Jeg bestilte en billede væg ,hvor det ene desværre var smadderet ,da jeg fik pakket dem ud ,men 2 dage efter havde jeg allerede et nyt uden besvær.tusind tak for god service.det er bestemt ikke sidste... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Et sted man kan handle, hurtig og levering, billederne var pakket godt og forsvarligt, kan varmt anbefale dem
Skulle købe billeder , og ville se dem live , så kørte 1,5 time for at handle i butikken . Sødt og hjælpsomt personale . Skøn butik , med udvalg af deres produkter . Det var turen værd . Desværre var... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos Brainchild skaber vi dansk design med humor og æstetik 🇩🇰 Vi fortolker danske møbelklassikere bogstaveligt, heriblandt Ægget, Koglen og Svanen. Vores fortolkninger fås som plakater, træfigurer, sengetøj, køkkentekstiler og meget andet boligtilbehør – alt skabt med fokus på kvalitet, æstetik og respekt for dansk designarv. Når du handler hos Brainchild, er din tryghed vigtig for os. Vi er e-mærket certificeret, hvilket sikrer en sikker og pålidelig shoppingoplevelse. Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe, og vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigt og professionelt. Du kan opleve hele Brainchild-universet i vores inspirerende Brandstore på havnen i Horsens. Her kan du se og mærke alle vores produkter, mens du nyder en kop kaffe med udsigt over Horsens Fjord. Vores dygtige personale står klar til at vejlede dig, så du finder det perfekte boligtilbehør til dit hjem. Shop online på www.Brainchild.dk eller besøg vores butik på Jenny Kammersgaards Vej 11, Horsens – vi glæder os til at se dig!
Informações de contacto
Jenny Kammersgaards Vej 11, 8700, Horsens, Dinamarca
- info@brainchild.dk
- brainchild.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Super flotte varer
Super flotte varer, hurtig levering og de er med dig hele vejen. Da jeg bestilte et nyt billede, var glasset desværre gået itu under transporten.. Skrev til deres kundeservice, og vupti var Alberte på banen. Hold op hun var sød, og jeg fik naturligvis en ny ramme til mit billede fremsendt!! Kan desværre kun give dem og Alberte 5 stjerne, de fortjener nu ellers flere!!!!
Hurtig hjælp ved reklamation
Jeg har the Egg Lamp, hvor den desværre var holdt op med at virke. Selvom det er et par år siden at jeg fik den, var der stor hjælp at hente og Brainchild sendte mig en ny fod - kvit og frit. Modtog den dagen efter den blev sendt. Mega god service.
Fra da vi bestilte vores billeder til…
Fra da vi bestilte vores billeder til vi havde fået dem hjem, gik der ikke lang tid! Vi blev faktisk overrasket over hvor flotte de er, kniv skarpe, rigtig flotte farver, utrolig smukke, lever op til pris og forventning! Hvad du ser, og bestiller, er også hvad du får! Vi giver 5-🌟🌟🌟🌟🌟 ud af 5!
Ringe service, dårlig kommunikation
Ringe service, særligt i forhold til høj pris. Havde bestilt 2 små plakater/billeder med ramme til afhentning i butikken. Forventet afhentning samme dag, stod der på kvitteringsmail. Fik først mail 3 dage senere om at min ordre var afsendt fra butikken. Undrede mig over dette, da jeg jo skulle afhente i butikken. Kørte i butikken for at få beskeden, at I kun havde en ramme hjemme, så jeg ville kunne få min ordre ugen efter. Så jeg kunne ikke nå at få gaven med til fødselsdag. Måtte selv foreslå ekspedienten, om jeg så kunne få plakaterne og så kunne rammerne eftersendes. Det kunne da heldigvis lade sig gøre.
Der står på hjemmesiden, at I ikke har faciliteter til at indramme.. Det lyder meget mærkeligt. Det burde kunne lade sig gøre til en forholdsvis høj pris på 300 kr for et lille billede i ramme.
Dårlig service, at man ikke kan ringe til jer.

Resposta da Brainchild
Super alt perfekt
Mange flotte billeder m.m
Hurtig levering og god kundeservice.
Kan varmt anbefales
Er så super glad for mine 3 nye plakater
Det var en god oplevelse
Det var en god oplevelse. Plakaten var forsvarligt pakket ind, ankom hurtigt og den levede fuldt ud op til min forventning, jeg er meget glad for mit køb. Derfor giver jeg Brainchild min varmeste anbefaling.
Bestilte 2 stole som jeg er aldeles…
Bestilte 2 stole som jeg er aldeles godt tilfreds med men de manglede lige at notere en lille del i samlevejledning som jeg selv fandt ud af for at det kunne færdig samles.... Ellers er jeg godt tilfreds
Fin kvalitet !
Bestilte 2 store plakater og de kom i kraftig kvalitet og forsvarligt pakket ind. Modtog dem et par dage efter de var bestilt.
Vil dog sige at jeg havde håbet farverne var stærkere, men vil tro det er fordi størrelsen på plakaterne var så store.
Super hurtig levering
Super hurtig levering, hvilket var rart da jeg glædede mig til at få det flotte billede op at hænge på væggen 😊
God og hurtig
Altid dejligt at handle med jer elsker jeres ting , jeg har da mange af jeres ting ☺️
Super god service selv om der hele…
Super god service selv om der hele foregik over mail.
Fantastiske figurer!!!
Fantastiske figurer!!!!
Har den nyeste kogle nu , har ægget og svanen , nu mangler jeg bare dråben !
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.