Ik ben al een aantal jaren betrokken bij dit bedrijf en ben nog steeds enthousiast. Geen volle kast meer vol met plastic flessen schoonmaakproducten maar een plankje met doosjes waar alles op past. Ze... Ver mais
De wasstrips zijn geweldig! Praktischer stockeerbaar dan grote flessen, relatief goedkoper voor mij. Ze ruiken fris en de was is proper. Gemakkelijk te bestellen en vlotte levering. Pas ook de wasverz... Ver mais
Ik hou van natuurlijke producten en zo kwam ik bij het Belgische merk Brauzz terecht. Ik gebruik momenteel de wasstrips, geurbooster voor in de was. Deze nemen we zelfs mee in onze camper, handig voo... Ver mais
Als het goed loopt met je abonnement is het een prima product. Ontvang je echter een bestelling een keer niet en je gaat hier achteraan, worden je mails met vragen maar half beantwoord, krijg je fouti... Ver mais
Bij BRAUZZ. streven wij naar een schonere wereld, letterlijk en figuurlijk, waar iedereen duurzamer leven zonder teveel inspanningen. BRAUZZ. is een one-stop shop met duurzame huishoudproducten die komaf maken met nutteloos vervoer van water en wegwerp plastic.
Bélgica
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Ik kreeg een bestelling die ik deed uit het niets nog een keer. Het bedrag is ook al afgeschreven. In mijn account kan ik nergens vinden dat ik een abonnement zou hebben afgesloten. Heel vervelend. Heb het bedrag al teruggestort en ze als incassant geblokkeerd. Ben benieuwd hoe ze dit afhandelen.

Resposta da BRAUZZ.
Ging al verkeerd bij aanvraag samples. Na ontvangst 1e batch was ik te tevreden. 2e batch was slecht te noemen, en de laatste bestelling doet product helemaal niets. Bedrijf reageert niet op
Mails

Resposta da BRAUZZ.
Ik vraag me af wie die mensen zijn met de 4-sterren reviews! Men zou de onderzoeken van dit product eens moeten raadplegen, misschien is het de firma zelf wel!
Tip: wil je propere was met Brauzz moet je de was er vooral proper insteken.
Wat men toch doet om geld uit de mens te kloppen!

Resposta da BRAUZZ.
Volgens een test van de consumentenbond wassen de wasstrips even schoon als dat je met alleen water zou wassen. Google maar: 'consumentenbond brauzz wasstrips'.

Resposta da BRAUZZ.
Snelle levering, leuke compacte producten en duidelijke communicatie!
Toiletreiniger besteld en snel geleverd.
De tabletten zijn handig en gemakkelijk in gebruik.
Toilet is fris achteraf en ook eventuele aanslag verdwijnt...een aanrader!!
We zijn heel blij met de wasmiddeldoekjes van Brauzz. De was is schoon, de plastic flessen zijn de deur uit en het is (met een abonnement) heel betaalbaar! Samen voor een beter milieu!!
Fijne en eerlijke producten.
Leuk dat je zelf je abonnement kan kiezen of pauzeren.
De vaat wordt niet schoon, de was ook niet. Jammer, het idee is top, de uitvoering minder.
Goed product, goede levering.
Handig dat ik het om de zoveel tijd krijg toegezonden.
Ik koop Brauzz wasmiddel omdat het een goed product is en doet wat het beloofd. Ik vind het ook belangrijk dat hier veel plastic afval mee bespaard wordt
Het wast erg goed schoon . Is niet te sterk van geur wat erg prettig is. En daar ben ik erg blij mee .
Fijne strips voor bonte was. Maar na aantal maanden blijkt echt dat het voor witte was niet goed werkt, komt een grauwe sluier over… voor witte was helaas toch overgegaan op vloeibaar. Hoop dat hier nog een verbetering op komt.