In augustus een lening afgesloten, deze ook in dezelfde maand nog terugbetaald (ruim op tijd) maar de bkr loopt nogsteeds.. hier kom je natuurlijk pas achter op t moment dat je een kredietcheck laa... Ver mais
Lening aanvragen ging soepel. Het maandelijks terugbetalen niet. Ten eerste maandelijks een bedrag van 25 euro voor adminstratiekosten wat niet duidelijk was van tevoren. Ten 2e is er bij mijn be... Ver mais
Sinds kort maak ik gebruik van de diensten van Bondora. Ik had eerst mijn twijfels over de betrouwbaarheid maar de informatie over het leningaanbod vond ik helder omschreven en de afwikkeling verlie... Ver mais
Naast de hoge rente van meer dan 10% betaal je ook nog eens 'factuurkosten' per maandelijkse aflossing. De knop 'vervroegd aflossen' is niet vindbaar op de website. Echt schandalige praktijken, verdie... Ver mais
Respondeu a 40% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Meerdere pogingen gedaan om contact met Bondora op te nemen, helaas na enkele weken geen reactie. Had graag gebruik gemaakt van Bondora om een lening aan te vragen…

Website/app loopt vast.
Na vaak te hebben gemailt geen gehoor. Jammer. Had graag een lening willen afsluiten

Resposta da bondora.nl
Ik heb mijn pakketje nog steeds niet ontvangen en ze geven geen track & trace code mee.. wacht nu al 1,5 maand op mijn bestelling dit is echt niet normaal!!

Resposta da bondora.nl
Wanneer je aanmeld moet je foto maken maar krijg niets in beeld waardoor je geen foto kan maken.
Update 6-2:
Heb meerdere malen geprobeerd een aanvraag te doen maar kan nog steeds geen foto's maken van ID.
Vandaar 1 ster.

Resposta da bondora.nl
Ik heb de zelfde probleem als de andere, ik kom de vragenlijst niet verder. Ik krijg ook steeds een mail dat ik 10seconde verwijderd ben met het voltooien van de vragen lijst. Best slecht systeem wat mij betreft!

Resposta da bondora.nl
Wanneer ik de vragenlijst helemaal heb ingevuld kom ik niet verder.. Meerdere malen geprobeerd, maar steeds dezelfde melding

Resposta da bondora.nl
Jullie platform is al 2 weken bezig met updates waardoor er geen inloggen en lening aangevraagd kan worden wat is er aan de hand met BONDORA zijn jullie gestopt met het geven van leningen?????

Resposta da bondora.nl
De website loopt elke keer vast, ik kom niet verder dan vragen blad 3. Ik vul het in en kom telkens terug op een leeg veld.
Gemaild, gevraagd of ik mijn account kan resetten maar ik kom niet verder. Is het uberhaupt mogelijk te lenen? Het is mij onduidelijk.

Resposta da bondora.nl
Op 24 augustus 2022 een account aangemaakt. Geld gestort, maar ik kon er niet bij vanwege het niet complementeren van de id verification. Ik heb meerdere mails met mijn id gestuurd en alle gewenste stappen doorlopen maar het bleef vasthangen op id verification. Na het plaatsen review is dit probleem direct en goed opgelost. Complimenten voor de snelle service.
Investeren gaat zeer eenvoudig. Prima platform!

Resposta da bondora.nl
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.