Kan bare endre leveringsadresse i mobilappen. Jeg har brukt Bookis et par ganger for noen år siden. Jeg flyttet og kjøpte en fagbok på Bookis.com på pc i nettleseren nå i januar 2026. Da je... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Konseptet er genialt, spesielt for salg og kjøp av brukte bøker. Kundeservice er også hyggelig og veldig behjelpelig! Det eneste som trekker ned er selve brukergrensesnittet (appen er verre enn net... Ver mais
har brukt bookis for å kjøpe pensumslitteratur og har nå kjøpt fra nesten ti selgere. bøkene her er litt dyrere enn det som er mulig å få tak i andre steder, spesielt med tanke på fraktspris, men det... Ver mais
Enkelte bøker er billigere å kjøpe nye via bokhandel, frakten er mye billigere, enn å kjøpe via bookis. Bok til 45 kroner legges på 69 i frakt og 19 kroner i servicegebyr, mens det i en bokha... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Kjøp og selg både brukte og nye bøker enklere enn noen gang hos Nordens største markedsplass kun for bøker. Send bøker fra din dørmatte, og få betalt! Bookis har et stort utvalg brukte og nye bøker, og svært gode priser.
Informações de contacto
Noruega
- support@bookis.com
- bookis.com
Não respondeu a opiniões negativas
Dårlig salg i 2025
Hei!
Veldig flott system for og selge og kjøpe bøker brukt. I 2024 solgte jeg en god del og det jeg kjøpte ble levert raskt, til og med til der jeg var på ferie. Etter endringer i 2025 har jeg ikke solgt en eneste bok. Jeg tror påslaget har blitt for dyrt. Da blir det også mindre til forfatterne som jeg pleier å sponse.
Bookis tjener masse penger på å ha…
Bookis tjener masse penger på å ha utviklet et omfattende system for å selge brukte bøker. Dessverre blir forfatterne taperne. Og bokhandlerne. Og antikvariatene
Useriøs selger
Hva er poenget med å få reservert beløp for betaling av bøkene, når selger velger likevel å selge til noen andre?
La inn bud på nesten 1400 kr for tre bøker selger hadde. Beløpet ble trukket fra kortet mitt. Da det hadde gått to dager og forespørselen min til selger hadde utløpt, ser jeg plutselig at selger ikke har bøkene til salgs lenger, og jeg får penger i retur.
Useriøst.
Lettvint, men dyrt å selge her…
Lettvint og praktisk måte å selge bøker. Men de tar 30kr i salgsgebyr per bok og 60kr i frakt. Auch.
Veldig fin og nyttig app når den…
Veldig fin og nyttig app når den fungerer. Flott for å kjøpe brukte bøker, verre å selge. Har solgt pensumlitteratur uten å få betalt. Må få en lenke med verifiseringskode, denne mottok jeg ikke. Solgte for tusen kroner + som nå befinner seg i det store intet. Liten/treg hjelp fra kundeservice.
Konklusjon: fint å kjøpe billige bøker, unngår salg om ikke jeg vil gi bort bøker da.
Fornøyd
Jeg er veldig fornøyd med denne nettsiden. Man kan kjøpe brukte bøker, noe som både er miljøvennlig og sparer penger. Jeg har handlet her mange ganger, og er spesielt fornøyd med den gode kundeservicen. De svarer alltid raskt og er veldig hjelpsomme. Anbefales på det sterkeste!
Elendig kundeservice
Nettsiden funker sikkert helt fint hvis man bor på en adresse som FAKTISK støtter levering med helthjem. Adressen min støtter henting på dør ifølge bookis, men helthjem nekter å hente pakken. Helthjem kan ikke endre fraktalternativet selv og ber meg ta kontakt med bookis, men bookis har ingen mulighet for å ringe og svarer heller ikke på meldingene jeg sender. Anbefaler heller å benytte seg av en seriøs aktør som tar kundeservice på alvor dersom det skulle oppstå noe. Her sitter jeg igjen med en pakke noen har betalt bookis for men uten å få levert den og uten å få penger selv på uviss tid..
fytti hvor vanskelig detta sku vær da
fytti hvor vanskelig detta sku vær da. Appen lasta og lasta men ingenteng skjer, og å kunna få lagt inn nye bøker via nettleser e ikkje enkel sak heller. her er det et produkt som e sutte opp for app men når appen ikkje funka e det ingen vits å bruk, synd at dette e den mest brukte plattformen for brukte bøker
Bra app, dårlig nettside
En bra app hvor man får solgt og kjøpt brukte bøker, men er umulig å kunne logge seg inn via nettet. Henger seg så mye at det kun er appen som fungerer, noe som er dumt dersom man ikke har tilgang til mobilen.
Fungerer bra når folk først gidder å…
Fungerer bra når folk først gidder å svare ..det er veldig billig men nå har jeg har tre henvendelser som folk ikke har giddet å svare på m a o alt for mange useriøse selgere som ikke bryr seg om å svare på henvendelser disse burde bli kastet ut av bookis
Veldig fornøyd
Har når brukt 4 ganger og er veldig fornøyd:) Leveringstid var på ca 4 dager fra den dagen som boken var sendt.
Det som er bra at man kan finne bøker (klassisk litteratur) som er nesten umulig å finne ny i butikken.
Minus: Man kan ikke velge å hente boken selv, og man må betale for frakt.
I am NOT one of your customers
I am NOT one of your customers, stop sending med mails Bookis , it looks like fraud.
Jeg har prøvd å bestille 2 ganger
Jeg har prøvd å bestille 2 ganger. Første gang en bok , og andre gang 3 bøker. Avslått. Kan sikkert være bra men burde få bort useriøs selgere.
Bestilte en kokebok
Bestilte en kokebok. Men det sto ingenting at boka var tapet for å holde permen på plass, eller at den hadde vannskader slik at sidene var krøllete. Noen av sidene satt fast i hverandre pga vannskaden. Boka var også veldig dårlig pakket inn. Anbefaler ikke denne nettsiden, veldig useriøse.
Slarvigt och misskött
Slarvigt och misskött.
1. Går ej att registrera ny bok.
2. Irrelevant och negativ text om boken kommer upp i annonsen, när jag tänker sälja en kopia av en redan registrerad bok.
3. Uppmanas i mail från supporten att klicka på länkar, som mitt virusprogram varnar för.
Tar bort mina böcker härifrån.
Alt for dyr frakt og servicegebyr
Bok til 45 kroner legges på 69 i frakt og 19 kroner i servicegebyr, mens det i en bokhandel kostet 19 kroner i frakt for samme bok.
Er jo bare tull å kjøpe brukt dersom dette blir omtrent identisk pris som brukt.
Tigger om royalty gjør de også, og disse pengene tviler jeg på at sendes til forfatteren
Skulle ta 3-6 virkedager, har gått tre uker
Ikke verdt de pengene jeg sparte på å kjøpe den brukt fordi det har gått 3 UKER siden jeg bestilte og jeg har enda ikke fått boka. Kommer til å måtte kjøpe boka ny nå mest sannsynlig fordi jeg gjerne skulle hatt den for to uker siden og trenger den snart.
Elendig sikkerhet og rutine
Sender mail til flere av brukerene med SAMTLIGE mottakere synlig. "Kontakt oss" linken på forsiden fungerer ikke.
Hvis de har så dårlig rutinekontroll og sikkerhet er det bare å styre langt unna.
Bad service
Unfortunately, the service is very bad. The book was sent and I have not received my money, although more than 20 days have passed since then. In addition, the customer service is very bad and they do not respond to you for several days.
Bra saker
Digger bookis. Genialt å få handlet brukte bøker på nett. Har nettopp også funnet ut at de er helt supre på kundeservice!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.