Bouwbedrijf DLN Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel blij dat ik in contact gekomen ben met Dylan. Binnen no time was een afspraak ingepland en de klus in mijn keuken geklaard. Prettige communicatie en het werk is naar volle tevredenheid uitgevoerd... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

DLN heeft bij ons een opbouw op het dakterras gezet, waar we erg tevreden over zijn. Zijn personeel is erg vriendelijk en duidelijk, en zijn gericht op het afleveren van goede kwaliteit. Van het sloop... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dylan en zijn team hebben voor ons een mooie opbouw gerealiseerd waar eerst een dakterras was. Wat vooral opviel was dat ze netjes, schoon en opgeruimd werkten.

Classificada 4 em 5 estrelas

Informações sobre a empresa

1. Empresa de construção civil

Bouwbedrijf DLN is gespecialiseerd in renovatie, verbouw, nieuwbouw en onderhoud.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

61 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

8 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Nieuwe trap

Dylan heeft bij ons een nieuwe trap geplaatst en daarbij de wanden opnieuw afgewerkt. Denkt goed mee met de uitdagingen die het met zich mee brengt. Hij kon relatief snel tegen een eerlijke prijs.

ik zou Dylan zo weer vragen bij mijn volgende project.

30 de setembro de 2020

Resposta da Bouwbedrijf DLN

Bedankt voor je vertrouwen in ons bedrijf.

Vervanging dakramen

Zeer prettige samenwerking.
Snel en schoon werk,
Komen afspraken na.
Zeer tevreden

28 de setembro de 2020

Beste Hans,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het vertrouwen in Bouwbedrijf DLN.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom zijn we erg blij dat u onze diensten als positief heeft ervaren.

Plaatsen lichtkoepels

Volgens afspraak netjes opgeleverd.

27 de setembro de 2020

Beste Wim,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze positieve review achter te laten. Wij waarderen dit enorm.

schuifdeurkast

Mooie schuifdeurkast voor in de slaapkamer.. Netjes afgewerkt. Verder alles prima.. Goede service en alles volgens afspraak

1 de setembro de 2020

Beste Mark,

Bedankt voor de positieve beoordeling en het vertrouwen in Bouwbedrijf DLN. De vijf sterren stellen wij zeer op prijs.

Classificada 4 em 5 estrelas

Aftimmeren en isoleren zolder inclusief dakkapel

Dylan heeft bij ons een dakkapel en de zolder afgetimmerd, dak geïsoleerd, gevel voorzien van nieuwe bekleding en nieuw dubbel glas geplaatst. Hij heeft netjes werk afgeleverd en er is goed gecommuniceerd. Ik was eerst niet 100% tevreden over het plaatsten van het dubbelglas. Kan gebeuren, Dylan heeft dit goed opgepakt en uiteindelijk ben ik tevreden. Er wordt hard gewerkt en inderdaad een glimlach.

1 de setembro de 2020

Beste Lennard,

Hartelijk dank voor de positieve feedback en 4 sterren beoordeling!

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn daarom erg blij om te horen dat u onze service als positief heeft ervaren.

Badkamer renovatie

Het ging om een kleine badkamer, maar Dylan pakte de uitdaging met beide handen aan. Helaas moesten de leidingen vervangen worden, maar ook daar wist hij raad mee. Hij dacht mee en had goede ideeën, adviezen. Het eindresultaat is prachtig!
Dylan is professioneel en betrouwbaar. Voor een volgende verbouwing, renovatie neem ik zeker weer contact met hem op.

28 de julho de 2020

Beste L Charif,

Bedankt voor de fantastische beoordeling en het vertrouwen in Bouwbedrijf DLN.

Fijn dat u tevreden bent over onze service en diensten. We hopen u natuurlijk graag snel weer van dienst te kunnen zijn.

Toiletrenovatie

Dylan heeft bij ons in april 2020 de toilet gerenoveerd. Het is werkelijk prachtig geworden. Naast het feit dat Dylan zijn vak goed verstaat, denkt en adviseert hij daar waar nodig! Bij Bouwbedrijf DLN staat vakmanschap hoog in het vaandel! Wij gaan hem snel weer inplannen voor het vervangen van de kozijnen.

15 de junho de 2020

Beste Helga,

Hartelijk dank voor de positieve beoordeling en het vertrouwen in Bouwbedrijf DLN! Wij stellen de vijf sterren zeer op prijs.

We zijn enorm blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen. We waarderen u als klant en hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn!

Schuifdeurkast

Dylan heeft op onze zolder een mooie schuifdeurkast gerealiseerd, erg blij mee en netjes gedaan!

4 de maio de 2020

Beste Danielle,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij stellen dit zeer op prijs.

Plaatsen uitbouw

We hebben Dylan gevraagd voor het uitbouwen van onze woning, zodat we zelf onze leefkeuken konden gaan realiseren.
Dylan heeft goed naar onze wensen geluisterd en we konden altijd bij hem terecht als er vragen waren. We zijn heel blij met onze uitbouw!

14 de abril de 2020

Beste Roy,

Bedankt voor de positieve review en top-rating!

Het was een mooi project om te realiseren. We zijn blij dat we jullie naar tevredenheid hebben geholpen.

Vakkundig

Vakkundig, vriendelijk en netjes opgeleverd. Komt afspraken na. Voor een volgende klus zal ik zeker weer DLN inschakelen.

7 de abril de 2020

Echt vakwerk

Echt vakwerk! Bouwbedrijf DLN heeft bij ons een overkapping in de tuin neergezet en in huis koven + verlaagd plafond. Alles is zeer netjes afgewerkt en volgens afspraak gegaan. Super tevreden, dank je wel!

Hardwerkende vakman

Hardwerkende vakman die erg goed met je mee denkt. Heeft oog voor detail, en werkt erg netjes. Ik werk zelf bij Derwort en we maken vaak gebruik van DLN Bouwbedrijf zijn kennis en diensten!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bouwbedrijf DLN is een zeer goed en…

Bouwbedrijf DLN is een zeer goed en betrouwbaar bedrijf voor al uw timmer en aannemerswerk. Een goede service en het meedenken naar oplossingen is een obsolute vaardigheid dat Bouwbedrijf DLN bezit. Zeker een aanrader om dit bedrijf te benaderen voor uw aannemerswerk.

Keuken inbouwkast

DLN is een top vakman!
Hij heeft bij ons vorige huis een dakraam geplaatst en ons nieuwe huis de keuken kasten ingebouwd. Bouwbedrijf DLN gaat netjes te werk en denkt ook goed met je mee. Ook de communicatie is duidelijk, wij zijn erg blij met het eindresultaat!

2 de abril de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Goede communicatie en een vakman

Goede communicatie en een vakman. Bouwbedrijf DLN heeft bij ons in het pand een trap naar de 1e etage gemaakt, een aantal wanden gezet en de trap afgetimmerd. Verzorgt de hele verbouwing, van de trap tot aan de elektropunten en het stucwerk. Fijn om één aanspreek punt te hebben!

13 de março de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Zwevende koof boven mijn kookeiland

Echt een top vakman! Heeft bij mij een zwevende koof boven mijn kookeiland gemaakt met spots en koven rondom mijn woonkamer met spots! Super in de communicatie en onwijs blij met het eindresultaat!

6 de março de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.