Brickbears Opiniões 8

Mau

TrustScore: 2 em 5

8 opiniões

SCAM

SCAM! Dit komt dus uit China.. niks eigen magazijn in NL. Op 7 dec besteld, nog steeds niets ontvangen. Na een mail te hebben gestuurd hierover, geen antwoord. Daarna nog eens gemaild, word de mail geweigerd. Je wordt dus meteen geblokkeerd en zij zijn niet meer bereikbaar. Dat was dan mijn verjaardagsgeld..

Update: vandaag zonder verdere uitleg een mail van terugbetaling ontvangen.

12 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Besteld op 7/12/2025, niets ontvangen!

Besteld op 7/12/2025, zit blijkbaar ergens in China! Worden niet vanuit hun magazijn in Nederland geleverd! Hun reviews op hun webshop zijn bedrog! Op mijn mails wordt niet geantwoord of ze worden zelfs geweigerd. Was een kerstcadeau, weg kerstcadeau en geld kwijt!
Niets bestellen op deze webshop is gewoon oplichterij.

5 de janeiro de 2026

Slechte bedrijf,

Slechte bedrijf,

Geen eens 1 ster waard. Mijn oma heeft hier een beer besteld voor mij en mijn zus. Bestelling is geplaatst in oktober en nogsteeds niks binnen gekregen. Meerdere mailtjes gestuurd en krijgen 3x de vraag naar een huisnummer en hebben deze telkens weer opnieuw gegeven, vervolgens hebben ze het op spoed gezet maar nogmaals niks binnengekregen. Hierna hebben ze gezegd dat mijn oma de volledige bedrag terug zou krijgen en dat het enkele werkdagen zou moeten duren, een week later nog niks. NIET BESTELLEN DAAR DUS, ze gaan slecht met klanten om!!!

Vuile oplichters !!!!!!

25 de dezembro de 2025

Hetzelfde als hieronder

Hetzelfde als hieronder. Stom van mezelf dat ik geen revieuws heb bekeken. Staat inderdaad levering vanuit eigen magazijn in NL. Krijg na 7 dagen een T&T met dat het vanuit China moet komen. 100% dat dit retour gaat. Kwaliteit boeit me niet eens meer.

22 de dezembro de 2025

Dropshipping

Gratis verzending uit ons ‘eigen’ magazijn, ontworpen in Nederland. Allemaal leugens, komt uit China en is effectief een dropshipping. Geloof dus niet wat de website schrijft.

De verzending duurt zeer lang, meer dan twee weken.

Ik heb spijt dat ik deze bestelling plaatste.

6 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Leveren niet wat ze visueel verkopen

Lang moeten wachten op levering, komt uit Azië, dus dropshiping.
In de advertenties allemaal mooie beelden, mooi in een doos. Uiteindelijk wordt het geleverd in een plastic zak, ziet er zo goedkoop uit, kan je niemand kado doen. Bij klacht wordt alleen maar naar hun voorwaarden gewezen dat het erin staat. Ze geven je visueel een mooi plaatje, terwijl ze dus weten dat ze dat niet verkopen. Grote afrader deze website!!

27 de novembro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.