Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Eigentlich hatte ich bisher nur gute Erfahrung. Die letzten 2 Retouren habe ich allerdings nie erhalten. Werde da nicht mehr bestellen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Waardeloos bedrijf. 14 artikelen besteld waarvan 12 retour gestuurd.Vervolgens moet ik meer dan 17 euro extra betalen.Contact alleen via whattsapp en sporadisch. De verklaring van Boohoo? Seel protect... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

DA EVITARE. Ordine mai arrivato, si sono "fregati" i soldi! comunicazione inesistente, link per tracciare pacco fasullo. Impossibile contattarli. Addirittura mi ha contattato il corriere scusandosi... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Een bestellig geplaatst en gekozen voor de Express Delivery (€14,99!). Geen bevestigingsmail ontvangen, hier dus contact om opgezocht want ondertussen mijn pakket ook niet ontvangen. Contact is moeiza... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

1,3

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

362 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

1,3

Todas as opiniões

39 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Ganz ganz schlimm

Ganz ganz schlimm, falsche Artikel bekommen, nach 1x Waschen eines riiiiiesen Pullovers hat sich der Druck verwaschen verfärbt, sollte dann Bilder schicken...darauf deutlich zu sehen, dass der Audruck kaputt ist...der SERVICEMITARBEITER Denis sah eindeutig, dass nichts defekt ist! Fühle mich da schon sehr sehr veräppelt...für den Rückversand müsste ich per kredikarte einRücksendeetikett kaufen , sonst könne die Bearbeitung nicht gewähleistet werden...versand dauert ca 14 tage...rückversand innerhalb von 14 tagen nach Bestellung....ich lachmich schlapp!!!! Kundenverarsche hoch 10
Werde alle Register ziehen um diesen Shop überall negativ zu bewerten.so schade, mein Sohn wollte einen Pulli unbedingt haben.

KAUFT DA BITTE BITTE NICHT

Keine Möglichkeit auf Rückversand ohne meine Bankdaten im Netz einzugeben
Abzocke

27 de fevereiro de 2024

Won't be ordering again

Every single time I make the decision to order thinking it might be better, I'm sorely disappointed. Sizing all off constantly. Every single trousers I've ordered over the years are see through and too long. Even the petite range. I'm 5 ft 2 so that should not be the case. To think in this day and age boohoo thinks sending this quality of cr*p to people is acceptable is beyond me. Last time I order, its been years of the same boohoo so you're just ignoring your terrible quality production at this point.

22 de fevereiro de 2024

Achtung!!

Achtung!!! Nie hier kaufen! Die schicken dir falsche Größe und sagen die dass alles in Ordnung ist ! Ansonsten werden auch keine Sachen bekommen die man bestellt hat! Rückerstattung auf eigene Kosten obwohl ich ganz anders Paket bekommen habe (mit andere Größen und fehlende Artikeln!!!) wenn es gehen würde, würde ich sogar ein Stern nicht geben !!!!! Das schlimmste Shop in den ich je bestellt habe ! Nie wieder

1 de fevereiro de 2024

Nooit ontvangen

Ik heb op 2 janauri 2024 een bestelling geplaatst. Op 3 januari 2024 krijg ik een mail van Boohoo dat mijn bestelling onderweg is en je kan je bestelling volgen. Sinds de 3 januari is het radiostilte.
Gelukkig met Klarna gekocht, dus ik ben mijn geld niet kwijt NOOIT MEER BooHoo🤮😭😭

2 de janeiro de 2024

slecht retourbeleid.

slecht retourbeleid.

Bestelling was snel binnen.

Wou 2 items terugsturen en dan moet je verzendkosten betalen (Dit snap ik helemaal) Alleen deze verzendkosten kan je alleen betalen met Creditcard.... nu zit ik dus met mijn niet passende kledingstukken opgescheept.

4 de dezembro de 2023

Pacco mai arrivato

Salve, ho acquistato un articolo il 25 settembre su Boohoo mi è anche arrivata l’e-mail che l’ordine è andato a buon fine ma del pacco ancora nulla e ci volevano solo sei giorni lavorativi e invece ancora niente, qualcuno sa come potrei fare?

25 de setembro de 2023

boohoo

boohoo, Slecht bedrijf!!
NIET BESTELLEN HIER
Retourneren naar GB/Engeland is een ramp. Weg je verzendkosten + retourbedrag. Ze hebben geen telefoon nr, online website, chatbox, email nauwekijks tot slecht of matig bereikbaar. Zorgt voor een hoop stress om een artikel van hun terug te sturen. Ik doe het nooit meer!!

23 de setembro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

€12 voor niks

Het is wel ‘betrouwbaar’ en de kleding ziet er OK uit. Maar ik had een bestelling gedaan, die ik vervolgens compleet wilde retourneren. Deze retour kostte €6 en kon alleen met creditcard betaald worden. Gedoe als je deze niet hebt, want ze geven geen andere optie. De retour eenmaal bij hen aangekomen, zie ik dat ik ook nog €6 voor de eerste verzending betaal. Ik heb nu dus €12 betaald voor precies niks. Voor mij geen Boohoo meer.

2 de outubro de 2023

Struliga!

Jag beställde två klänningar, de såg inte ut som på hemsidan - varken i material eller färg = retur.

Efter nästan två veckor fick jag själv kontakta Boohoo för att be dem korrigera fakturan. Men där kunde de inte heller göra rätt. Enligt hemsidan ska de betala tillbaka returkostnaden när man returnerar hela ordern, men plötsligt stod de inte för det "p.g.a. att det var utanför UK" (så står det inte på deras svenska hemsida). Men de skulle betala tillbaka fraktkostnaden.

Jag fick uppdaterad faktura från Klarna, då hade de makulerat fraktkostnaden men inte summan för kläderna jag returnerade. Så ännu en gång fick jag kontakta dem och be dem korrigera fakturan.

Beställer aldrig mer därifrån!

26 de setembro de 2023

Iets besteld via boohoo

Iets besteld via boohoo. Zou binnen 6 werkdagen binnen komen voor thuisbezorgen. Daar ook extra oor betaald. Vervolgens zag ik in de mail staan dat het pakketje onderweg naar mijn huis is. Dit was niet zo. Na een week wachten kwam ik er achter met hier en daar wat speurwerk dat het bij een oickuo point lag. Daar twee keer langs geweest omdat ze mensne aangaven dat het niet lag. Boohoo zegt dat ik contact op moet nemen met de andere leverancier en gewoon nog een extra maand moet wachten totdat ze iets willen doen kwa actie ondernemen. Een hele lange maand… en 200 euro lichter. Leuke verjaardag wordt dit

26 de setembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb 3 sweat suits besteld bij…

Ik heb 3 sweat suits besteld bij boohoo. In eerste instantie erg blij met de pakken. Nu na 1 keer wassen op handwas en lage temperatuur is de stof van de pakken helemaal lelijk. Ik heb boohoo gecontact en zij hielpen mij heel slecht. Ik was nog niet eens klaar met praten en het gesprek werd al afgesloten en doorgestuurd naar de feedback. Hun oplossing was 20% korting op mijn volgende order. Nou, ik ben niet van plan nog bij hun te bestellen. Nu heb ik 3 pakken thuis die ik niet meer ga dragen omdat ze er niet uit zien. Boohoo, SLECHT!

24 de setembro de 2023

BESTEL HIER NIET!!!

Ik heb kleding retour gedaan, kon zelf de kosten a 18 euro betalen. Toen kreeg ik een mail dat ik 85 euro terug zou krijgen, wat klopte. Uiteindelijk maar 31 euro gekregen. Na 3 keer de klantenservice mailen heb ik nog steeds geen reactie. Bestel hier nooit meer

4 de setembro de 2023

Waarschuwing bestel niet bij Boohoo

Onwijs slecht! Ik miste een jurk in mijn bestelling, na contact gehad te hebben via de mail, werd er gezegd dat het volgens de camera beelden in is gepakt en geleverd aan mij. Dus moet er voor betalen. MENSEN bestel daar niet!!! Google maar op recensies dit komt dus heel vaak voor! Ik moet nu dus betalen voor iets wat ik nooit heb ontvangen! Oplichters!!

5 de agosto de 2023

Verschrikkelijk bedrijf!!

Verslijk bedrijf!!
Heb een kimono besteld heb een maatje M maar valt als XS, mijn dochter heeft een S en die past de kimono niet eens nu heb het via Klarna gedaan en wil de kimono terug sturen.. okee daar komt het je wil natuurlijk dat dhl, dpd, of post nl. weer terug te laten sturen, als je het zelf wil terug sturen krijg je een zigzag label en dat is blijkbaar een label die je moet betalen met creditcard is ongeveer 6 euro, oke nu heb ik geen creditcard en niemand in mij directe omgeving heeft een creditcard en ik wil er ook geen hebben, gewoon k.u.t.!! Heb contact al met ze gehad nadat ik via trustpilot een slechte review heb geplaatst omdat ook geen e-mail kan vinden op hun site, zelf naar China iets terug sturen is makkelijker dan iets terug sturen naar Engeland!!! Voor klachten mail hun hoe meer European klagen en als je via Klarna heb besteld hou hun ook op de hoogte want dit is niet o.k. groupcomplaints @ boohoo.com

2 de agosto de 2023

Maat 42 valt uit als 36

Maat 42 valt uit als 36. Dure retour kosten uiteindelijk een rekening van 5,99 van klarna erbovenop! Ij bestel daar nooooooooit meer Schandalig bedrijf.

1 de julho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Terug sturen gaat heel moeilijk

Kleding bestellen gaat goed , terug sturen gaat heel slecht
Koste bijna 12 euro en dan doen hun de verzend kosten van 5.99 er ook nog bij
Dus uiteindelijk niks en 18 euro lichter

5 de junho de 2023

Awful

Awful! To send back an item from Latvia, you have to pay at least 35€. That's half the price of the three things I ordered at a discount. The quality of the goods is not the best. But at this price, it is not surprising. The size chart is not clear. The cardigan is short (not as pictured). The jacket is long. The trousers were sent the wrong size... not recommended to buy.

8 de junho de 2023

-1!!!

-1!!!!
Meerdere items besteld, pakket was na een aantal weken nog niet binnen. Contact opgenomen met het bedrijf, Boohoo stuurde een nieuw pakket op. Vervolgens rond dezelfde periode beide pakketten ontvangen. Uiteindelijk nam ik maar 1 jurk, de rest moest dus terug.
Omdat ik geen creditcard had kon ik geen gebruik maken van de retour service. Daarom moest ik een aangetekend pakket versturen. De kosten hiervan waren vele malen hoger, €29,50! Meerdere malen contact opgenomen met Boohoo, zij reageren niet op mijn vraag of geven geen antwoord op mijn vraag. Ik verwacht een tegemoetkoming van de retour kosten, gezien het pakket veel zwaarder was omdat ik alles netjes terug heb gestuurd.
Boohoo, schaam je.

7 de junho de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.