They are fantastic and the products too. I want to give particular praise to customer service that solved my issue in less than one day, providing me a solution. That is the brand that loves their cus... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Zeer duidelijk omschreven,de eerste biertjes met de pannen gemaakt, en inmiddels naar een brouketel gegaan, super makkelijk hij volgt geheel mijn recept voor opwarmen etcetera. Blond ipa dubbel allem... Ver mais
Mijn eerste brouwpakket van Brew Monkey heb ik cadeau gekregen op mijn verjaardag, tijdens mijn eerste brouwsessie rolde helaas de hydrometer van tafel - in duizend stukjes en alle kogeltjes over de v... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de materiais para preparação de cerveja
- Loja de cerveja
- Fábrica de cerveja
- Fornecedor de brindes corporativos
- Loja de lembranças
Thuis bier brouwen was nog nooit zo eenvoudig met een Brew Monkey Bierbrouw pakket. Met onze bijgeleverde mout, hop en gist leer je met echte ingrediënten bier brouwen. Bestel je startpakket online en ga morgen nog aan de slag. Het pakket bevat een uitgebreide handleiding en op onze website vind je handige video's waarmee wij jou begeleiden door het proces. Mocht je toch nog vragen hebben dan zijn wij goed en snel bereikbaar via Whatsapp en Facebook.
Informações de contacto
Helftheuvelweg 11, 5222 AV, 's-Hertogenbosch, Holanda
- +31624905937
- info@brewmonkey.nl
- brewmonkey.nl
Snelle service
Snelle service. Deksel ontbrak in het pakket. Na belletje met de klantenservice werd dit gelijk opgelost en de dag erna was het deksel bezorgd. Goede service ga zo door!
Zeer snelle levering
Product aangeboden tegen een nette prijs en een zeer snelle levering. Het artikel is in perfecte staat aangekomen
Heel snel en correct!
Snelle (re)actie
Pakket besteld op donderdag voor het afscheid van een collega. Eerste pakket was aangemeld bij DHL maar was zoek. Maandag gebeld en super fijn dat een nieuw pakket alsnog de volgende dag op het werk bezorg kon worden. Mijn collega was super enthousiast en blij met de inhoud.
Snelle levering en leuk brouwpakket
Super geholpen en snel geleverd
Ik heb goede ervaringen met het bedrijf.
Mijn eerste pakket was verloren gegaan bij DHL er toen gelijk een nieuw pakket gestuurd en ook een dag later ontvangen.
Top.
Super Service
We hadden een bierbrouwpakket besteld, alleen leek deze maar niet aan te komen bij DHL. Zonder dat we er een belletje achteraan hoefden te doen nam Brew Monkey zelf al contact op met ons dat ze het aan het uitzoeken waren hoe dit mis kon gaan, maar dat ze gelijk een tweede pakket op de post doen voor het geval de andere nooit aankomt. We hebben hem optijd binnen, de jarige mag hem vandaag uitpakken we zijn benieuwd!
Voor de eerste keer bier maken
Voor de eerste keer bier maken . Op de site al een hele duidelijke uitleg .
Bier paket was vlug in Huis .
Netjes gesorteerd.
Mooi stap voor boekje er bij .
Snel geleverd en betaalbaar
Bierdoppen besteld
Bierdoppen besteld, op de website stond kleurrijke doppen. Bij ontvangst bleken het alleen zilvere doppen. Na een telefoontje is het netjes opgelost door Brew Monkey. Foutje kan gebeuren, en netjes opgelost!
Eerlijk zonder poespas
Ondanks de feestdagen een snelle aflevering van een mooi product
Bestellen ging eenvoudig
Bestellen ging eenvoudig, duidelijk informatie bij het bestellen en de levering was er de volgende dag zoals beloofd.
Leuk pakket
Leuk pakket, nog geen bier gemaakt maar nu al blij ermee! snel verzonden, leuke verpakking en alles erin wat nodig is. We misten 1 ingrediënt en deze werd na een mailtje direct alsnog verzonden. Top service.
Goed verpakt materiaal om te brouwen
Goed verpakt materiaal om te brouwen. Mooie en nette folder geeft een goede indruk van de firma
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.