"Zeer slechte ervaring met Bombees. Pas ná bestelling bleek de levertijd 6-10 dagen te zijn, met een smoes over een 'klein familiebedrijf' terwijl het gewoon om dropshipping gaat. Toen ik direct a... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
10juli 1+1kussen besteld , vandaag mogen ontvangen. Kids waren benieuwd naar het kussen. Oudste zoon 12j heeft ADHD+autisme hij vond het mooi heeft het blauwe hondje , jongste 6j wou het vosje. éé... Ver mais
Na bijna 2 weken eindelijk mijn pakketje binnen mijn dochter vond de zindelijkheid broekjes heel mooi ze zien er ook heel schattig uit maar nuttig zijn ze zeker niet! Op jullie website staat a... Ver mais
Informações sobre a empresa
Bombees – dé specialist in kalmerende kinderkussens voor een betere nachtrust Bij Bombees geloven we dat een goede nachtrust essentieel is voor de ontwikkeling en het welzijn van elk kind. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het aanbieden van innovatieve slaapoplossingen zoals het originele Snoozie kinderkussen – een ergonomisch, zacht en rustgevend kussen dat kinderen helpt sneller in slaap te vallen en langer door te slapen. Onze Snoozie kussens zijn geliefd bij ouders van kinderen met slaapproblemen, ADHD, autisme, hoogsensitiviteit, angsten of groeipijnen. Het unieke ontwerp van het kussen zorgt voor een geborgen gevoel, vermindert prikkels en biedt ondersteuning aan hoofd en nek. Ouders merken vaak al binnen enkele nachten een duidelijk verschil in het slaapgedrag van hun kind. Naast onze populaire kinderkussens vind je bij Bombees ook zorgvuldig geselecteerde slaapaccessoires zoals een kalmerende knuffel, glow in the dark dekens, slaapmaskers met ingebouwde speakers en andere rustgevende producten die bijdragen aan een ontspannen bedtijdroutine. Elk product is getest op comfort, veiligheid en effectiviteit. Bombees staat bekend om zijn persoonlijke klantenservice, snelle levering in Nederland en België, en eerlijke communicatie. Onze klanten waarderen ons om de kwaliteit van onze producten en de zorg die we besteden aan elk detail – van verpakking tot opvolging. Heb je vragen of zoek je advies over welk product het best bij jouw kind past? Wij staan altijd voor je klaar met persoonlijke hulp. Samen zorgen we ervoor dat jouw kind weer heerlijk slaapt – en jij ook. Slaap lekker met Bombees – dé webshop voor ouders die zoeken naar rust, comfort en geborgenheid voor hun kinderen.
Informações de contacto
Bélgica
- info@bombees.nl
- bombees.nl
Respondeu a 83% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
As pessoas também visitaram
"Zeer slechte ervaring met Bombees
Toen ik direct annuleerde, eisten ze dat ik zelf voor de retourkosten zou opdraaien en stopte de communicatie volledig na een kritische mail van mijn kant. Ik heb het pakket aan de deur geweigerd en volgens de Track & Trace is het inmiddels weer bij hen in Maaseik afgeleverd.
Gelukkig heb ik via Klarna betaald en daar een geschil geopend met het bewijs van aflevering. Bespaar jezelf de frustratie en koop hier niets; de 'premium' marketing is een dekmantel voor goedkope handel met nul service."
Na bijna 2 weken eindelijk mijn…
maar nuttig zijn ze zeker niet!
Op jullie website staat aangegeven dat dit broekje LEKVRIJ hoort te zijn
nou dit broekje is zeker niet LEKVRIJ na 1 keer beetje plassen was het gelijk doorgelekt had mijn dochter een natte broek …
Ik snap dat het geen luier is maar de bedoeling van dit broek is toch dat het een beetje plas opvangt nou dit is dus niet het geval!
Zinderlijkheidsbroekjes besteld
Zinderlijkheidsbroekjes besteld, ziet er leuk uit maar niks anders dan een normale onderbroek. Niks geen anti-lek. 1 keer plassen en alles, zelfs de bank is nat!!!

Mijn dochter word 3 jaar in mei
Mijn dochter word 3 jaar in mei, ze is hoogsensitieve peuter en slaapt onrustig, word vaak wakker in de nacht. Ik gebruik nu sinds 6 dagen bombees kussen ze gebruikt de hoge kant maar lijkt alsof ze niet fijn erop slaapt ze is ook een buikslaper moet ze de lage kant of hoge kant gebruiken? Welke kant moet omlaag?

Resposta da Bombees®
Ik kan hier geen foto’s delen helaas
Update: Mail terug ontvangen van Bombees en ons geld teruggekregen. Wat wel heel netjes is.
Ze geven aan dat dit een fout is van de fabriek. En hun dit nog nooit eerder hebben meegemaakt. Maar ik laat deze review wel staan voor toekomstige kopers. Check hun label en inhoudt. Je smeert het wel op kinder huidjes en dat vind ik echt bizar dat dit zo kan gebeuren. Je besteld iets en krijgt iets totaal anders.
Ik kan hier geen foto’s delen helaas. Maar er piepte wat groene tekst boven het label uit. Dus wij hebben voorzichtig hun label eraf gehaald. Ja hoor iets totaal anders Lanolin Tender Cream staat erop en een hoop Chinese tekst. Dus duidelijk gewoon opgelicht. Dit gaat over hun magnesium lotion. Ik vraag mij überhaupt af of hier dus überhaupt magnesium in zit. En dit hebben wij echt nodig voor ons zoontje.
Leverdatum?
Ik heb een bestelling geplaatst recent. Wellicht komt het pakket nog, maar na het opzoeken van de reviews heb ik daar weinig vertrouwen in. Het pakket zal vast niet geleverd worden als ik dat zo bij andere lees.

Oplichters
Pakketje zou 17 januari 2026 al aan zijn gekomen meermaals gemaild ze veranderen steeds van datum.
Naar klacht een melding ook gemaakt bij klarna deze nemen ze niet serieus met als uitkomst een betaling.
Naar weken/maanden mailen amper tot geen respons willen ze me niet mijn rekening schorsen terwijl de webshop aansprakelijk blijft tot levering.
Hiervoor meermaals gemaild weer waarop ik niet mijn hulp krijg als klant
Als ze willen verkopen reageren ze meteen maar zodra er problemen zijn laten ze je als klant in de steek
Zeker geen aanrader en oowja mensen let op ik zag achteraf dat dit gewoon kussens van ALIEXPRESS zijn voor 12 euro!!

Vlotte aflevering
Vlotte aflevering ! Heel tevreden over de producten. 😃
Niet zoals gezegd wordt!
Helaas de kussens zijn niet het gewenste resultaat bij onze kinderen, ze glijden er vanaf en gaan er naast liggen, betere nachtrust ook dat niet, mijn dochter is zelfs eerder wakker, dus sorry nee niet de goede keuze geweest en helaas zal ik ze terugsturen.!
Drop shipping
Drop shipping! Na vraag om te retourneren geen antwoord, niet via mail en niet via Messenger. Na dreiging om klacht neer te leggen kreeg ik meteen antwoord om te retourneren of 30% terug te betalen zonder retour. Echte afzetterij!

Kindjes zijn er gek op
Kindjes zijn er gek op. Vallen sneller in slaap en zijn meer uitgerust

Resposta da Bombees®
Ik en mijn kinderen vinden het kussen…
Ik en mijn kinderen vinden het kussen wat dun om op te liggen.

Resposta da Bombees®
Tot nu toe blij met de aankoop
Mijn kleinzoons 5 en 7 waren al blij bij het zien van de kussens. Ze zeiden ook beiden dat ze er goed opgeslapen hebben. Had zelf het idee dat de jongste rustiger was in zn slaap. Als ze logeren ,slaapt hij altijd bij mij in bed. En zelfs mama was enthousiast, ze wil ze zelf gaan aanschaffen, maar de jongens hadden al bedacht om ze mee te nemen naar huis. Dit was ook mijn bedoeling. Kunnen ze ze meenemen als ze weer komen logeren. Tot nu toe erg tevreden en hoop dat vooral de kleinste er goed op blijft slapen.

Resposta da Bombees®
Mijn kleindochter was heel blij met…
Mijn kleindochter was heel blij met hare cadeau

Resposta da Bombees®
De kinderen zijn fan van het kussen
De kinderen zijn fan van het kussen, het is een leuk diertje en de prulletjes die eraan hangen zorgt ervoor dat ze rustig in slaap kunnen vallen.
De bezorgtijd duurde wel erg lang ... maar het wachten werd beloond.

Resposta da Bombees®
08 januari besteld en nog steeds niet…
08 januari besteld en nog steeds niet binnen. Wel contact met klantenservice en snelle reactie. Ook contact gehad de vervoerder, maar nog steeds geen antwoord wanneer we het nu krijgen. En ik kan vertellen ik heb heel veel geduld, maar dit duurt wel heeeel erg lang.

Heel blij mee
Heel blij mee! Dochter van 4 jaar valt na 5 min in slaap en slaapt nu eindelijk door!!

Resposta da Bombees®
Een heel mooi en fijn product
Een heel mooi en fijn product! Onze dochters slapen heerlijk op de kussens!!

Helemaal super..
Helemaal super..
Mooi en netjes verpakt...
En al met al, jaa hoor !!! Onze jongste valt nu alleen in slaap zonder dat iemand bij hem moet liggen...
Helemaal blij mee, en hij is ook helemaal blij en trots

Resposta da Bombees®
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.