Brandownersclub Opiniões

4,5

Mega god mulighed for andre unge som gerne vil opstarte deres eget og har store ambitioner. Der bliver lagt mange gode muligheder ud inde i boc, så det ikke er til at tage fejl af. Kan kun anbefale... Ver mais

Virkelig stærk service fra Peter! Han har været super god til at følge op på processen, give præcis rådgivning og introducere en til fællesskabet han er ved at stifte Varm anbefaling herfra!

Helt igennem fantastisk oplevelse. Brandownersclub har hjulpet med lige det som jeg manglede til at starte min egen virksomhed. Jeg har et fælleskab med andre folk som er passionerede for det samme. O... Ver mais

Super kløgtigt fyr med masser af overskud til at få tingene gennemgået en ekstra gang hvis ikke man forstod det helt første gang

Excelente

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

(24)

24 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Ingen bs

Ingen bs, straight to the point, god mand, har styr på det. Kæmpe anbefaling, hvis du rent faktisk vil noget.

10 de agosto de 2026

5/5 stjerner jeg synes det Peter har…

5/5 stjerner jeg synes det Peter har gjort er fremragende til de unge som os, der er flere og flere under 16 der tjener 10+ tusind om måneden det er meget imponerende brandowners club er the move hvis i skal tjene lidt.

10 de agosto de 2026

Jeg har personligt fået hjælp af peter…

Jeg har personligt fået hjælp af peter de sidste måneder, og han er en fyr med fantastisk erfaring inde for sit felt. Er personligt kommet længere i min iværksætter rejse på grund af ham. Kan helt klart anbefale.

5 de agosto de 2026

BOC (:

Har fået meget personlig hjælp, og Peter er en flink fyr. Kan anbefale hvis man oprigtigt har en drøm om blive selvstændig. De laver ikke virksomheden for dig, men man får hjælp fra en som har været igennem mange af de ting man støder på i starten (:

3 de agosto de 2026

God Oplevelse

Rigtig god oplevelse med Brand Owners Club. Det er virkeligt professionelt, hurtige til at svare og nemme at samarbejde med hele vejen igennem. Man mærker tydeligt, at de ved, hvad de laver, og de tager sig tid til at gøre det ordentligt. Kan varmt anbefales.

5 stjerner herfra!

2 de agosto de 2026