Brainchild Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte en billede væg ,hvor det ene desværre var smadderet ,da jeg fik pakket dem ud ,men 2 dage efter havde jeg allerede et nyt uden besvær.tusind tak for god service.det er bestemt ikke sidste... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Et sted man kan handle, hurtig og levering, billederne var pakket godt og forsvarligt, kan varmt anbefale dem

Classificada 5 em 5 estrelas

Super flotte varer, hurtig levering og de er med dig hele vejen. Da jeg bestilte et nyt billede, var glasset desværre gået itu under transporten.. Skrev til deres kundeservice, og vupti var Alberte på... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Skulle købe billeder , og ville se dem live , så kørte 1,5 time for at handle i butikken . Sødt og hjælpsomt personale . Skøn butik , med udvalg af deres produkter . Det var turen værd . Desværre var... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de posters

Escrito pela empresa

Hos Brainchild skaber vi dansk design med humor og æstetik 🇩🇰 Vi fortolker danske møbelklassikere bogstaveligt, heriblandt Ægget, Koglen og Svanen. Vores fortolkninger fås som plakater, træfigurer, sengetøj, køkkentekstiler og meget andet boligtilbehør – alt skabt med fokus på kvalitet, æstetik og respekt for dansk designarv. Når du handler hos Brainchild, er din tryghed vigtig for os. Vi er e-mærket certificeret, hvilket sikrer en sikker og pålidelig shoppingoplevelse. Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe, og vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigt og professionelt. Du kan opleve hele Brainchild-universet i vores inspirerende Brandstore på havnen i Horsens. Her kan du se og mærke alle vores produkter, mens du nyder en kop kaffe med udsigt over Horsens Fjord. Vores dygtige personale står klar til at vejlede dig, så du finder det perfekte boligtilbehør til dit hjem. Shop online på www.Brainchild.dk eller besøg vores butik på Jenny Kammersgaards Vej 11, Horsens – vi glæder os til at se dig!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

94 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg har købt 3 billeder inklusive…

Jeg har købt 3 billeder inklusive rammer. Jeg konstatere til min store ærgrelse at glasset i den ene ramme er i stykker og har ligeledes ridset plakaten. Jeg skriver en reklamation med det samme. Det var lidt svært at komme i dialog via mail, men da først dialogen var skabt var der rigtig fin service. Nyt billede er leveret og det hele er i en meget fin kvalitet.

16 de dezembro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Mangler en del af min ordre

Jeg har bestilt en plakat med ramme, modtog plakaten i sidste uge, men ingen ramme, og der er trukket det fulde beløb på min konto, har henvendt mig til kundeservice, og en medarbejder bad mig sende et billede af plakaten, hvilket jeg gjorde, herefter har jeg intet hørt. Så lykkedes det at få hele min ordre, få timer før den skal bruges som gave, så det er fint. Ville dog ønske at man kunne ringe til kundeservice, så havde meget været lettere🤶

4 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig kundeservice - ødelagt ramme erstattes ikke

Jeg købte en limited edition plakat og ramme fra Brainchild lige inden en rejse, da det kun var muligt at købe plakaten på det tidspunkt (limited edition plakat). På grund af rejsen kunne jeg ikke åbne pakken, før jeg var hjemme igen nogle uger senere. Da jeg endelig pakkede den ud, opdagede jeg, at glasset i rammen var itu, selvom pakken var forsvarligt pakket ind med bobleplast osv.

Jeg kontaktede Brainchild med det samme og vedhæftede billeder af både kassen, bobleplasten og den ødelagte ramme. Desværre blev jeg mødt med beskeden om, at de ikke ville erstatte rammen eller sende en ny. Jeg finder det uacceptabelt – når man betaler for en vare, forventer man også, at den leveres hel og i god stand, eller at virksomheden tager ansvar, hvis noget går galt under transporten.

Dette er ikke den standard for kundeservice, jeg forventer, og jeg kommer ikke til at handle hos Brainchild igen.

1 stjerne.

9 de dezembro de 2024
logótipo da Brainchild

Resposta da Brainchild

Hej Anne

Vi forstår godt, hvor frustrerende det må være at modtage et produkt, som er blevet beskadiget under transporten.

Vi gør meget ud af at sikre, at vores produkter er forsvarligt indpakket. Desværre sker det en sjælden gang imellem, at et produkt bliver beskadiget under fragten. Vores indpakning er godkendt af GLS som forsvarlig emballage, og derfor er det også GLS, som skal dække omkostningerne, hvis et produkt går i stykker under transporten.

Da der i din sag gik over en måned, før du kontaktede os med din transportskade, var det desværre ikke muligt for os at få sagen behandlet gennem GLS og dermed sende dig et nyt produkt uden beregning.

Vi gør os umage for at oplyse om vigtigheden af at tjekke sine produkter, så snart de modtages, så vi kan nå at behandle sagen som transportskade hos GLS. Dette fremgår blandt andet i den information, vi sender på mail om din ordre efter bestilling, samt på vores hjemmeside og i vores handelsbetingelser.

Mvh Martin, Brainchild.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg giver ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️stjerner for god…

Jeg giver ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️stjerner for god service”da jeg fik et billede som hvor glasset var gået i stykker da jeg medtog det,fik jeg tilsendt et nyt meget hurtigt og en sød besked om at jeg skulle passe på ikke at skære mig når glasset skulle ud,så jeg er en tilfreds kunde.

5 de dezembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais