De Corantijn 18G, 1689 AP Zwaag, Noord-Holland, NL

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

5. Loja de aspiradores
  6. Loja de máquinas de lavar roupa e máquinas de secar roupa

Sobre BoXXer - Zwaag

BoXXer - Dé lokale elektronica helden

Dé elektronica discounter van Nederland.

BoXXer is dé plek voor iedereen die op zoek is naar betaalbare elektronica zonder gedoe. Wij geloven dat technologie voor iedereen toegankelijk moet zijn, en daarom zorgen we ervoor dat onze prijzen altijd scherp zijn. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe laptop, televisie, stofzuiger of wasmachine, bij BoXXer vind je het allemaal voor de beste prijs.

Bij BoXXer houden we het simpel: topmerken, lage prijzen, en service waar je op kunt rekenen. Wat wil je nog meer? Van de nieuwste gadgets tot vertrouwde klassiekers, wij hebben het in huis. Wat BoXXer uniek maakt, is dat we niet alleen een scherpe prijs garanderen, maar ook zorgen voor snelle en betrouwbare service. Bestel je voor 19:30? Dan heb je jouw bestelling bijna altijd de volgende dag al in huis! Geen wachttijden, geen kleine lettertjes – alleen snelle levering en scherpe deals.

Online voordelig, in de winkel nóg voordeliger – dat is ons motto. Bij BoXXer krijg je altijd extra korting als je jouw aankoop zelf komt ophalen in één van onze winkels. Zo bespaar je niet alleen op de bezorgkosten, maar krijg je ook direct een leuke extra korting mee. Win-win!

Ons team staat altijd klaar om je te helpen, of je nu online winkelt of een van onze fysieke winkels bezoekt.

Bezoek onze website

5 opiniões

Respondeu a 44% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Het ging mis omdat wij dachten een…s

Het ging mis omdat wij dachten een smart tv te hebben gekocht, maar dat blijkt dus niet het geval te zijn. En als je zoals ik er geen verstand van heb vind ik dat ik flink in de zeik bent genomen. Je zoekt op smart tv en deze komt als 1ste boven dan denk je dat het goed is masr niet dus. Slechte website 😡😡😡

17 de abril de 2025

Resposta da BoXXer - Zwaag

Wat vervelend dat de televisie niet aan je verwachtingen voldoet. Graag lichten we toe dat op onze website niet wordt aangegeven dat het om een smart-tv gaat. We begrijpen dat de merknaam Smart Tech verwarrend kan zijn, maar adviseren altijd om de productspecificaties in de omschrijving goed te controleren om verrassingen te voorkomen.

Mocht je besluiten de televisie te willen retourneren, kan dat binnen 30 dagen na aankoop, zolang het product aan de retourvoorwaarden voldoet. Heb je hier vragen over? Dan staan we uiteraard voor je klaar om te helpen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Levering kwam later dan beloofd (niet…

Levering kwam later dan beloofd (niet dinsdag maar woensdag) maar toen track and trace meldde dat de levering woensdag precies in het tijdvak waarin we niet thuis waren zou plaats vinden, reageerden jullie adequaat en konden we onze nieuwe vriezer toch persoonlijk in ontvangst nemen.

15 de outubro de 2023

Beste Ellen,

Onze excuses dat de vriezer een dag later dan gepland geleverd is. Gelukkig is het in samenspraak met u toch nog allemaal goed gekomen.

We wensen je in ieder geval veel gebruiksgemak van je vriezer en we zien je graag nog eens terug voor een volgende bestelling.

Groet Tom - Boxxer Klantenservice

Goede klantenservice

Prima geholpen bij vermeend defect op nieuw product!

17 de outubro de 2022

Beste Gerda,

Bedankt voor de review. Fijn dat onze collega's in Zwaag je goed hebben geholpen. We zullen deze review dan ook naar hen doorsturen.

Groet,
Nick - Boxxer klantenservice

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.