Twee Victron accu's besteld op vrijdag na sluitingstijd. Volgens de website waren ze op voorraad en voor 22.00 uur besteld de volgende dag geleverd. De communicatie over de bestelling en verzending... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Snel geleverd, goede communicatie en een zeer scherpe prijs. Ik heb een Victron blue smart ip67 12v 17a gekocht en ingebouwd in mijn camper. Op Vrijdagmiddag besteld en op zaterdagochtend geleverd. Zo... Ver mais
Korte wachttijden, kundig en vriendelijk aan de telefoon. Retour zenden wordt snel en duidelijk afgehandeld (goed te volgen welke stappen er zijn/worden gezet en vlotte voortgang). Victron producten z... Ver mais
Ik ben heel goed geholpen. Ik kwam met vragen over een Victron installatie samen te stellen uit o.a. via Marktplaats gekochte onderdelen. Dat was geen probleem. Een paar dagen later heb ik de ontbr... Ver mais
Informações sobre a empresa
U wilt ook lekker watersporten? Vind de watersportartikelen die bij u passen! Breed assortiment, grote voorraad. Snel en gratis verzonden.
Informações de contacto
Linnaeusweg 21, 3401 MS, IJsselstein, Holanda
- +31 (0)182 386 286
- klantenservice@bootman.nl
- bootman.nl
Respondeu a 33% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Goede prijs, en prima geleverd
Victron Phoenix omvormer en kabel met zekering prima geleverd en tegen een nette prijs.
Zonnenpaneel
Lang opzoek naar een gepast zonnepaneel voor mijn campervan vond deze enkel hier
Victron Litium accu.
Ik moest een nieuwe Litium accu hebben.
De accu opgehaald in ijsselstein. Kleine maar keurige zaak, eigen parkeerplaats en vriendelijk personeel.
Goeie prijs en zeer snelle levering
Goeie prijs en zeer snelle levering
Goede webshop
Klantenservice makkelijk bereikbaar, vriendelijk en Snel
Bestelling snel geleverd , en goede prijzen
Prijs is zeer competitief
Prijs is zeer competitief
Levering snel en op tijd
Zeer betrouwbaar versus mega goede kwaliteit
Super goede deal kolibri km 260 bootdeal gekocht alles erop en eraan mega goede service van bootman versus zeer goede kwaliteit aan complete boot gekocht gewoonweg top!!!
De service was excellent
De service was excellent. Een stuk verkeerd besteld en de terugbetaling was vlot en zonder problemen. Een aanrader!
Breed assortiment en snelle service
Elke keer kom ik terug bij bootman omdat ze alle specifieke dingen hebben die ik zoek. Levering snel en keurig.
Goede snelle levering
Goede snelle levering. Precies zoals afgesproken
Victron 24v /230 v
Prima prijs en goed en snel geleverd bedankt 🙏
Prettige communicatie
Prettige communicatie, snelle levering, prima prijs-kwaliteit
Goed
Snel antwoord op vragen per e-mail en snel producten verzonden.
Goed product geleverd
Goede uitleg product op website, vlugge levering en garantie en ruil voorwaarden.
Positieve ervaring …
Van bestelling tot levering is alles goed verlopen. Tracking is up to date en bestelling is redelijk snel geleverd. Top
Een Aqua Marina V3 pomp
Een Aqua Marina V3 pomp gezocht, bij Bootman het voordeligst gevonden en de volgende dag in huis. Top!
Fijne zaak
Duidelijke site, bestelde producten lagen snel klaar en vriendelijk geholpen!
de hele bestelling is correct verlopen…
de hele bestelling is correct verlopen en afgehandeld
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.