Makkelijk produkten zoeken en je weet gelijk wat de prijs is niet dat er naderhand nog kosten bijkomen bv vezendkosten en snel geleverd.
Leia as opiniões dos outros
Al 22 jaar kom ik graag bij Bouwmaat, altijd een frisse winkel met een goed assortiment en zeer vriendelijk en kundig behulpzaam personeel. Als je iets niet weet zijn ze altijd bereid om je te inform... Ver mais
Online een afhaal bestelling gedaan. Aangekomen in de vestiging bleek er iets fout te zijn gegaan waardoor de bestelling niet klaar stond. Personeel is direct alle artikelen voor me bij elkaar gaan zo... Ver mais
Online besteld, binnen 2 uur kon ik de bestelling ophalen. Vriendelijke medewerkster heeft me te woord gestaan en wist meteen waar ik voor kwam.
Informações sobre a empresa
- Grossista de material para construção
- Loja de materiais de construção
- Fornecedor de materiais de construção
- Fornecedor de equipamento para construção
- Loja de hardware
- Loja de ferramentas
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Informações de contacto
Spinveld 14, 4815 HS, Breda, Holanda
- 076 520 7080
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Makkelijk produkten zoeken en je weet…
Poderá usar IA para responderLer mais

Resposta da Bouwmaat - Breda
Prima en vriendelijk geholpen.
Prima en vriendelijk geholpen.
Ik kon ter plaatse een account aanmaken en het gewenste artikel meenemen.

Bestelling via website
Vriendelijke en behulpzame bediening, product via website als particulier besteld en kon keurig op tijd afgehaald worden.

Resposta da Bouwmaat - Breda
Winkelen bij Bouwmaat is een waar…
Winkelen bij Bouwmaat is een waar genoegen! Je kunt online bestellen en alleen komen afhalen, de medewerkers zijn altijd behulpzaam en vriendelijk! Aan te raden!

Bestelling gedaan
Bestelling gedaan. Zou twee dagen later geleverd worden. Gebeld naar vestiging. Kreeg een ander nr. Daar naar toe gebeld. Was een postpakket. Zou een track&trace krijgen. Deze door servicemedewerker ontvangen. Nu drie dagen later nog niet te zien. Was nog niet ontvangen door PostNL. Kortom vier dagen later waarschijnlijk nog niet. Producten op werkplek laten bezorgen. Werk volgende week ergens anders dus nog niet rap in bezit. In winkel is alles duizend maal beter dan online. Altijd SUPER service.

denkt out off the box
filiaal denkt mee en denkt out off the box wat het leven zoveel makkelijker maakt :)

Resposta da Bouwmaat - Breda
Netjes geholpen ook met inladen ook al…
Netjes geholpen ook met inladen ook al waren het maar 3 zakken lijm.

Online besteld, goed geregeld

Resposta da Bouwmaat - Breda
Vlotte afhandeling want mijn bestelling…
Vlotte afhandeling want mijn bestelling was op voorraad in de vestiging in mijn woonplaats.

Superservice
Bestelling was snel klaar en bij het ophalen van de producten hebben ze mijn vrouw netjes geholpen met inladen. Super gedaan en dank je wel😃

Resposta da Bouwmaat - Breda
Grote voorraad en vriendelijke mensen…
Grote voorraad en vriendelijke mensen die met de klant meedenken!

Specifiek voor voorraad gebeld
Specifiek voor voorraad gebeld. Bij aankomst blijkt er toch niets op voorraad te zijn en moet ik naar een andere vestiging. Helaas en had voorkomen kunnen worden.

Makelijk te bestellen online
Makelijk te bestellen online, duidelijk en snel bericht om de spullen op te halen, vriendelijk geholpen bij het ophalen van mijn bestelling

Ik kom hier al 18 jaar
Ik kom hier al 18 jaar , goede service , bijna altijd alles op voorraad wat ik nodig heb .
Vriendelijk personeel

Resposta da Bouwmaat - Breda
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.