Brauns Ost ApS Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Informações sobre a empresa

1. Charcutaria delicatéssen

Escrito pela empresa

Ost og delikatessebutik i Køge. Hos os finder du sandwich, Tapasanretninger og et bredt udvalg af oste samt en masse delikatesser, som vil forkæle dine smagsløg.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Spændende og anderledes butik

Super fin og dejlig butik med alverdens lækkerier.
Tak for helt fantastisk service med små smagsprøver på forskellige oste og god historie om de forskellige varer.
Vi kommer helt sikkert igen.

3 de outubro de 2026

Resposta da Brauns Ost ApS

1000 Tak for den fine anmeldelse. Vi er meget glade for at høre at i havde en god oplevelse. Vi ser meget frem til jeres næste besøg.

Tak for dejlig sandwich

Tak for dejlig sandwich - ikke fået bedre i Køge. Godt brød og gode råvarer, venlig betjening. Virkelig god oplevelse - kommer helt sikkert igen.

17 de julho de 2026

Hej Tonny
1000 Tak for den fine anmeldelse, det sætter vi meget stor pris på. Vi glæder os meget til dit næste besøg
Hilsen Peter

Masser af kød I focaccia sandwich

Masser af kød I focaccia sandwich

Super god betjening i dag, hvor vi købte to store focaccia sandwich med Serrano skinke, pesto, salat og stracciatella ost. De smagte fantastisk og var lavet af gode råvarer til blot 84 kr. stk. Vil klart anbefale butikken, der også havde lækre saltede mandler og en masse andre lækkerier.

27 de junho de 2026

Resposta da Brauns Ost ApS

1000 Tak for den fine anmeldelse og dit besøg i vores butik. Vi er super glade for du kunne lide vores mad

Classificada 5 em 5 estrelas

Har nu brugt Brauns oste 3 gange til…

Har nu brugt Brauns oste 3 gange til begivenheder med ca 20 mennesker, og det har været SÅ godt hver gang. Rigeligt mad og meget flot anrettet.

26 de abril de 2025

Resposta da Brauns Ost ApS

1000 Tak for den fine anmeldelse den er vi meget glade for. Håber snart at se jer igen

Brauns Ost er besøget værd👏🏻

Brauns Ost er besøget værd! De laver byens bedste tapas👏🏻

2 de maio de 2025

Resposta da Brauns Ost ApS

1000 Tak for du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af vores lille butik. Det er vi meget glade for

Classificada 1 em 5 estrelas

Alt for dyrt og intet kød i hverken…

Alt for dyrt og intet kød i hverken deres tapas platte eller i deres sandwich. Kvaliteten lever ikke op til prisen.

11 de abril de 2025

Resposta da Brauns Ost ApS

Tak for anmeldelsen, tænker ikke du har prøvet vores sandwich eller tapas. Siden du skriver en ikke fakta baseret anmeldelse

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan kun anbefale Brauns ost

Jeg kan kun anbefale Brauns ost. Min søn og jeg fik en fantastisk service og brugte nok hurtigt en halv time, på trods af at der var rigtig travlt op til jul. Vi fik lov til at smage alle de oste vi ville og fik derudover en masse gode råd til vores valg af oste, og anbefalinger til nye oste vi skulle prøve. De har uden tvivl styr på deres oste og kan vejlede ud fra hvad du fortæller dem. Det er bestemt ikke sidste gang vi kigger forbi og tømmer hylderne for ost.

21 de dezembro de 2024

Hej Sandie
1000 Tak for du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på.
Jeg er glad for at høre at i havde en god oplevelse, god jul og ser frem til jeres næste besøg.
Hilsen Peter

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan varmt anbefale både tapas og…

Kan varmt anbefale både tapas og sandwich fra Brauns Ost.

Super lækre råvarer og meget fin service.

🌟🌟🌟🌟🌟

15 de novembro de 2024

Hej Dorthe
1000 Tak for den fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Hilsen Peter

Super lækkert hjemmelavet…

Super lækkert hjemmelavet brød,fantastiske oster og charcuteri i verdens klasse 🤩.

Meget professionelt personale med store smil 😁

2 de agosto de 2024

Resposta da Brauns Ost ApS

Tak for den fine anmeldelse. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen 😊

Verdensklasse sandwiches

Har af flere omgange købt sandwiches fra Brauns Ost, og det er uden tvivl Køges bedste sandwiches! Utroligt lækre råvarer og fantastisk smag.

Vi bliver ved med at komme igen og igen :)

1 de agosto de 2024

Resposta da Brauns Ost ApS

Tak for den fine anmeldelse, vi ser frem til at byde jer velkommen igen.

Vi havde købt tapas til 24 personer

Vi havde købt tapas til 24 personer, både den regulære, men også deres luksus tapas. Det var super velassorteret, virkelig flot anrettet, virkelig gode pølser og oste, og der var mere end rigeligt. Jeg vil på det varmeste anbefale tapas fra brauns

10 de maio de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Den bedste sandwich nogensinde.

Den bedste sandwich nogensinde.
Jeg købte en sandwich hos Brauns ost og delikatesser forleden dag. Det er klart den bedste sandwich jeg nogensinde har smagt.
Utroligt lækkert og sprødt ciabatta brød. Jeg valgte en lækker okse/blåbær pølse, cheddar ost, ruccola, mayo og nogle små syltede agurker som fyld.
Sandwichen var så stor så jeg måtte spise den af to portioner….

13 de março de 2024
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais