1,7

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

20 opiniões

Beställ INTE från detta företag

Beställ INTE från detta företag! Fick hem 3 BH ar märkta med Storlek M, en av dessa var M de andra två passade inte- en till två cm mindre. När jag kontaktar de vägrar de retur, trots att jag är inom utsatt tid. Deras förslag att jag ska ge bort det i välgörenhet. Bharna ser inte heller ut som på bild. 350kr i sjön. Köp inte, skojare från Kina.

7 de abril de 2026

Bedrägeri!!

Beställde en adapter, de skickade ett tomt skal. Sedan skrev de att jag måste avsluta tvisten med Klarna för att de ska kunna betala tillbaks pengarna. Dumt nog gjorde jag det. Då kunde inte Klarna hjälpa längre så blev totalt lurad!! Lingham trading kom fakturan ifrån. Handla INTE därifrån!!
Sedan jag skrev detta har jag fått tillbaks mina pengar.

10 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Lurar sina kunder beställde 4/1 ej fått…

Lurar sina kunder beställde 4/1 ej fått varan, ska få återbetalning men det har gått 1månad inget hänt.
Mejlat med dem 18 ggr, ej kundvänliga, dålig service, bluffar om det mesta, vet ej vad ni svarar på mejlen, ni borde inte finnas, ni har flera inom er kategori som ni säljer till fastän ni är samma dåliga företa

13 de janeiro de 2026

Omöjligt att returnera varor👎👎

Fick en vara som inte stämmde med beskrivningen. Ville skicka tillbaka denna. Fick först till svar att de skulle gå bra. Men de ger inte mig en returadress. Och nu svarar de inte på mail.kan inte rekomendera denna firma. 0 utav 5stjärnor i kundsupport.👎👎👎

18 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde en Ios Ishare adapter för att…

Beställde en Ios Ishare adapter för att kunna visa bilder från en resa från mobilen direkt till tvn. Det tog från 8 november till 23 december innan den kom. Det som fanns i asken var en atrapp. Ingen manual, inget innanmäte i attrappen. Önskar jag läst här först

23 de dezembro de 2025

Beställde en Diamondpainting…

Beställde en Diamondpainting adventskalender. Fick vänta nästan 2 månader på den. Har fått 4 st bilder med samma motiv med olika färger på bakgrunden. Billigaste pennan fick jag 2 st av. Så tråkig kalender. Kommer inte köpa något av dem igen. Inte värt pengarna.

1 de dezembro de 2025

Fick fel produkt

Fick fel produkt! De gör reklam för en produkt på sajten med bild men skickar en kopia på produkten. Har mailat flera gg, ingen återkoppling på över 2 månader.

Köp inget från detta företag. Oseriöst!!!!

27 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Köpte lysande granar i kvicksilverglas

Köpte lysande granar i kvicksilverglas. Jag fick målade plastgranar utan batteri. Ser bedrövliga ut. Sån tur var köpte jag via Paypal och kunde få pengarna tillbaka pga att inget stämde med det dom säger i sin annons. Tror jag från början såg annonsen på instagram och en svensk tjej gjorde reklam för dessa, förstår inte hur detta gått till men jag är inte helt med i den nya tekniken.

15 de outubro de 2025

NULL STERNE!!!

Wenn ich gekonnt hätte, hätte ich überhaupt keinen Stern vergeben - völlig über teurer China Produkte, die man bei Temu für ein 1/10 des Preises bekommt. Der Kundenservice ist wirklich grottenschlecht, und man bekommt weder ein Umtauschrecht eingeräumt noch und geschweige denn sein Geld zurück. Also Augen auf beim China Kauf die haben eine andere Mentalität. Wenn die Scheine in den Händen haben lassen die sie nicht mehr los

8 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Brijantide skickar varorna UTAN de…

Brijantide skickar varorna UTAN de väsentliga delarna för att varorna skall fungera. Vid kontakt med företaget ber dem mig att skicka bild på varorna som saknas...?
Jag skickar istället bild på de varor jag fått, (sugproppar). När jag har gjort det ber de om en videofilm på samma sak, (stillasittande sugproppar). Jag gör det. Då vill företaget ha serienummer på varorna. Varorna har inga serienummer eller annan märkning. Då säger de att de skall återkomma om 1-2 dagar, det är EN MÅNAD sedan nu. Bluff-företag som försöker trötta ut kunden genom omöjlig kundservice. FY SKÄMS! Har anmält till ARN Mastercard och KLARNA

4 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Handla inte! Jag beställde två ljusslingor med…

Jag beställde två ljusslingor med 300ljus i på varje slinga för 399kr st och får hem i ett litet paket 1 liten ljussling som jag ger runt 50 kr för i affären. Nu har jag fått betala 699kr för den här ordern. Har skickat in bilder som bevis men det räcker inte. Kommer aldrig mer handla av dem. Snacka om att behandla kunder väl.

18 de janeiro de 2025

Handla INTE på denna sida

Handla INTE på denna sida! Fick en av fyra detaljer i ett trasigt paket. Kundtjänst fungerar inte utan ställer helt irrelevanta frågor, som för att trötta ut kunden. En stor varningsflagga! Oseriös!

20 de dezembro de 2024

Sämsta

Ingen möjlighet att skicka tillbaks när produkten är dålig och oanvändbar!
Maskarna är som vatten. Fungerar inte alls!!
Så otrevliga och hjälper inte till!
Att skicka tillbaka är dyrare än att behålla produkten och de ger inget tillbaka.

31 de outubro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.