BRAUZZ. Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben al een aantal jaren betrokken bij dit bedrijf en ben nog steeds enthousiast. Geen volle kast meer vol met plastic flessen schoonmaakproducten maar een plankje met doosjes waar alles op past. Ze... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De wasstrips zijn geweldig! Praktischer stockeerbaar dan grote flessen, relatief goedkoper voor mij. Ze ruiken fris en de was is proper. Gemakkelijk te bestellen en vlotte levering. Pas ook de wasverz... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik hou van natuurlijke producten en zo kwam ik bij het Belgische merk Brauzz terecht. Ik gebruik momenteel de wasstrips, geurbooster voor in de was. Deze nemen we zelfs mee in onze camper, handig voo... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Als het goed loopt met je abonnement is het een prima product. Ontvang je echter een bestelling een keer niet en je gaat hier achteraan, worden je mails met vragen maar half beantwoord, krijg je fouti... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Grossista de artigos para o lar

Bij BRAUZZ. streven wij naar een schonere wereld, letterlijk en figuurlijk, waar iedereen duurzamer leven zonder teveel inspanningen. BRAUZZ. is een one-stop shop met duurzame huishoudproducten die komaf maken met nutteloos vervoer van water en wegwerp plastic.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

483 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

21 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 3 em 5 estrelas

Vlekkenwas

Zeer handig om mee te nemen op vakantie! Thuis is het product ook compact om op te bergen en handig in gebruik (geen gedoe met bolletjes vloeibaar wasmiddel die kunnen morsen) én licht in gewicht. Het resultaat na het wassen viel de afgelopen weken wel wat tegen. Zomerse vlekken raken moeilijker weggewassen. De geur is erg onopvallend (ik kocht lavendel na eerder zeebries te hebben gebruikt). Ik mis even terug mijn vloeibare producten, waarbij ik een specifieke wasgel had per doelgroep: voor zwart/rood om goed het kleur te behouden; een vlekkenkampioen voor vet/fruit/spaghettisaus/sportgeur eruit te wassen;… Ik gebruikte al eens anderhalve brauz strips bij vlekkenwas, echter zonder individuele voorbehandeling van elke vlek gaf dit nog niet het gewenste resultaat. Elke keer twee strips ingooien is dan weer niet erg prijsefficiënt.

11 de julho de 2023

Wasstrips: ik adviseer het pakket van 9 doosjes

De wasstrips zijn erg handig in gebruik! Ik investeer steeds in het pakket van 9: je komt een hele tijd toe, geen gesleur meer met zware bussen, de doosjes nemen weinig plaats in beslag en zo wordt de prijs per doosje toch ook wat lager.

15 de agosto de 2023
Opinião espontânea
Classificada 4 em 5 estrelas

Best tevreden over!

We gebruiken brauzz al een tijdje en zijn best tevreden. We gebruiken ongeveer evenveel afwasmiddel als bij Ecover; ondanks dat brauzz minder schuimt, reinigt het wel even goed.
We letten er intussen wel op dat we echt heet water nemen om een nieuwe dosis te maken. Dan lijkt het nog efficiënter.

4 de julho de 2023

Prima spul hoor!

Het bestelde is precies wat ik verwachtte. Het pakket werd snel bezorgd.
Als je iets meer was hebt is een half blaadje erbij zo gedaan. Het neemt heerlijk weinig plek in in de kast.
Astrid

11 de julho de 2023

Wasstrips en vlekkerverwijderaar

Ik ben enorm tevreden over de wasstrips, had ze deze zomer ook mee op reis, supercompact. Het ruikt lekker maar de geur is niet te sterk, zo heb ik het graag.
Ook de vlekkenverwijderaar doet wonderen voor o.a. mijn babykleertjes. Even natmaken, goed wrijven met het blokje zeep en ook al zie je de vlek nog, een dagje laten weken in water, de volgende dag de wasmachine in met een wasstrip, en het is weer als nieuw. Zelfs kleertjes die ik eerst gewoon had gewassen en waarvan de vlekken er nog op waren, behandelde ik opnieuw met de vlekkenverwijderaar en meestal lukt het nog om de kleertjes vlekvrij te krijgen.
En ondertussen draag ik mijn steentje bij aan een duurzamere planeet, makes my day! Bedankt Brauzz!

9 de agosto de 2023
Opinião espontânea
Classificada 4 em 5 estrelas

Top producten!

Top producten alleen wat te duur voor mij als alleenstaande mama met vier kids.
Ik moet erg op mijn budget letten, anders kocht ik niets anders meer!

16 de julho de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

De wasstrips doen hun werk

De wasstrips doen hun werk, toch ben ik iets minder tevreden van de afwastabletten. De allesreiniger en de spray voor de badkamer zijn goed. Het vloeibaar afwasmiddel vind ik goed voor een klein afwasje van enkele glazen en wat bestek of voor het schoonmaken van het aanrecht, de tafel en het fornuis.
De wasstrips zal ik waarschijnlijk wel blijven gebruiken. De vaatwastabletten wellicht niet.

16 de julho de 2023