Bouwmaat - Amstelveen Opiniões 30

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Aalsmeerderweg 463, 1432 ED Aalsmeer, NL

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik wou als particulier iets kopen en heb via WhatsApp heel gemakkelijk en snel antwoord gekregen. Je besteld het online en de volgende dag kan het al afgehaald worden. Zeer vriendelijke medewerkers di... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel en makkelijk online bestellen. Eenvoudig een vestiging te vinden met voldoende voorraad. De volgende ochtend op te halen. Direct een bevestiging per mail ontvangen met een barcode om te ton... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik moest wat online bestellen normaal over 2 of 3 uurtjes afhalen. Ik gebeld of ik het iets sneller kon krijgen . En bij aankomst lag het al klaar. Aardige klantenservice dame en heer.👍🏼

Classificada 5 em 5 estrelas

1e bestelling bij Bouwmaat. Bestellen en levering ging helemaal goed. Duidelijk website, goede prijzen.

Informações sobre a empresa

1. Grossista de material para construção
  2. Loja de materiais de construção
  3. Fornecedor de materiais de construção
  4. Fornecedor de equipamento para construção
  5. Loja de hardware
  6. Loja de ferramentas

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

30 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

1e bestelling bij Bouwmaat

30 de abril de 2026

Resposta da Bouwmaat - Amstelveen

Graag gedaan! 🤗 Veel plezier met je bestelling!

Goed

Ik moest wat online bestellen normaal over 2 of 3 uurtjes afhalen.
Ik gebeld of ik het iets sneller kon krijgen .
En bij aankomst lag het al klaar.
Aardige klantenservice dame en heer.👍🏼

12 de novembro de 2025

Resposta da Bouwmaat - Amstelveen

Bedankt voor de complimenten 🥳 Graag tot de volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel en makkelijk online bestellen

Snel en makkelijk online bestellen.
Eenvoudig een vestiging te vinden met voldoende voorraad.
De volgende ochtend op te halen.
Direct een bevestiging per mail ontvangen met een barcode om te tonen bij het ophalen.

8 de outubro de 2025

Bedankt! Graag tot de volgende keer 🤗

Online Bestellen!

Online àlles bestellen en alles stond klaar bij het ophalen.
Medewerker heeft het zo netjes mogelijk neergezet dat we meteen konden doorpakken.

22 de setembro de 2025

Resposta da Bouwmaat - Amstelveen

Bedankt! 🤝 Graag tot de volgende keer!

Classificada 3 em 5 estrelas

Onduidelijkheid levering

Op het moment van selecteren kan ik de machine vanmiddag (donderdag) nog ophalen bij mijn vestiging. Als ik wil betalen is dat ineens zaterdag, als ik heb afgerekend kan ik hem maandag pas ophalen!

12 de dezembro de 2024

goede service

goede service; vriendelijk en zeer attent personeel.

8 de novembro de 2024

Resposta da Bouwmaat - Amstelveen

Fijn om te horen dat je tevreden was met de service en het personeel 😊

Classificada 1 em 5 estrelas

Gamma of Bouwmaat

Op zoek naar een Jung wissel/wisselschakelaar.
Reactie aan de balie "hebben we niet", ondanks dat er een kaartje in de winkel hing. Bellen met een ander filiaal. Zou daar wel aanwezig zijn. Naar ander filiaal, helaas verkeerde type schakelaar doorgegeven. Het advies van betreffende filiaal, wellicht even bij de Gamma kijken. Laatste keer dat ik bij Bouwmaat ben geweest.

17 de outubro de 2024
Opinião espontânea

Resposta da Bouwmaat - Amstelveen

Vervelende situatie! Zie hier: https://www.bouwmaat.nl/merken/jung ons volledige assortiment Jung inclusief voorraadinformatie.

Goed advies

Goed advies, bestelling stond netjes klaar

5 de agosto de 2024

Resposta da Bouwmaat - Amstelveen

Fijn te horen, dank je wel! 😊

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.