Bouwmaat - Leeuwarden Opiniões 57

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Simon Vestdijkwei 1, 8914 AX Leeuwarden, NL

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Ik had een click en collect aankoop maar heb lang staan wachten want mijn bestelling moest van de andere kant van de wereld komen. je zou denken dat het meer snelheid en gemak op zou leveren maar ik h... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie geprijst en snel besteld en ook ideaal om zelf af te halen de volgende dag. Klantenservice ook nog gebeld. En deze persoon had duidelijk veel plezier vandaag want werd op vrolijke wijze toegespr... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Grossista de material para construção
  2. Loja de materiais de construção
  3. Fornecedor de materiais de construção
  4. Fornecedor de equipamento para construção
  5. Loja de hardware
  6. Loja de ferramentas

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

Informações de contacto

• Simon Vestdijkwei 1, 8914 AX, Leeuwarden, Holanda

• 058 234 0900

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

57 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Levering

De toezegging voor 19.00 uur besteld volgende dag bezorgd is waar gemaakt

21 de abril de 2026

Resposta da Bouwmaat - Leeuwarden

Goed om te horen!🤗 Veel plezier met je bestelling!

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor eerste keer iets besteld bij…

Voor eerste keer iets besteld bij Bouwmaat. Alles ging perfect: product was snel te vinden op de website, snelle communicatie en direct leverbaar. Bij het ophalen werd de grote multiplex plaat netjes op maat gezaagd en ongevraagd werd er hulp geboden bij het laden. Een topbedrijf.

30 de março de 2026

Resposta da Bouwmaat - Leeuwarden

Enorm bedankt voor de complimenten 🤗. Graag tot de volgende keer!

Classificada 1 em 5 estrelas

2 balken online besteld

2 balken online besteld, 7 balken zouden in voorraad moeten zijn. Kon niet geleverd worden en ook niet voor mij besteld worden.

16 de março de 2026

Resposta da Bouwmaat - Leeuwarden

Bedankt voor je review. Spijtig genoeg zijn deze balken geen assortiment van deze desbetreffende vestiging. Mijn excuses voor het ongemak!

Snel leverbaar

Snel leverbaar. Vriendelijke bediening

14 de fevereiro de 2026

Resposta da Bouwmaat - Leeuwarden

Dank je wel! Fijn te horen 😊. Graag tot ziens!

Bijzonder vriendelijk geholpen.

Je kan als particulier een account aanmaken en online bestellen. Vervolgens kan je je bestelling ophalen in een vestiging in de buurt. Handig, en ze zijn ook nog eens super vriendelijk.

30 de novembro de 2025

Resposta da Bouwmaat - Leeuwarden

Super te horen! 😃 bedankt!

Classificada 1 em 5 estrelas

Verkeerd filiaal…

Ondanks dat ik meermalen mijn filiaal op Groningen heb laten zetten wordt nog steeds afgeboekt op Leeuwarden. Onverteerbaar voor een Groninger.

30 de agosto de 2025

Goedemiddag,

Mijn excuses dat je hier nooit juist mee geholpen bent.

Ik heb je verzoek direct neergelegd bij de manager van je huidige hoofdvestiging, zij pakken dit op en ik laat het je direct weten als het is aangepast.

Nog een fijne dag toegewenst!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bouwmaat Leeuwarden – super service.

Balkdragers nabesteld, de bestelling stond voor mij klaar maar op de klus toch de verkeerde maat. Bouwmaat Leeuwarden gebeld en binnen een uur stonden ze met de juiste maat voor de deur. Daardoor konden we direct verder. Echt top geregeld.

30 de julho de 2025
Opinião espontânea

Resposta da Bouwmaat - Leeuwarden

Fijn dat het goed is gekomen met de bestelling! Graag tot de volgende keer! 🖐

Top medewerkers

Altijd fijn geholpen, meedenkend personeel en altijd vriendelijk.

8 de maio de 2025

Goed om te horen! Graag tot ziens 😄

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed bedrijf voor bestellen bouwmaterialen

Recent wat bouwmaterialen hier gekocht voor een verlaagd plafond. Goede en duidelijke site met nette prijzen. Ik dacht dat dit bedrijf alleen zaken deed met bedrijven maar ik als particulier ben ook goed geholpen. Communicatie was snel en duidelijk, ik was wat vergeten te bestellen en dit kon ik in de vestiging van Leeuwarden makkelijk ophalen. Bezorging van de materialen was ook goed, kwartier van te voren even een belletje dat ze er aan komen. Vervolgens zijn de materialen netjes tot in de garage geleverd, top. Zeker voor herhaling vatbaar.

4 de março de 2025

Resposta da Bouwmaat - Leeuwarden

Super! 💪 Tot de volgende keer!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.