Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een goede service! Heerlijk fijn hoeslaken mogen ontvangen en zeer vriendelijk geholpen nadat er een kleine productie fout zat in artikel wat we verkeerd hadden besteld. Voortaan komt al ons be... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Bamboo hoeslakens besteld. Ik heb wel een hele tijd moeten wachten. Ondertussen is het gelukkig wel opgelost. Er was blijkbaar een stockprobleem. Ze reageerden wel snel op mijn mails. Ik k... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijn beddengoed van goede kwaliteit. Ik had een foutje gemaakt bij het plaatsen van mijn bestelling. Toen ik de klantenservice belde heeft de jongeman het snel opgelost en ik ben netjes te woord gesta... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para cama, mesa e banho

Boomba Bamboo is de winkel gespecialiseerd in bamboe beddengoed. Bij Boomba Bamboo willen we je de mogelijkheid bieden om natuurlijk, goed en ontspannen te kunnen slapen. De gehele Boomba Bamboo-collectie is gemaakt van het 100% natuurlijke en biologische materiaal bamboe.

Informações de contacto

3,8

Bom

TrustScore: 4 em 5

29 opiniões

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Slechte kwaliteit en service

2 hoeslakens besteld. De lakens bleven krimpen na elke was op lage temperatuur. Dit gemeld bij het bedrijf. Ze hebben 1 nieuwe laken toegestuurd om te proberen met de instructies op lage temperatuur te wassen en niet te drogen (wel met expliciet vermelding dat het op een hogere temperatuur kan en ook in de droger). Instructies netjes gevolgd en ook nu bleef de laken bij elke was krimpen. Dit gemeld en moest voor een tweede keer mijn topmatras hoogte doorsturen anders konden ze niet verder met het proces. Toen ik een printscreen van de eerste keer dat ik de informatie had toegestuurd naar het bedrijf had verzonden zouden ze kijken wat ze konden doen. De oplossing bleek 1 van de 2 lakens krijg ik terugbetaald. Op mijn reactie dat dat geen passende oplossing is heb ik geen reactie ontvangen. Ik heb voor 2 hoeslakens betaald, beide zijn niet deugdelijk en blijven zodanig krimpen dat het niet meer past. Ik heb enkel 1 laken terugbetaald gekregen maar kan geen van de hoeslakens gebruiken…

14 de dezembro de 2025

Beste Regina,

Dank je wel voor het delen van je ervaring van je bestelling uit 2024. Wat vervelend om te horen dat je dit zo hebt ervaren, dat is uiteraard niet de bedoeling.

We willen graag een aantal zaken verduidelijken. Naar aanleiding van je melding hebben wij in totaal drie nieuwe hoeslakens naar je toegestuurd om het probleem zorgvuldig te onderzoeken en op te lossen. Daarbij hebben we ook nog aangeboden om hoeslakens toe te sturen die geschikt zijn voor standaard matrassen omdat daar het probleem zeker mee opgelost zou zijn. Ondanks de bestelling een jaar geleden is geplaatst.

Dit is een situatie die wij niet eerder hebben meegemaakt met onze hoeslakens, die normaal gesproken hun pasvorm behouden bij correct wassen.

Bij elke stap hebben wij geprobeerd mee te denken en een passende oplossing te bieden. Uiteindelijk is er, in overleg, één hoeslaken terugbetaald. De bestelling is een jaar geleden geplaatst!

We begrijpen dat dit voor jou niet als een voldoende oplossing heeft gevoeld en vinden het jammer dat dit zo is overgekomen.

We nemen je feedback serieus en vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn over zowel onze producten als onze service.

Mocht je alsnog samen met ons naar een afrondende oplossing willen kijken, dan nodigen we je uit om contact met ons op te nemen via info@boomba-bamboo.com, zodat we dit persoonlijk en zorgvuldig kunnen oppakken.

Bas

Neppe reviews

Vlak na mij worden er direct hoge reviews gegeven? Dit lijken op neppe reviews; doet trustpilot hier wat mee? Zo kan iedereen haar slechte reviews wegmoffelen

25 de agosto de 2025

Goede kwaliteit, top service

Na een aantal keer wassen kan ik zeggen dat het echt top kwaliteit is. Blijft heerlijk zacht aanvoelen. Verder goede service en snelle leveringen!

20 de agosto de 2025

Topper!

Ik heb onlangs bamboe beddengoed van dit bedrijf besteld en ben ontzettend tevreden.
De kwaliteit van de stof is meteen merkbaar: zacht, soepel en ademend.
Zelfs na meerdere wasbeurten blijft het materiaal heerlijk glad en comfortabel.
Het beddengoed voelt koel aan in de zomer en warm in de winter, perfect voor elk seizoen.
De kleuren zijn precies zoals op de website, en vervagen niet.
Het voelt luxe aan, maar de prijs is echt redelijk voor wat je krijgt.
Verzending was snel en de verpakking duurzaam, wat ik erg waardeer.
Het beddengoed is ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid.
Mijn partner en ik slapen sindsdien veel beter en frisser.
Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar comfort en kwaliteit.

20 de agosto de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Langer moeten wachten doch goede kwaliteit

Bamboo hoeslakens besteld.
Ik heb wel een hele tijd moeten wachten.
Ondertussen is het gelukkig wel opgelost. Er was blijkbaar een stockprobleem.
Ze reageerden wel snel op mijn mails.
Ik kreeg een extra ander laken als compensatie voor het langere wachten.
Uiteindelijk heb ik nu ook mijn lakens ontvangen.
De lakens zelf zijn wel heel erg zacht en wel een aanrader !

19 de agosto de 2025

Beste Paulien,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen, al vinden wij het natuurlijk heel vervelend om te lezen dat het zo is gelopen. Onze excuses dat de levering van uw bestelling zo lang op zich laat wachten. Dit hoort absoluut niet en we begrijpen uw frustratie volledig.

Tijdens de verhuizing van ons magazijn is er helaas een fout ontstaan: het systeem gaf aan dat uw hoeslakens op voorraad waren, maar het betreffende vak bleek leeg te zijn. Ondanks onze zoektocht hebben wij de artikelen niet terug kunnen vinden. De nieuwe voorraad verwachten wij op begin september binnen te hebben.

Om het ongemak enigszins te verzachten, sturen wij u alvast een extra hoeslaken in een kleur naar keuze. Zodra wij uw voorkeur weten, zorgen wij ervoor dat dit direct wordt ingepakt en verzonden.

Uiteraard ontvangt u daarnaast de door u bestelde hoeslakens zodra de nieuwe voorraad binnen is.

Wij willen u verzekeren dat wij een betrouwbare webshop zijn en dat u uw bestelling zeker zult ontvangen.

Nogmaals onze excuses voor de vertraging en de verwarring die hierdoor is ontstaan.

Met natuurlijke groet,

Classificada 1 em 5 estrelas

KOOP HIER NIET – bestelling weg, geld weg!

Hele slechte ervaring met dit bedrijf. Ik heb voor €104,00 besteld, maar het pakket is nooit aangekomen. Boomba Bamboo weigert volledige compensatie te geven. Ze schuiven alles af op DHL die zeggen dat het zogenaamd is geleverd, terwijl dat absoluut niet het geval is.

Wettelijk zijn zij verantwoordelijk voor de levering, maar daar trekken ze zich niets van aan. Resultaat: geld kwijt.

Ik kreeg slechts €44,00 terug via een herhaalbestelling, maar de rest (€60,00!) houden ze gewoon. Ik zit hier al meer dan 2 maanden achteraan, zonder enige oplossing. Geen verantwoordelijkheid, geen service, geen respect voor de klant.

Bespaar jezelf geld en frustratie. Bestel hier NIET. Wil je een bamboe dekbedovertrek? Koop het bij een ander bedrijf dat wél achter zijn klanten staat.

Update 10/09: Naar aanleiding van mijn review heeft het bedrijf contact opgenomen en kreeg ik het restant (€60) ook teruggestort.

7 de agosto de 2025

Resposta da Boomba Bamboo

Bij de eerste bestelling heeft mevrouw per ongeluk een ander afleveradres opgegeven. DHL heeft bevestigd dat het pakket daar is afgeleverd. Omdat mevrouw hier niet van op de hoogte was, leek het voor haar alsof het pakket niet was aangekomen.

De tweede bestelling is wel correct op haar eigen adres geleverd. Helaas heeft het onderzoek bij DHL langer geduurd dan gewenst, wat wij ook erg jammer vinden.

Inmiddels heeft mevrouw beide bestellingen ontvangen én het aankoopbedrag teruggekregen. Wij vinden het vervelend dat het zo gelopen is, maar zijn blij dat het uiteindelijk is opgelost. We hopen dat mevrouw alsnog tevreden is met haar producten en onze service.

--------

Beste mevrouw Van Cuijk,

Wat spijtig om te lezen dat uw ervaring met ons zo negatief is verlopen. We begrijpen dat het erg frustrerend is als een bestelling niet aankomt zoals verwacht, en we betreuren het dat we uw vertrouwen hebben verloren.

Zoals eerder met u besproken, heeft DHL bevestigd dat het pakket op het juiste adres is geleverd. Deze levering wordt ondersteund door zowel een verklaring van de chauffeur als GPS-gegevens. Wij hebben aangeboden om de bestelling opnieuw te versturen, dit wilde u niet. Omdat wij het pakket ook niet retour hebben ontvangen, gaan wij (net als bij elke levering) uit van deze bevestiging.

Desondanks hebben wij uit coulance aangeboden om het volledige bedrag van uw herhaalaankoop (het hoeslaken) te vergoeden. Dit is op uw verzoek gedaan en hebben wij zonder discussie uitgevoerd. Er was vanuit uw kant geen verzoek tot vergoeding van de kussenslopen, en daarom is hierover ook geen terugbetaling verricht.

We begrijpen dat dit een onbevredigende situatie is en vinden het jammer dat onze inspanningen om tot een redelijke oplossing te komen niet als zodanig zijn ervaren. We staan altijd open voor overleg en streven ernaar om klanten zo goed mogelijk te helpen, ook in situaties waar wij zelf afhankelijk zijn van externe partijen zoals vervoerders.

Wij hebben altijd op uw e-mail en telefoontjes gereageerd en staan zeker achter u als klant. Als u wilt dan kan ik de e-mail geschiedenis hieronder vermelden dan ziet u uw e-mails en onze reactie hierop.

Nogmaals excuses voor deze ervaring, wij vinden dit heel vervelend dat dit zo is gelopen.

Mocht u vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen en mailen.

Met natuurlijke groet,

UPDATE

We hebben contact gehad en ook het resterende bedrag terugbetaald.

Wat een goede service!

Wat een goede service!

Heerlijk fijn hoeslaken mogen ontvangen en zeer vriendelijk geholpen nadat er een kleine productie fout zat in artikel wat we verkeerd hadden besteld. Voortaan komt al ons beddengoed hier vandaan!

23 de dezembro de 2024

Heerlijk beddengoed

Mooi bedrijf, goede klantenservice en het beddengoed was snel in huis! Bamboe voelt nog beter aan dan wat vrienden mij vertelde.

4 de janeiro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.