Leia as opiniões dos outros
Top service hier, levering netjes op tijd als afgesproken. Er is goed gekeken naar de ingevulde briefing en naar de extra informatie die ik heb doorgegeven. Je ziet gewoon dat er aandacht en... Ver mais
De samenwerking ging heel vlot en professioneel. Werd duidelijk een plan gemaakt waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Communicatie is bij dit soort projecten heel belangrijk, dat iemand je... Ver mais
Informações sobre a empresa
Bolspot is een platform waarop jij al jouw designs uit handen kan geven aan ons. Wij gaan met ons team aan de slag om jouw Bol.com business op te schalen.
Informações de contacto
Prins frederik hendrikstraat 39A, 3051EN, Rotterdam, Holanda
- 0650642023
- info@bolspot.nl
- bolspot.nl
As pessoas também visitaram
Top samenwerking met Bolspot
Ik heb al verschillende listings bij Guus laten maken, en nog steeds zeer tevreden wat hij levert. Stukje snelle service en meedenkend is ook echt een extraatje die ik enorm waardeer. Hij is flexibel en communiceert top! Een en al een goede samenwerking die lang gaat voortduren💪
Hoogwaardige listing
Hoogwaardige listing! Super blij mee en zeker aan te raden!
Uitstekende service en goede…
Uitstekende service en goede communicatie; mijn wensen worden perfect vertaald. Ik kan het alleen maar aanbevelen.
Goed oog voor detail, afspraken worden nagekomen
Top service hier, levering netjes op tijd als afgesproken.
Er is goed gekeken naar de ingevulde briefing en naar de extra informatie die ik heb doorgegeven. Je ziet gewoon dat er aandacht en tijd in is gestoken.
Via WhatsApp krijg je direct antwoord op al je vragen en ook revisies worden razendsnel doorgestuurd.
Dit alles in tegenstelling tot vrijwel ieder bedrijf waar ik tot nu toe mee heb samengewerkt.
Binnen 10 dagen heb ik mijn eerste complete listing kunnen goedkeuren. Meer opdrachten gaan snel volgen, bedankt!!
Mijn ervaring
Mijn ervaring met Guus als designer voor mijn listings en verpakkingen is zeer positief. Hij is goed bereikbaar, luistert aandachtig naar je wensen en vertaalt die nauwkeurig in het ontwerp. Daarnaast is hij erg behulpzaam en denkt actief met je mee, wat het samenwerken prettig en effectief maakt. Ik blijf een vaste klant en zal niet verder zoeken!
Bolspot aanrader!
Wij hebben samen met Bolspot een serie aan render video's gemaakt. Guus en zijn team stonden altijd voor ons klaar en hebben voor prachtige resultaten gezorgd.
Bedankt en voor iedereen die nog een partij zoekt zeker een aanrader!
Super ervaring met bolspot
Super ervaring met bolspot. Elke oplevering is top! Zeker aan te bevelen!
Geweldige service!
Geweldige service!
Guus heeft voor mij een design voor verpakking, bedankkaartje en een listing gemaakt. Precies zoals ik in gedachten had en eigenlijk nog mooier. Fijn en snel contact. Prachtige foto’s en denken goed mee. Een echte aanrader dit!
Als jij echt opzoek bent naar goeie…
Als jij echt opzoek bent naar goeie communicatie goeie levering en ook top werk ben je hier op de goeie adres
Hele goeie service
Proffesioneel en denkt met je mee !
Goede communicatie is erg belangerijk voor ons al bedrijf en wij vinden dan ook dat bolspot hier 100% aan voldoet!
Vriendelijk en professioneel gaan ze te werk.
Zijn oplossing gericht en denken graag met je mee.
Al met al zeer goede ervaring mee zal zeker nog wat projecten door hun laten doen.
Onwijs fijne samenwerking gehad met…
Onwijs fijne samenwerking gehad met Guus de ontwerpen werden zoals beloofd op tijd geleverd. En het resultaat mag er zeker wezen.
Voor mij geen ander bureau meer.
Goede kwaliteit en snel geleverd
Goede kwaliteit en snel geleverd. Ook verder fijn in communicatie.
Erg fijne samenwerking en kwaliteit…
Erg fijne samenwerking en kwaliteit afgeleverd.
Snelle levering en makkelijk en snel…
Snelle levering en makkelijk en snel bereikbaar via whatsapp. Aanrader om je listing hier te maken!
Goede en leuke samenwerking
Mooie designs en vriendelijkheid👍
Ik had het plan om een kledingmerk te starten en zocht een bedrijf om een logo voor mij te ontwerpen. Dit bedrijf ging meteen aan de slag en het resultaat was echt prachtig! Ze luisteren goed naar je wensen en zijn ontzettend klantvriendelijk. Een fijne ervaring en zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en professionaliteit!
Heel goed resultaat ontvangen meer dan…
Heel goed resultaat ontvangen meer dan wat ik had verwacht. Ga zo door
Hele fijne samenwerking met Guus van…
Hele fijne samenwerking met Guus van Bolspot gehad! Hij is een professional waarmee je altijd korte lijntjes kunt houden. Hij staat klaar voor je voor meerdere dingen. Dit vind ik vooral fijn. Zo heb ik product foto’s laten maken maar tegenwoordig doen we ook product video samen. Fijn om dit allemaal binnen 1 plek te kunnen regelen!
Het resultaat is vakwerk met oog voor detail!
Bolspot heeft ons geweldig geholpen met het ontwerpen van verschillende listing designs en een productverpakking. De communicatie met Guus verliep snel en soepel. Hij is altijd bereikbaar en wist precies wat we bedoelden. Het resultaat is vakwerk met oog voor detail! Bedankt voor alle hulp, we komen zeker terug!
Ben echt mega goed geholpen door dit…
Ben echt mega goed geholpen door dit top bedrijf Bolspot ze hebben mijn merk echt een nieuw leven ingeblazen en een zeer sterke branding en listing neergezet
Ik zal Bolspot zeker aanraden bij anderen
Bij deze wil ik de mannen en vrouwen van Bolspot heel erg bedanken voor de fijne samenwerking echt super bedankt allemaal
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.