Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeker een aanrader als je producten verkoopt op Bol. Zeker met de nieuwe functies die Bolmate telkens toevoegt beginnen ze steeds meer waarde toe te voegen. Ook eventuele vragen worden snel en per... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Super praktische en fijn werkend factuur programma voor mijn Bol verzendingen. Inmiddels voldoet het niet meer aan mijn eisen omdat het niet compleet genoeg is en er andere partijen beter voldoen.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij waren op zoek naar een betaalbare manier om automatisch bol.com facturen te genereren. Bolmate voldoet ruimschoots aan deze verwachting. Als je het dashboard eenmaal begrijpt dan zijn de mogelijkh... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij waren opzoek naar een geautomatiseerd systeem voor onze Belgische facturen. Viavia kwamen we bij Bolmate uit en tot onze verbazing is het systeem van Bolmate nog veel uitgebreider dan we dachten.... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

74 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Super handig voor het opstellen van facturen & mogelijkheid tot klantcontact!

Wij zijn met bolmate gaan testen vanwege twee redenen: de factuur functie & klantcontact opties. Over beiden zijn wij heel tevreden. Als een klant voor een factuur vraagt kun je die binnen een paar seconden met de klant delen en hoef je niet nog eerst zelf een factuur op te stellen. Verder heeft het ook gezorgd dat we enkele extra reviews krijgen doordat we het contact met de bol.com klant hebben verbeterd. Verwacht geen honderden reviews opeens maar ik weet zeker dat we de meeste reviews anders niet hadden ontvangen als we puur op bol.com moesten vertrouwen

7 de março de 2023

5 sterren waardig

Nu een maand verder en zeker tevreden over het platform. Clean design en overzichtelijk. Het belangrijkste wat lijkt te werken is het automatiseren van het verzenden van facturen & reviews. Wij zien in ieder geval een stijging in reviews sinds bolmate. Vragen worden ook snel beantwoord.

26 de janeiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

bolmate is echt een geschenk uit de…

bolmate is echt een geschenk uit de hemel, heb geen omkijken meer naar facturen gaat nu allemaal op de automatische piloot. creditnota's, btw overzicht, factuur direct aan de klant.
Problemen worden zeer snel en vakkundig opgelost.
Ben echt helemaal tevreden, en ook nog aan een vriendelijke prijs. kan het iedereen die een factureerprogramma voor bol zoekt aanraden.

1 de dezembro de 2022

Goed systeem

Goed systeem, heel eenvoudig te koppelen en goede prijs/kwaliteit verhouding! Top!

23 de novembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Sinds enkele weken maken wij gebruik…

Sinds enkele weken maken wij gebruik van Bolmate. Template voor een factuur maken was een fluitje van een cent, snelle reactie bij vragen en het allerbelangrijkste: e-mail delivery van de facturen gaat beter dan ooit.

Thanks Bolmate! 🎉

26 de outubro de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.