Bolig Nyt Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg bestilte en vase til en gave, og får vasen som er lettere beskidt og støvet. Den er ikke i original emballage. Men blot i en stor papkasse, med en masse tilfældig flamingo i store og små stykker.... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig kundeservice! Fik en gave jeg ønskede at returnere, fordi de sende en forkert vare… Skrev mail til dem hvor de manglede billed-dokumentation af varen. Fik efter noget tid - og rykken på ma... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Hurtig levering men med en forkert vare!

Levering tog kun en dag, så levering var der intet i vejen med! Den nærmeste gsl shop var lige nede rundt om hjørnet. Men desværre med den forkerte vare. Havde bestilt en kop fra Design Letters med bogstavet "I", men finder hurtigt ud af der er et kæmpe "A" på. Lidt træls når man står og skal bruge den som gave om mandagen og pakken modtages fredag middag. Venter stadigvæk svar fra bolignyt pr mail.

12 de outubro de 2013
Classificada 3 em 5 estrelas

God service

Lyn hurtigt forsendelse og opringning omgående, da deres hjemmeside viste en fejl vedr lagerstatus. Da jeg modtog varene var der desværre fejl på 3 ud af 5 rolf stager. Dog hurtig respons på reklamation, tilbud om tilbagegang af handel, glemte at sende label så jeg kunne returnere varen, men den kom med det samme efter jeg ringede dem op og sagde jeg stadig manglede denne. Straks tilbagebetaling af mine penge. Alt i alt god service - ok varer :-)

8 de agosto de 2013
Classificada 5 em 5 estrelas

Service langt over det forventelige

Bestilte en vare, og der var vist et eller andet problem med leveringen, der skulle ske senest en bestemt dag, da det var en gave. Ringede og forespurgte, og da det gik op for butikken, at der var et problem, blev det løst under store anstrengelser. Jeg oplevede en energi og service langt over det, jeg ville forvente nogen andre steder. Jeg fik varen rettidigt og vil helt sikkert bruge denne leverandør igen!

25 de maio de 2013

Super boligshop

Vi købte/bestilte en Vipp toiletspand og en toiletbørste mandag eftermiddag. Onsdag formiddag blev varerne leveret.
Super nem og overskuelig hjemmeside og lynhurtig levering.
Dejligt at blive så positivt overrasket

30 de abril de 2013

Effektivt

Hurtig og effektiv servise. Dog undrede det mig, at der netop ikke var varer nok på lageret til at opnå gratis levering.
Ann K

13 de abril de 2013
Classificada 4 em 5 estrelas

Nemt at få tlf. kontakt og råd

Jeg var måske lidt sent ude.Bestilte gave om mandagen.Den blev først leveret i løbet af fredagen.Det gik , men vi var lidt presset. Bryllup om lørdagen og vi havde travlt med borddækning mm.
Der var heldigvis ikke langt til den butik hvor gaven skulle hentes

28 de março de 2013
Classificada 1 em 5 estrelas

NÆRMESTE PAKKESHOP ???? !!!!!

Jeg bestilte varer ,over den fragtfrie grænse, og de ville blive sendt med GLS

I dagligdagen modtager vi pakker med GLS- så jeg tænke ikke over at det var til en pakkeshop - OK kunne have læst bedre på lektien.

Nærmeste pakkeshop for mig - afstand og trafikale forhindringer taget i betragning
er Brugsen i Lindved 7100 Vejle - næstnærmeste Bilka 7100 Vejle

BoligNyt vælger at sende pakken ned midt i Vejle -større afstand - flere fordringer

En klage (brokkemail) bliver ikke besvaret

25 de março de 2013

Hurtig og fejlfri levering

Bestilte den ene dag, og varen kom allerede dagen efter. Perfekt pakket ind, igen problemer men tværtimod meget lettere end at skulle til at køre rundt efter varen i et møbelhus - hvad vi ikke har lige i nærheden. Super!

19 de março de 2013
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais