Stroke.Fitness | Stroke.Rehab | Brain & Spine Rehab  Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Persoonlijke benadering en een helder en goed afgestemd plan waarmee ik echt vooruit kom! Nieuwe hoop gekregen sinds ik in behandeling ben bij Brain and Spine Rehab!

Classificada 5 em 5 estrelas

Na jaren zoeken naar wat er mogelijk aan de hand zou kunnen zijn, hebben we 3 weken geleden voor eerst kennis gemaakt met Arjan. Na gesprek en behandeling informatie ter verdieping gelezen en de puzze... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben gezien in mijn klacht, waardoor mijn eigen waarneming bevestigd werd. Daarna werd op subtile wijze de behandeld, waardoor mijn lichaam (vegetatief gevoelig)de behandeling aan kon. Het geeft v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben na een lange weg met duizeligheidsklachten bij Arjen terecht gekomen en ben voor 98% van mijn klachten afgekomen. Ik ben heel enthousiast over de behandelingen en het resultaat. Arjen is he... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Clínica de reabilitação

Specialized Post-Stroke Fitness Training in Tampa, Florida Specialised Chiropractic Clinic and Post-Stroke Training by Brain and Spine Rehab in The Netherlands www.brainandspine.rehab www.stroke.fitness www.stroke.rehab

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

231 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

76 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede zorg en aandacht bij rugproblemen

Door een val van een keukentrap mijn rug geblesseerd. Kon op korte termijn al terecht. Heb al eerdere ervaring met Arjan in verband met een hernia
Door goede zorg en aandacht van mijn rugproblemen afgekomen. Heb daar nu ook alle vertrouwen in

11 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben gezien in mijn klacht

Ik ben gezien in mijn klacht, waardoor mijn eigen waarneming bevestigd werd.
Het geeft vertrouwen in therapeut en in herstel. De herstelmogelijkheden werd ook beaamd door de chiropractor.

8 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben na een lange weg met…

Ik ben heel enthousiast over de behandelingen en het resultaat.
Arjen is heel kundig en professioneel, hij observeert en pakt de problemen aan.
Dit doet hij rustig en met beleid.
Deze behandelingen hebben mijn leven weer de moeite waard gemaakt.

3 de abril de 2026
Opinião espontânea

Heerlijk soepel weer

Het voelt weer heerlijk na de behandeling! Mijn nek beweegt weer soeppel en ik voel me lichter!
Het voelt vertrouwd om weer in behandeling te zijn bij Arjan Kuipers

12 de março de 2026

Heel fijn

Goed geholpen voor mijn reis naar Sumatra, kan ik mooie wandelingen maken

19 de janeiro de 2026

Arjan Kuipers heeft gouden handen

Arjan Kuipers heeft gouden handen: ontzaggelijk veel kennis en ervaring.
Al meer dan twintig jaar houdt hij mij op de been. Hij bleek onmisbaar na een hersenbloeding en infarct. Dankzij hem een heel goed herstel doorgemaakt.

6 de janeiro de 2026