Update: Klantenservice is erg goed, probleem is verholpen en de verliezende dagen worden kosteloos vergoed. Goeie oplossing Heb meerdere malen een bestelling geplaatst. Ging vrijwel altijd goed.... Ver mais
Hele fijne en goede service van BoldChamp. Ik heb zelf al enkele malen gebruik gemaakt van hun ranking service. De communicatie was goed en de ranker doet zijn werk uitstekend. Ik zal in de toekomst z... Ver mais
Stuurt continue ongevraagde spam om hun diensten aan te bieden. Reactie: Ik heb geen ordernummer. Ik wil helemaal niet lastiggevallen worden door jullie ongevraagde en irritante acquisitie.... Ver mais
Rank #1 op Bol.com Wij zijn Bol.com experts. Wij verbeteren jouw vindbaarheid!
Kikkenstein 3448, 1104TT, Amsterdam, Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Werkte vroeger prima, nu gaan hun prijzen omhoog en ja werkt het niet echt meer.

Resposta da Boostchamp
De eerste keer dat we deze dienst hebben afgenomen ging het best goed. De laatste 2x was een drama rankings eindigde vele malen lager dan we al stonden. Terugbetaling niet toegekend omdat ergens in die periode 1x de top 10 was behaald. (voor 1 dag) deze 3 maanden en 400€ zijn compleet zonde geweest van de tijd en het geld.

Resposta da Boostchamp
Heb meerdere malen een bestelling geplaatst. Ging vrijwel altijd goed. Alleen bij mijn laatste bestelling kom ik binnen een week in de top 10 en lijkt het daarna dat ze niks meer aan doen. Val direct weer weg, de zogenaamde top 10 is behaald. Lijkt alsof ze eenmaal de top 10 hebben bereikt je direct loslaten, waardoor je weer wegzakt. Ik heb niet betaald voor een eenmalige ranking maar voor de hele periode.

Resposta da Boostchamp
Ik heb dit 3x geprobeerd.
Eerste 2x werkte dit redelijk
3e keer had ik 0 sales op een ingesteld product.

Resposta da Boostchamp
Goede ranking service, zeker een aanrader

Resposta da Boostchamp
Eigenlijk prima geregeld! Doet waarvoor het is bedoeld. Blij met de service

Resposta da Boostchamp
Meerdere keren bestelling geplaatst waarover we de eerste keren zeer tevreden waren. Laatste keer ging het echter mis, proberen uit te leggen dat we graag aanspraak hadden gemaakt op niet goed geld terug garantie. Dit bleek te lastig voor ze te zijn, enige gegarandeerde is dat ze beloftes niet nakomen. En garanties die kan je vergeten!

Resposta da Boostchamp
Kwam op plek 12 te staan maar mijn zoekvolume was meer dan 10.000 dus ik had al verwacht niet op plek 1 te komen. Meestal lukt het ze wel als ik binnen de parameters val met mijn zoekvolume

Resposta da Boostchamp
Fijne service en contact. Resultaten zijn met een week in de top 10, wat prima is.

Resposta da Boostchamp
Binnen een week stond ik top 3 met mijn belangrijkste zoekwoord. Boldchamp werkt simpel en is effectief.

Resposta da Boostchamp
Super service. Altijd snel en vriendelijk geholpen!

Resposta da Boostchamp
Onze woon accessoires tonen geen verschil sinds boldchamp ons hielp. Zeker niet blij mee!
Ook helemaal niet bereikbaar!

Resposta da Boostchamp
Ik had niet veel verwacht van deze service, maar de klantservice legde alles duidelijk uit.Het was de sprong waard, mijn product heeft nu een mooie positie en ik hoop dat dit zo blijft.

Resposta da Boostchamp
Stuurt continue ongevraagde spam om hun diensten aan te bieden.
Reactie:
Ik heb geen ordernummer. Ik wil helemaal niet lastiggevallen worden door jullie ongevraagde en irritante acquisitie. Stop met spammen.
Inmiddels ook een melding bij de ACM gedaan.
Reactie 2:
Vandaag wéér een ongewenst bericht op Bol.com ontvangen.
Ik geef geen gegevens. Je moet gewoon stoppen met je illegale spam.

Resposta da Boostchamp
Prima club! En de resultaten zijn goed!

Resposta da Boostchamp
BoldChamp heeft mijn winkel echt op de kaart gezet. Ik ben ontzettend blij met de resultaten die ik heb behaald met de service van BoldChamp. Mijn bol product is gestegen naar de top 5 op mijn belangrijkste zoekwoord, en rankt nu ook op de 9e en 6e positie op andere belangrijke zoekwoorden. Dit heeft zeker bijgedragen aan de verkoop van mijn producten en ik zie duidelijk een verschil in mijn omzet.

Resposta da Boostchamp
Had several great experiences with Boldchamp. They are very clear and have good communication and are efficient and effective with their campaigns. Highly recommended to e-commerce business owners.

Resposta da Boostchamp
Bold Champ heeft me geholpen met het tanken van mijn wissers. Na nog 2 werken naar de top 3 gestegen op 2 keywords.
Na 60 dagen nog steeds goede rankings, toppers!

De service werkt.
De ranking gaat omhoog wat meestal helpt met betere verkoop cijfers, maar is niet altijd gegarandeert. De listing moet tip-top zijn om daadwerkelijk conversie te hebben.
M.a.w. ze leveren wat ze beloven, hogere ranking.

Resposta da Boostchamp
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.