BreakOn Group Opiniões

TrustScore: 4 em 5

Informações sobre a empresa

1. Corrector financeiro

Escrito pela empresa

BreakOn Group to nowoczesna firma działająca w obszarze technologii finansowych, której celem jest tworzenie środowiska umożliwiającego użytkownikom dostęp do informacji rynkowych, narzędzi analitycznych oraz rozwiązań wspierających obserwację globalnych rynków finansowych. Od początku naszej działalności koncentrujemy się na rozwijaniu infrastruktury technologicznej, która łączy funkcjonalność, przejrzystość oraz wygodę codziennego użytkowania.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

11 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Spoko opcja

Używam głównie do wymiany krypto i jest ok. Szybko, tanio i przyjemnie. Raz tylko strona się zawiesiła na 5 minut, ale to był odosobniony przypadek. Obsługa klienta raczej szybka. Breakongroup daje rade, nie mam większych zastrzeżeń.

24 de julho de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Z jednej strony jest szybko i sprawnie

Z jednej strony jest szybko i sprawnie, z drugiej support mógłby działać 24 na 7 a nie tylko w tygodniu. Raz miałem pytanie w sobotę i musiałem czekać do poniedziałku. Poza tym to solidna firma, płatności dochodzą na czas, więc chyba nie jest to scam jak niektórzy mówią.

21 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

W innych firmach czekałem wieki na…

W innych firmach czekałem wieki na przelew. Tutaj pieniądze miałem na koncie w ciągu godziny. Naprawdę doceniam takie podejście. Interfejs jest przejrzysty, nie z odszukaniem mam problemu potrzebnych funkcji. Będę trzymał u nich większość środków.

21 de julho de 2026

Bardzo dobry wybór

Jestem klientem od 3 miesiecy i nie narzekam. Wpłaty bez opóźnień, strona działa stabilnie. Miałem mały problem z resetem hasła, ale konsultant pomógł mi w 5 minut . Czuje sie tu bezpiecznie, a to jest dla mnie najwazniejsze.

19 de julho de 2026

Działa i tyle

Nie jestem specem od finansów, ale tutaj czuje się bezpiecznie. Wpłaciłem mniejszą kwotę na test, obsługa klienta po polsku odpowiedziała całkiem szybko. Strona działa bez zawieszeń. Jedyny minus że na stronie mogłoby być więcej informacji dla zielonych jak ja. Ogólnie git.

19 de julho de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Troche zawiodłem sie

Liczyłem na więcej. Próbowałem kilka razy skontaktować sie z supportem, raz odpowiedzieli po 30 minutach... Co do samej platformy to jest ok, ale jeśli macie problem to lepiej szukac pomocy na czacie. Nie powiem żeby było źle, ale widziałem lepsze firmy. tak średnio.

17 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Nie wiem co inni mają za problemy

Nie wiem co inni mają za problemy, u mnie śmiga bez zarzutu. Próbowałem różnych brokerów i ten jest jednym z lepszych. Obsługa klienta mówi po polsku, więc nie ma bariery językowej. Polecam każdemu kto szuka firmy sprawdzonej .

29 de junho de 2026

Jestem pod wrażeniem

Szczerze mówiąc nie spodziewałem sie takiego poziomu. Myślałem że to kolejny scam, ale wypłaciłem już kilka tysięcy i wszystko dotarło... Chłopaki z obsługi są bardzo pomocni. Jestem teraz spokojniejszy o swoje finanse. Na prawdę warto spróbować.

2 de julho de 2026

Brakuje mi troche funkcji

Ogólnie platforma spoko,ale w porównaniu do bybit czy okx brakuje mi kilku zaawansowanych opcji. Dla początkujących jest ok, ale dla starych wyjadaczy może być nudno. Support jest na poziomie, odpowiadają konkretnie. Więc polecam raczej na start.

24 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Wpłacam i wypłacam bez żadnych…

Wpłacam i wypłacam bez żadnych problemów. Nie wiem czemu ludzie narzekają, u mnie wszystko chodzi jak w zegarku.Strona jest stabilna, nawet jak dużo się dzieje na rynku to nie wywala błędów. Na prawdę dobry serwis, jestem pozytywnie zaskoczony.

8 de julho de 2026
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais