Bomae er en kæmpe hjælp når man, som os, er nye på boligmarkedet. Der er mange faldgrupper og ubekendte, når man ikke har stået i en købsproces før. Vi ser bestemt ikke os selv som naive, men der er t... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg har haft en ret skuffende oplevelse med denne virksomhed. Allerede ved første samtale sagde jeg tydeligt, at jeg gerne ville have en forhåndsgodkendelse, før jeg besluttede mig for, om jeg ov... Ver mais
Jeg har været mere end tilfreds med mit forløb hos Bomae, hvor jeg både fik køberrådgivning og juridisk rådgivning. Jeg følte mig tryg gennem hele processen, og de var altid hurtige til at reagere,... Ver mais
A empresa respondeu
I forbindelse af boligkøb kontaktede vi Bomae for købsvejledning. Huset var i høj kurs, så tiden var afgørende, hvilket Bomae virkelig kom i forkøbet med hurtig handling - banktilbud, financiel... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Sobre Bomae Køberrådgivning
Escrito pela empresa
En rådgiver 100% på din side

Bomaes køberrådgivere guider boligkøbere hele vejen igennem købsprocessen. Vi har som de eneste Køberrådgiver i Danmark, alt samlet ét sted. Vi forhandler med både ejendomsmægler og bank samt sørger for gennemgang af alle relevante dokumenter ved vores juridiske rådgivere.
- Vi sparer dig tid
- Spar tusindvis på dit boligkøb
- Få 27 rådgiver på din side
- Vi forhandler både pris og vilkår med banken
- Få et afslag, som er i gns. 30% bedre end markedet
- Priser fra kun 7.495 kr.
Informações de contacto
Nygårdsvej 5A, 2100, København Ø, Dinamarca
- + 45 72 600 400
- kontakt@bomae.dk
- bomae.dk
Få en uforpligtende snak
Respondeu a 70% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Kompetent vejledning igennem hele købsprocessen
Efter at have søgt efter en lejlighed i en længere periode uden held, valgte jeg at gå til Bomae, som jeg havde hørt godt om. Efter 2 måneder er jeg nu lejlighedsejer
Man bliver guidet hele vejen igennem købsprocessen, hvilket er rart når man står som førstegangskøber og ikke helt ved, hvor man skal starte. Da den rigtige lejlighed meldte sig, kunne jeg blot skrive til min rådgiver, som satte hele processen i gang for mig.
Alt i alt føltes processen i sidste ende overraskende nem og ubesværlig fra min side af. Nu glæder jeg mig bare til at flytte ind!

Resposta da Bomae Køberrådgivning
Bomae giver dig den rådgivning du har brug for
Bomae giver dig den rådgivning du har brug for, hurtigt og effektivt. Vores boligkøb havde ikke været muligt uden Bomae. Det er helt klart pengene værd.

Præcis og responsiv rådgivning
Præcis og responsiv rådgivning. Spørgsmål blev håndteret dag til dag. Indsigt i markedet = rigtig pris

Tryg oplevelse
Det er trygt at have Bomae med på rejsen. En aktiv sparringspartner, som har din ryg.
Professionelt og meget trygt forløb
Professionelt og meget trygt forløb! Som førstegangskøber har det været en stor hjælp at have så kompetent en rådgiver som Sten med på sidelinjen. Den bedste anbefaling herfra.
Bomae får vores varmeste anbefaling!
Stor tak til Bomae for at føre os trygt og godt igennem vores første huskøb.
Særligt den økonomiske rådgivning har været fremragende! Vores dygtige rådgiver, Mudasar, var altid klar til at hjælpe og give et godt råd. Hans hjælp har været fantastisk hele vejen igennem. Vi kan varmt anbefale Bomae.
Fantastisk økonomisk rådgivning
Vi har fået alt den hjælp og rådgivning, vi havde brug for. Alle hos Bomae var klar til at svare på vores spørgsmål.
Men især vores økonomiske rådgiver Mudasar var helt fantastisk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Helt klart den bedste oplevelse hos Bomae.
I can highly recommend Bomae Buyer…
I can highly recommend Bomae Buyer Agency. Speaking from my experience as a foreigner, the whole experience of buying a property in Denmark from getting the loan to negotiating the price and navigating in the property laws, could be intimidating and overwhelming. That is why I chose to work with Bomae after good referrals and I was not disappointed. Their team made the whole experience super smooth and I felt confident in every decision I took. I would like to thank again to my financial advisor Emma N., Rune - the absolute best buyer’s advisor and excellent legal adviser Emma S. I will definitely work with Bomae again with my next purchase.

Resposta da Bomae Køberrådgivning
Vi har intet med Bomae at gøre
Vi har intet med Bomae at gøre - alligevel skriver firmaet på facebook - at de kan skaffe et 48% større afslag i salgsprisen på vores bolig - SOM IKKE LÆNGERE ER TIL SALG og hvor prisen ikke var til forhandling.
Smagløst bondefangeri.

Resposta da Bomae Køberrådgivning
Vores rådgiver var meget grundig med…
Vores rådgiver var meget grundig med sit arbejde og sin rådgivning derudover gav han sig god tid til at sikre sig vi forstod materialet. En rigtig god og tryg oplevelse som bestemt kan anbefales.

Fremragende juridisk rådgivning
Fremragende juridisk rådgivning i forbindelse med vores boligkøb. Vores rådgiver Sten forklarede processerne i behageligt tempo så det var nemt at forstå det.
Alt i alt en super fin oplevelse.

Kæmpe Anbefaling her fra mig
Kæmpe Anbefaling her fra mig
⭐️🌟🌟🌟🌟, Jeg har købt min nye bolig sammen med Bomae, efter 20 år i den samme bolig havde jeg brug for sparring og nogen jeg viste der var på min side, det gav mig en stor tryghed i processen, så tak til alle i Bomae der har været ind over mit bolig køb.
Køb køb køb men gøre det sammen med Bomea.så er du i en god sikker proces✨

Resposta da Bomae Køberrådgivning
We were extremely satisfied with Bomae
We were extremely satisfied with Bomae, as first time home buyers there were a lot of formalities to navigate and Bomae helped us each step of the way. We felt very comfortable with each process and any questions we had were adequately addressed. We would highly recommend Bomae and will use them again in the future.

En god process igennem
Jeg er glad for, at jeg kontaktede Bomae under processen med at købe en lejlighed.
Som ikke-dansker havde jeg næsten ingen forståelse for, hvordan processen normalt er her i DK, så de hjalp mig godt med dette.
Alle medarbejdere, jeg har arbejdet sammen med under hele processen, har været gode til at kommunikere med mig og glade for at løse enhver tvivl/spørgsmål, jeg havde.
For en pris er det rart at blive ledsaget under denne proces.
Nu er jeg glad for at bo i min nyindkøbte lejlighed
:-)

Resposta da Bomae Køberrådgivning
Super god og professionel service…
Super god og professionel service gennem hele købsrejsen. Takket være Bomae’s fantastiske support har hele processen – fra at finde et sted at bo til de efterfølgende trin – nærmest føltes som at bestille en rejse sydpå. Kan varmt anbefales!

Resposta da Bomae Køberrådgivning
Emma hos Bomae var meget kompetent og…
Emma hos Bomae var meget kompetent og gav en yderst personlig service og bidrog til en smidig proces i forbindelse med mit boligkøb.

Resposta da Bomae Køberrådgivning
We were impressed with your knowledge…
We were impressed with your knowledge of the local market, communication skills, negotiation abilities.
Thank you

Resposta da Bomae Køberrådgivning
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.