Brightskin Opiniões 11

3,0

Informações sobre a empresa

1. Loja de cosmética

Escrito pela empresa

Velkommen til BrightSkin.dk - Din Vej til Strålende Hud! Vi er passionerede omkring skønhed og velvære, og hos BrightSkin.dk tror vi på kraften af naturlig belysning for at opnå en sundere og mere ungdommelig hud. Vores dedikation til skønhed og videnskab har ført os til at specialisere os i produkter med rød lys terapi, der ikke kun er effektive, men også en behagelig og naturlig måde at forbedre hudens tilstand.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Total fejk

Total fejk! Försökte lämna en recension på hemsidan där det bara finns bra recensioner. Men det verkar inte vara möjligt att lämna en dålig recension. Bortkastade pengar.

24 de março de 2026

Taaak! 🤍

Jeg har lige modtaget en lysterapimaske, som jeg glæder mig meget til prøve 🤍 Den kom hurtigt frem og med det fineste hjemmetegnet kort. Elsker personlige kort. Taaak!

4 de outubro de 2024

Tusind tak for det :)

Tak for lysterapimasken

Tak for lysterapimasken. og jeg glæder mig til at bruge den. Jeg fik den allerede 3 dage efter at jeg bestilte den.

9 de setembro de 2024

Resposta da Brightskin

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi gør altid vores bedste for at yde den bedste service. Vi håber du får gavn af masken og alle dens fordele til en sund og smuk hud

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig God service og produkterne…

Virkelig God service og produkterne virker som de skal, jeg har masken og jeg er rigtig glad for den.

Har ingen problemer haft

Kan klare anbefale at købe hos dem trygt og sikkert

7 de setembro de 2024

Tak det er vi virkeligt glade for<3

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har prøvet at returnere et produkt

Jeg har prøvet at returnere et produkt, som kun kan ske via mail, men ingen svarer på mine mails…

23 de abril de 2024

Resposta da Brightskin

Hej igen. Som ny ejer af siden. kan du så ikke være sød og skrive en ny email til mig så kan vi finde en løsning på det. Info@Brightskin.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er så glad for min nye lysterapi…

Jeg er så glad for min nye lysterapi maske fra Brightskin.dk. Her efter en måneds brug 10 min om dagen føler jeg allerede at min hud er blevet fastere og med mere glød ☺️ Kan varmt anbefales…

16 de março de 2024

Tusind tak for det <3

Jeg købte rødlys masken

Jeg købte rødlys masken, og den virker lige som den skal, utrolig nem og dejlig at bruge! God service, og kæmpe anbefaling herfra!

27 de fevereiro de 2024

Tusind tak for det <3

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik den bedste gave…

Jeg modtog deres red light maske i gave fra min søn, og er blevet utroligt glad for den. Den passer perfekt i min aftenrutine, og kan endda sidde og læse imens jeg har den på 😃

18 de fevereiro de 2024

Hej Merete
Hvor er det dejligt at høre, at du har glæde af din red light maske og at den tjener sit formål helt perfekt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte red light masken til min mor

Jeg købte red light masken til min mor, og hun elsker den. God service og leveret på kun 2 dage.

18 de janeiro de 2024

Hej Tristan
Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi gør altid vores bedste for at yde den bedste service. Vi håber din mor får gavn af masken og alle dens fordele til en sund og smuk hud

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte min rød lys maske for 3…

Jeg bestilte min rød lys maske for 3 dage siden og har allerede taget den i brug. Super god service, tak

31 de janeiro de 2024

Hej Marie
Herligt at høre, vi håber du får gavn af den.
Skriv endelig til vores support, hvis du mangler svar på spørgsmål eller lignende: Info@brightskin.dk. Ellers rigtig god fornøjelse.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais