Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben zeer tevreden over de lessen bij deze rijschool. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik voelde mij goed voorbereid op het examen. De instructeurs zijn vriendelijk en professioneel.

Classificada 5 em 5 estrelas

De scooter theorie cursus was super duidelijk en goed opgebouwd. De uitleg was helder, de oefenexamens sloten perfect aan bij het echte examen, en je kon vragen stellen als iets niet duidelijk was. He... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ga niet in zee met deze organisatie. Mijn dochter heeft het geluk dat ze vandaag af mag rijden. Na bijbetalen ivm kleine groep, terwijl er geen grote groepen bestaat. Maar voorafgaand aan vandaag wel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben zeer tevreden over de Rijschool! De instructeurs zijn professioneel, geduldig en geven duidelijke uitleg. De lessen zijn goed op mijn leerstijl afgestemd en de auto was altijd in topstaat. Dan... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Aulas
  2. Escola pública

Scooter theorie en praktijk in Rotterdam, Barendrecht en Utrecht. Compleet scooterrijbewijs.

Informações de contacto

3,3

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

2 mil opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

bij bromo.nl een pakket aangeschaft van…

bij bromo.nl een pakket aangeschaft van 440 euro (12 januari) voor onze 16 jarige zoon. heeft 2 online lessen mogen nemen was een groep van ruim 45 kinderen.

de volgende dag geprobeerd contact te leggen met de leraar die de online lessen geeft om te overleggen hoeveel lessen onze zoon moet hebben om uiteindelijk de theorie examen te gaan doen. helaas geen reactie gehad erop. daarna bromo gebeld ook geen gehoor en reageren ook niet op mails.

daarna ben ik op onderzoek gegaan en blijkt dat ze niet meer bestaan.

ik vind dit heel smerig over de rug van een 16 jarige die er hard heeft voor gewerkt.

willen 1 ding en dat is het geld terug net als alle andere. maar denk helaas dat we er na kunnen fluiten hufters zijn het.

10 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Veel geld kwijt en niets ervoor ontvangen

Na het behalen van mijn theorie examen kreeg ik bericht dat ze mijn praktijk examen zouden kunnen plannen na 6 maanden!!! Of dat ik extra kon betalen om binnen 2 maanden mijn praktijk examen te doen.
Bij de vraag of ik bij de extra betaling dan wel een datum kan krijgen krijg ik geen reactie.
Toch maar extra betaald en dan geen contact meer.
Na meerdermaal geprobeerd contact te krijgen uit eindelijk zelf mijn advocaat er op gezet.
Toen werd er gemeld dat ik mijn geld terug zou krijgen en dat dit binnen 2 weken op mijn rekening zou staan.
Nu zijn wij ruim 5 maanden verder en nog geen geld terug ontvangen, ook krijg ik nu wederom geen reactie meer en zijn ze telefonisch niet meer te bereiken omdat hun telefoonnummer niet meer bestaat.
Oftewel geen rijlessen nemen bij dit bedrijf!!!
Je eindigd alleen maar met een lege portomonee.

1 de fevereiro de 2025

Wat een ellende

Wat een ellende! Dochter koopt van haar vakkenvulbaantje een pakket in augustus 2024. Theorie ging prima en op 1 oktober gehaald. Daarna 75 euro bijbetalen voor praktijk want anders enorme wachtlijst. Gedaan. Vanaf dan geen contact. Eind januari 2025 geld teruggevraagd. Geen contact. Ze zijn nu aan het reorganiseren? Het lijkt erop dat ze naar haar geld kan fluiten. Zo slecht!

14 de março de 2025

Echt niet intrappen mensen

Echt niet intrappen mensen. Ze beloven dat je snel aan de beurt bent, maar in de praktijk moet je lang wachten, krijg je les in een andere woonplaats. Echt niet aan te raden. Bij cancellen van de lessen binnen de toegestane periode vanwege het niet kunnen leveren, krijg je niet al je geld terug en moet je administratiekosten betalen.

12 de março de 2025

Niet doen!!

Vandaag heeft mijn dochter eindelijk haar theorie gehaald. Heb in Oktober vorig jaar een pakket gekocht voor € 495,- inclusief praktijk lessen. Theorie 1x gedaan via bromo maar was in Utrecht, te ver voor ons voor een tweede keer. Vandaag geprobeerd praktijk te regelen met Bromo, maar telefoon werkt niet, ook op de mails geen recatie! Dus lekker dan, blijkt opgelicht te zijn.

11 de março de 2025

Reageren nergens op, slagingspercentage 0%, krijg je geld niet terug

Mijn zoon had een pakket bij Bromo afgenomen voor scooterrijlessen en theorie. Er werd 100% slagingsgarantie gegeven. Nou na 6 x theorie te hebben gedaan is hij toch eindelijk geslaagd. De eerste theorie examen zou Bromo betalen, dit is niet gebeurd. Toen moest hij rijlessen inboeken. Je kunt ze dan in eens niet meer bellen alles gaat via de app. Als mijn zoon wilde lessen moest hij 150 euro extra betalen want dan kon hij in ,een kleine groep lessen. Dat hoefde niet maar toch moest hij dit gaan betalen. Op de site van Bromo staat vermeld dat je in grote en kleine groepen kunt lessen zonder extra betaling. Wij hebben aangegeven dit niet te willen en gewoon in een grote groep. Dit kon niet. Wij moesten ons pakket maar annuleren. Via de mail moest dit gebeuren. Dat vervolgens gedaan. Toen kregen wij bericht: Er zou €179,- voor de theorie (3 examens hebben ze online staan, je krijgt online les en naslagwerk) en € 119,- voor administratiekosten ingehouden worden. Ik gaf aan hier het niet mee eens te zijn. Omdat ik zelf al het examen heb betaald tevens zijn 3 proefexamens erg weinig voor iemand die theorie wil oefenen. Verder is er niets te krijgen bij hun. (Wij hebben online examen moeten kopen om te kunnen oefenen. ) Toen heb ik op 6 februari gemaild wat het resterende bedrag zou worden maar tot op heden heb ik nog steeds niets meer gehoord. En ik heb er al weer 2 mails achter aan gestuurd. Telefonisch zijn ze niet te bereiken en per mail niet bereikbaar.

10 de março de 2025

Opgelicht

Opgelicht, ik zou mijn praktijklessen hebben maar ik bleef steeds niks horen van bromo dus ik belde, er werd gezegd dat iemand contact met me op zou nemen wat uiteindelijk nooit is gebeurd dus een 3 weken later belde ik terug om erachter te komen dat ze opeens failiet zijn verklaard, geen mailtje of iets anders hierover, 400 van mijn gespaarde geld is gewoon weg echt schandalig

24 de fevereiro de 2025

Oplichting Heel erg!

Oplichting Heel erg!! Ik heb in november 2024 een heel pakket gekocht voor €445, toen heb ik mails gekregen met bestanden. Dit leek oké te zijn, hoewel de toe gestuurde stof veels te weinig was. Ik wou 2 keer naar een curcus gaan voor mijn theorie examen en januari. Er is niemand komen opdagen bij die cursussen waardoor ik en andere leerlingen ons theorie examen niet hebben kunnnen halen en daardoor gezakt zijn. Ik mocht toen een herexamen doen onder hun kosten. Dit was ookal sketchy geregeld via whatsapp. Ik heb toen een keer geprobeerd een herexamen in te plannen, maar dit lukte niet omdat zij dat moesten doen. Toen heb ik het even 2 maandjes gelaten ivm school en persoonlijke problemen. Toen wou ik vandaag weer proberen een herexamen te plannen en te kijken voor nieuwe curcus dagen. Toen kwam ik achter het nieuws dat bromo failliet is en las ik al de andere verschrikkelijke reviews. Ongelofelijk!! Dit kan je niet maken, je steelt van hardwerkende mensen die hier lang voor sparen en nu in de problemen kunnen komen door dit. Jullie hebben geen idee wat dit met mensen kan doen. Wij hebben simpelweg nu geen geld voor een nieuw scooter rijschool. Dit is echt ongelofelijk triest. Ik ben ook maar een meisje van 16 met een leven en doordat ik persoonlijke problemen had en jullie niet waren komen opdagen bij die cursussen ben ik nu €445 kwijt! Jullie zijn misschien niet juridisch verplicht om het geld terug te geven, maar ik kan je genoeg redenen geven waarom wel. Want wat jullie hebben gedaan kan echt niet, en ik ga zeker aangifte doen want dit is illegaal wat jullie mij hebben aangedaan. Ongelofelijk triest stelen van hardwerkende mensen die het lastig hebben!!

4 de março de 2025

Recensie incassobureau moeten inschakelen

Recensie: Zeer teleurstellende ervaring. Na maanden wachten zonder dat er een examen werd ingepland, hebben we uiteindelijk onze aanmelding moeten annuleren. Vervolgens weer maanden bezig geweest met e-mails sturen, omdat de administratie telefonisch niet bereikbaar was. Helaas zijn we uiteindelijk genoodzaakt om via een incassobureau ons geld terug te krijgen. Geen aanrader!

4 de março de 2025

Oplichters

Doen niet wat ze beloven,
Zodra je wil afrijden zijn ze niet bereikbaar
Slechte zaak!!
Niet doen

2 de março de 2025

Oplichters

Oplichters! Ze verkopen een totaalpakket en als je dan na het halen van je theorie wil starten met de praktijklessen moet je 155 bijbetalen. Vervolgens wordt er gesteld dat de pakketprijs is voor grote groepsleden en deze kunnen pas over 5 maanden weer ingepland worden. De kleinere groepsleden die je wel kan boeken kosten dus 155 meer.

28 de fevereiro de 2025

Oplichters!!

Gewoon oplichters. Je kan alleen praktijk examen doen als je extra bijbetaald. Hadden een totaal pakket genomen maar praktijk dus niet mogelijk zonder extra kosten. Als je vervolgens contact probeerd op te nemen zijn ze niet te bereiken. Telefonisch wordt je na half uurtje in de wacht gewoon afgebroken. Heb verlies genomen en naar andere rijschool gegaan. Kortom oplichters want geld is weg!!

28 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Opnieuw bij rijschool betalen anders geen lessen en Examen

Oktober betaald voor praktijklessen en examen. 6 weken voordat ze 16 werd gebeld met Bromo. We hadden de rijschool nog niet gemachtigd. Gelijk gedaan. Vervolgens hoorde ik niets. De rijschool gebeld en die meldde niet meer via Bromo te doen ivm betalingsachterstand van 3
Maanden. Ik heb 310 euro extra betaald. Ik heb tussentijds meerdere malen proberen te bellen waarbij ik eerst 20
Minuten in de wacht kwam te
Staan en daarna werd de verbinding verbroken. Ik zou het erg waarderen dat ze mij alsnog het geld terugboeken . Mijn dochter moet nu een maand extra
Wachten voordat ze op kan. Erg teleurstellend

22 de novembro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

De teleurstelling zaterdag voordat onze zoon op…

De zaterdag voordat onze zoon op maandag praktijk moest rijden voor de scooter werden we gebeld door degene die ingehuurd was om onze zoon rijlessen te geven en in de middag examen rijden.
Deze gaf aan dat ze al 3 maanden niet betaald werden door bromo.
Wij hebben extra betaald 190.00 euro om die lessen en het examen door te laten gaan die maandag. Ben dan ook zelf met hem meegegaan om te kijken of ze wel zouden komen. Maar deze rijschool was er netjes.
Wij hoorde ook toen dat ze failliet waren en dat ze overgenomen zouden worden door andere mensen, en dat er contact opgenomen zou worden met ons. Maar we hebben nog niets gehoord. Hopelijk dat snel gebeuren.

26 de fevereiro de 2025

Oplichtingspraktijken

Mijn zoon heeft ook een pakket afgenomen, nooit kunnen beginnen met praktijk; zou er extra voor moeten betalen, wilden ze via mijn zoon bewerkstelligen, deed hij dat niet kon hij niet rijden. Samen eruit gekomen dat een deel van het pakket zou worden terugbetaald, maar nooit een cent gezien.
Nooit mee in zee gaan, oplichtingspraktijken.

16 de dezembro de 2024

Opgelicht

Praktijk en examen betaald, maar niet kunnen doen. Bromo heeft de rijschool niet betaald en wij kunnen fluiten naar ons geld. Dus nu dubbele kosten. Bromo reageert niet op mails, whatsapp en telefoon. Denk dat ze failliet zijn.

21 de fevereiro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.