Informações sobre a empresa

1. Acção de despejo

Escrito pela empresa

Vi køber og rydder dødsboer på hele Sjælland, øerne samt i København. Vores mere end 20 års erfaring i køb og salg af dødsboer, antikviteter, kunst og bedre genbrug er din garanti for en ordentlig handel. Kontakt os gerne for en uforpligtende besigtigelse af dødsboet, og et tilbud på køb eller rydning.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Professionel og ordentlig service fra start til slut

Vi fik hjælp af Borydning Danmark til rydning af min fars hus i Horslunde, og jeg må sige at det var en god og tryg oplevelse fra start til slut.

Vi fik tre bud på opgaven, og Borydning Danmarks bud var langt det bedste. De så øjensynligt værdi i nogle ting de andre blot smed ud.

Når de skriver på deres hjemmeside at de går op i genbrug, må jeg konstatere at de mener det alvorligt.

Vi er meget tilfredse med den løsning Borydning Danmark tilbød, og opgaven blev løst til punkt og prikke. At Alette og Peter er nogle utroligt sympatiske mennesker gør kun oplevelsen endnu bedre.

Jeg vil ikke tøve med at give mine varmeste anbefalinger af denne lille virksomhed, til andre der står i samme situation, og har brug for hjælp.

TAK for hjælpen og for samarbejdet!

Mvh
Peter Sommer

27 de junho de 2025

100 % tilfreds

Professionel og absolut den bedste service. Virkelig høflig og forstående betjening fra start til ende. Alt vi havde talt om blev gjort - et kæmpe stykke arbejde som vi ikke selv kunne klare. Tusinde tak til alle i dette skønne team.

19 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Alt var som det skulle være

Alt var som det skulle være. Vi fik to tilbud, og benyttede tilbuddet fra Borydning Danmark da det var det bedste.

Opgaven blev løst til tiden, og de gjorde præcist hvad vi havde aftalt og lidt til.

Tak for hjælpen!

Mvh Thomas

22 de janeiro de 2025

God oplevelse

Efter vores mors død, fik vi et uforpligtende tilbud på email, hvor jeg havde skrevet størrelsen på lejligheden, og det var et hjem uden store værdier. Det fik vi et ca beløb på, som selvfølgelig var betinget af, at lejligheden skulle ses.

De kom og gennemgik lejligheden, og der blev givet en pris der lå op af det, som vi havde fået mailen.
Der blev givet en mundtlig aftale om, hvornår De havde ryddet hjemmet, og den holdt.

De femstjerner gives for pris, venlighed, ærlig og god dialog, hurtig svar på mail, og selvfølgelig for den lejlighed De efterlod, som var ryddet og klar til rengøring.

Håber ikke, at jeg står i en situation, hvor jeg skal rydde et dødsbo igen, men hvis jeg skulle, vil jeg ikke tøve med at bruge borydning-Danmark.

8 de abril de 2023

En rigtig god oplevelse

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Borydning Danmark, som ryddede og rengjorde vores mors lejlighed i Holte. Vi indhentede tilbud fra to forskellige og deres tilbud var langt det bedste.
Alt for løb efter planen og vi vil anbefale firmaet til alle der står med en opgave i forbindelse med at rydde et dødsbo.
Det var rigtig rart for os at vi bare kunne overlade nøglerne til dem, og så behøvede vi ikke at gøre mere.
TUSIND TAK for hjælpen.

11 de novembro de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais