Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har nu for 2. gang benyttet Boligmatch som vores ejendomsmægler til både køb og salg af bolig. Rådgivningen var i top, og Rasmus var super skarp ved alle forhandlinger og skaffede den bedste pris o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Boligmatch om vores boligkøb. De har vejledt os gennem hele processen samt været tilgængelige, når vi har haft brug for hjælp.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk mennesker der passer på dig i dit forløb med boligkøb. De tager dig trygt igennem alle købets faser, klarlægger de forskellige problemområder og dykker gerne ned i evt. problemstillinger... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget tydelig og nærværende dialog hele vejen igennem. Alle aftaler overholdt og vi følte os godt rådgivet i de indledende faser af huskøbet, ligesom der var helt styr på sagerne ift. afslutning af... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Imobiliária
  2. Empresa de planeamento financeiro
  3. Serviços de manutenção de solo
  4. Serviços jurídicos
  5. Empresa gestora de propriedades
  6. Agentes imobiliários

Escrito pela empresa

Hos Boligmatch handler det om langt mere end blot at sælge og købe boliger – det handler om tillid, engagement og relationer. For os er det vigtigt, at du føler dig forstået, informeret og støttet hele vejen gennem processen. Klar kommunikation er således kernen i alt hvad vi gør, og vi er drevet af et ønske om at give hver eneste kunde en oplevelse, der er ud over det sædvanlige. Siden vi blev grundlagt i 2010 har vi prioriteret transparent og ærlig rådgivning som vores fundament. I dag er vi en etableret ejendomsmægler i hovedstadsregionen, og er hvert år involveret i mere end 550 bolighandler til en samlet værdi af over to milliarder kroner. Vores mission er at matche mennesker med deres drømmebolig, at være samlingssted for alt relateret til boligen og hele tiden udvikle og forny os. Vores dedikation har resulteret i, at vi er blevet tildelt Gazelleprisen, og vi fortsætter vores jagt på at levere endnu bedre service og skabe værdi for vores kunder i hver eneste bolighandel. Hver bolig er nemlig unik og fortæller sin egen historie. Fra arkitektur til beliggenhed skaber de særlige karaktertræk en forbindelse mellem købere og deres fremtidige hjem. Ved at anerkende disse forskelle kan vi bedre hjælpe folk med at finde et sted, der passer til deres livsstil og værdier. Det handler ikke kun om kvadratmeter, men om at finde det rigtige hjem, der føles personligt og meningsfuldt. Med en innovativ tilgang og omfattende erfaring stræber vi efter at transformere branchen og ændre måden vi sælger og køber bolig på. Vi ønsker at give alle mulighed for et enkelt og profitabelt boligskifte, og arbejder derfor på et banebrydende koncept, der gør det muligt at sælge sin bolig uden reelt at betale for det. Vi mener samtidig, at selve processen med at skifte hjem kan gøres langt mere smidigt og effektivt. Boligmatch har derfor gjort op med den traditionelle opfattelse af en mægler og tilbyder en mere helhedsorienteret tilgang. Vi er eksperter i at løse mange af de behov der opstår i forbindelse med et boligskifte, og vores mål er som nævnt at være samlingssted for alt relateret til boligen. Vi hjælper således med "alt" indenfor bolig, køberrådgivning, salg af bolig, juridiske dokumenter, rådgivning om finansiering/forsikring, vi har adskillige partnere i vores fordelsprogram Boligmatch + Ring til os - tlf 70 228 288 - vi tager hånd om din boligdrøm

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Great service for a non-danish speaker

I am very happy with the service from boligmatch. It was especially difficult for me as my Danish level is quite basic. Troels and Christina were very professional, thorough and quickly replied to any questions I had.

15 de setembro de 2023

Truly great

I purchased an apartment and unfortunately the seller turned out to be very non-collaborative, or even a mean person at times, and he made the process extremely more annoying. However, Bolig match put a lot of effort to help me in every step of the way: from advising to actually contacting the seller to request what was fair. I highly recommend them.

5 de novembro de 2023

Klar anbefaling

Havde en god oplevelse hvor både Rasmus og Christina hjalp med alle de praktiske ting ift til mit køb. Virkelige venlige og professionelle.

31 de outubro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Helt igennem fantastisk køberrådgivning…

Helt igennem fantastisk køberrådgivning fra Rasmus (og Christina), som har været tilgængelige og PÅ på skæve tidspunkter og i pressede situationer. Det er anden gang vi får køberrådgivning fra Boligmatch. 100% pengene værd. Tak for hjælpen :-)

28 de outubro de 2023

Professionelt hele vejen igennem

Professionelt hele vejen igennem. Vil varmt anbefale, hvis man står og skal købe bolig. De var klare i kommunikationen, effektive og havde meget kort svartid ved spørgsmål. Alt går nemt og sikkert hos Boligmatch.dk efter min utroligt gode oplevelse ved brug af deres rådgivning.

20 de outubro de 2023

Bare alle pengene værd

Bare alle pengene værd!
Boligmatch opdagede at der var en gammel olietank på ejendom som ikke var sløjfet rigtig selvom der lå et bevis, som vi troede var godt nok. Olietanken have lækket olie. Boligmatch sørgede for at sælger fik renset jorden.
Boligmatch tager telefonen når man ringer, de holder en i hånden hele vejen igennem. Virkelig rart som førstegangskøber.
Jeg er så glad for vi havde dem med på vores side! Tak for hjælpen ! Kæmpe anbefaling herfra.

25 de agosto de 2023

5/5 stjerner til Christina og Troels

5/5 stjerner til Christina og Troels. Virkelige fleksible, dygtige, forstående & har været en kæmpe hjælp for os førstegangskøbere som os selv. Hurtig service og svar på vores spørgsmål har også været meget værdsat!

10 de outubro de 2023

Stort tak til Boligmatch og specielt Christina

Vi har sammenlagt 2 vandværker og havde brug for hjælpe til at få skødet på plads. Christina var utrolig imødekommende og tog straks fat på opgaven, som nu af afsluttet helt til vores tilfredshed.
Jeg kan varmt anbefale Christina og hele holdet hos Boligmatch.

5 de outubro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Det er helt igennem professionelt…

Det er helt igennem professionelt arbejde, og når man spørger om noget får man svar lynhurtigt.
Meget hjælpsomme hvis man bliver I tvivl om noget undervejs. Telefonen bliver altid besvaret.

5 de outubro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

We were introduced to Boligsmatch by a friend

We were introduced to Boligsmatch by a friend who has used their service in the past and we were also very satisfied with every step of the process. Buying property can be quite stressful, especially if you are expats, however Boligsmatch made it super smooth and simple for us.

Their services cover the complete range of buying property, from bank advice, to property advice, to negotiations and bidding, to all legal and paperwork.

Overall a big smile for Boligsmatch :)

18 de setembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Alt har virket perfekt fra start på…

Alt har virket perfekt fra start på boligkøb med gennemgang af div. Tilstandsrapporter og tilbagemeldinger herom. Efterfølgende er alle papirer og samtaler klaret til ug. Med pil op af. 👍⬆️⬆️ Boligmatch får de beste anbefalinger herfra.

Mvh. Lone og Torsten

8 de agosto de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Tak til Christina Kirkeby fra…

Tak til Christina Kirkeby fra boligmatch for god og real rådgivning. Som “ny spiller” kan boligforløbet være lidt af en jungle. Christina gjorde det let forståeligt, og tog sig tid til mine spørgsmål.

Varmeste anbefaling herfra.

25 de julho de 2023

Kæmpe anbefaling herfra

Vi ved slet ikke, hvordan vi var kommer igennem handlen, uden jer ved vores side.
Alt det praktiske, som vi trygt har kunne ligge i jeres hænder. Tusind tak, I er guld værd.
Kæmpe anbefaling herfra

15 de junho de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais