Bookalista Opiniões

2. Livraria
  3. Loja de segunda mão
  4. Loja de livros usados

Escrito pela empresa

Hos Bookalista er vores mission at gøre det nemt og enkelt for alle at købe og sælge brugte bøger. Vi ønsker at skabe en fremtid, hvor det er lige så almindeligt—eller endda foretrukket—at købe brugte bøger som nye. Hvert år udgives utallige bøger, men mange ender med at stå urørte efter kun få læsninger. Vi mener, at disse værdifulde bøger fortjener at blive læst af flere. Derfor har vi udviklet en brugervenlig platform, der gør det lige så let at handle brugte bøger som at shoppe i enhver anden online butik. Med Bookalista slipper du for besværet med at arrangere mødesteder eller diskutere, hvem der skal betale først. Vi håndterer hele transaktionen, så sælgeren får sin betaling hurtigt, når bogen er nået frem til den nye læser. At sætte en bog til salg tager kun 10 sekunder. Holdet bag Bookalista er drevet af kærligheden til bøger og troen på, at teknologi kan gøre læsning mere tilgængelig for flere. Vores mål er at sikre, at gode bøger er inden for rækkevidde for alle, der ønsker at dykke dybere og opdage nye verdener.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

En fornøjelse ...

Jeg sælger en del bøger gennem Bookalista og det er en fornøjelse ... hurtigt og nemt at oprette bøger og mange seriøse købere.

16 de janeiro de 2025

Hej JV

Tak for din anmeldelse!!

Det' en ære at lægge hus til din bogbutik på Bookalista. Vi glæder os til at facilitere mange af dine fremtidige salg på platformen.

Skulle der nogensinde opstå problemer, så ræk endelig ud til os :)

dbh,
Jonas

Classificada 5 em 5 estrelas

Bookalista er en super behagelig…

Bookalista er en super behagelig hjemmeside at handle på. Det er nemt, hurtigt og trygt. Har både købt og solgt, og der er aldrig problemer 😊

28 de novembro de 2024

Hej Mette

Tak for de fine ord!

Det betyder meget at høre, at du er glad for Bookalista. Vi er glade for, at du er en del af vores fællesskab.

💚,
Jonas fra Bookalista

Classificada 5 em 5 estrelas

Ordered two books and everything went…

Ordered two books and everything went smoothly.

4 de maio de 2024

Hi Eva,

We're incredibly happy that you had a positive experience with Bookalista.

We've got plenty of English books being listed every day, so make sure to check in again soon!

Thank you! 😊

//Jonas, Bookalista

Supergodt koncept!

Supergodt koncept!
Jeg har nu købt 4 bøger gennem Bookalista, og det har hver gang været en god oplevelse. Det er rart med rubrikken “Om bogen”. Det givet lyst til at købe bøger af forfattere, man ellers ikke kender. Jeg er helt sikkert blevet ny, fast kunde.

27 de abril de 2024

Hej Helle

1000 x tak for anmeldelsen!

Vi er glade for, at du kan lide vores 'Om bogen'-funktion.

Vi glæder os til at se dig på Bookalista igen 😊

Dbh,
Jonas fra Bookalista

Meget god oplevelse

Jeg har nu to gange købt bøger igennem Bookalista - og begge gange er gået gnidningsfrit. Jeg læser meget og er ofte på udkig efter nye bøger, så er glad for at have fundet en platform hvor der er et bredt udvalg.

1 de maio de 2024

Hej Monique!

Tusinde gange tak for din fine anmeldelse 😊

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med Bookalista.

TAK!

//Jonas, Bookalista

Classificada 5 em 5 estrelas

Super nemt at både købe og sælge

Det er meget nemt og simpelt at købe brugte bøger på Bookalista! Oplevelsen er som på en rigtig online bogbutik, bare for brugte bøger (hvilke jeg er fan af)! Meget nemmere end at skulle kommunikere med sælgere først, som på f.eks. DBA.

16 de agosto de 2023

En rigtig positiv oplevelse

Jeg er virkelig imponeret over min oplevelse med Bookalista. Som en ivrig læser har jeg altid søgt efter gode steder at købe brugte bøger, og dette sted har været en positiv overraskelse.

Fragt og levering var effektiv, og mine bøger ankom i god stand. Emballagen var ordentlig, så bøgerne var beskyttede under transporten.

Helt sikkert et sted jeg skal handle igen.

14 de agosto de 2023
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais