Begin juli besturing besteld jacuzzi, foutieve ontvangen. Terug gestuurd ze beloofden nieuwe op te sturen. Intussen wel betaald. We wachten al 2 maanden achter oplossing. Reageren niet op mails. Telef... Ver mais
Ik bestelde een Balboa ozone, maar kreeg een Vian. Bleek zelfde capaciteit, maar jammer dat ik dat niet vooraf van jullie heb gehoord. Vervolgens heeft onderdeel europese kleurcodering van drad... Ver mais
Op 4 augustus een bestelling gedaan maar nog niks ontvangen. Tot op heden ook geen enkele reactie op de mail want telefonisch zijn ze niet te bereiken. Failliet, ziek, geen zin??? Waardeloos!!!!! Up... Ver mais
Bestel hier meestal spullen voor de jacuzzi en ben uiterst tevreden. Laatste bestelling uiteraard weer niet afgeleverd door DHL maar Bosma heeft het prima opgelost. Opnieuw bezorgd door een ander bed... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
As pessoas também visitaram
Ik heb niets ontvangen

Resposta da jacuzzi
Zeer tevreden over bosma jacuzzi.
Zeer tevreden over bosma jacuzzi.
Aantal keren iets besteld. 1 keer iets verkeerd gegaan dat werd gelijk opgelost zelf keer verkeerd besteld ook dat werd gelijk goed opgelost.
producten voor een goede prijs…
producten voor een goede prijs geleverd. keurig op tijd bezorgd
Prima website en snelle levering
Quality products
Quality products, packaged well and arrived quicker than expected. Will be ordering again in the future!

Zeer lange levertijd
Zeer lange levertijd. Je krijgt geen indfirmatie over een vertraagde levering

8,95 voor 1 zekering…
8,95 voor 1 zekering. Ik dacht dat het om een heel doosje ging. Erg duur!
slechte communicatie
slechte communicatie
wat besteld maar weet niet wanneer en of het wel geleverd word

Supergoed materiaal
Goed materiaal, past direct en werkt ook super
Zeer tevreden
Dank u wel