Brdr. Gottlieb Opiniões 3

2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Et mareridt

Vi skrev i nov. 2021 under på en entreprise-kontrakt med Brdr. Gottlieb v/Jesper Gottlieb, men det gik desværre ret hurtigt op for os, at der var problemer. Tidsfrister der ikke blev overholdt, manglende kendskab til Bygningsreglementet (BR18), dokumentationskrav der aldrig er indfriet, mangler der aldrig er udbedret og en byggetilladelse der ikke er fulgt. Vi har fortsat ikke opnået godkendelse/sluterklæring af en åbning i en bærende væg, som følge af manglende brandsikring af konstruktionen. Andre fejl og mangler må vi leve med. Pga. lange sagsbehandlingstider i retssystemet og ringe sanktionsmuligheder er vi af 2 uafhængige advokater anbefalet at tegne ny ‘oprydnings-entreprise’ til det mest nødvendige, hvilket vi nu har gjort. Det har på alle måder været en meget dyr og meget dårlig oplevelse.

8 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har fået en meget professionel…

Vi har fået en meget professionel betjening. Vi har fået skiftet 2 hoveddøre og et større vinduesparti, hvilket er udført med sans for detaljen.
De tømrer der var ud har været meget omhyggelige med slutoprydning og efterlade et godt stykke arbejde.
Kan klart anbefale dem og vil gerne bruge dem en anden gang.

7 de fevereiro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Vi kan ikke anbefale Brdr. Gottlieb ApS.

Skulle have udskiftet alle udvendige vinduer og døre i huset, farven er granitgrå (meget mørkegrå næsten sort).
Fugerne omkring vinduerne er flere steder 30 mm brede, man anbefaler ca. 12 - 16 mm
Gottlieb valgte at fuge 6 vinduer med en lysegrå farve uden at spørge os, det så meget dumt ud, især da fugerne jo flere steder er 30 mm brede. Vi bad dem rette fejlen, hvilket de nu forlanger betaling for 8.931,25 kr. Vi mener de burde have spurgt os om hvilken farve fugerne skulle have.
Vores hoveddør skal have et ekstra tryk for at kunne låse, de har ikke kunne justere sig ud af problemet.
Et vindue er ikke i vatter ca.1 cm/m.
De har skåret ud i næsten alle vinduerne for at tilpasse til de gamle lysninger, istedet for at udskære i de gamle lysninger.
Vi kan ikke anbefale Brdr. Gottlieb ApS.

26 de março de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais