Een tijdje geleden hebben wij op vakantie in Engeland op een matras geslapen die we fantastich vonden. Terug in Nederland hebben we contact opgenomen met Bröring omdat we zagen dat zij dit merk - Harr... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Broring, beddenwinkel op het Gelderlandplein is een zeer betrouwbare winkel, waar de medewerkers uitgebreid en kundig advies geven. Gewoon eerlijk zoals je t wil horen, zodat je een weloverwogen ke... Ver mais
Onlangs met mijn vrouw naar Bröring geweest om een nieuw dekbed te kopen. Zeer correct en deskundig te woord gestaan door Gianno en Igor. Met gerichte vragen zorgden zij dat wij tot de beste keuze kwa... Ver mais
Ik was afgelopen zaterdag in de winkel op hrt Gelderlandplein voor een bepaald soort kussen. Ik werd geholpen door een dame die met veel geduld mijn specifieke eisen aanhoorde en mij prima informati... Ver mais
Informações sobre a empresa
Ontdek de wereld van Bröring voor gezond slapen en mooi ontwaken, vol ideeën en inspiratie over slapen, ontspannen en genieten. Bröring verzekert u van een royale keuze uit bijzondere en gerenommeerde merken op het gebied van slaap- en kastsystemen, woontextiel en -accessoires, bed- en badlinnen, dekbedden en kussens.
Informações de contacto
Gelderlandplein 101-111, 1082LV, Amsterdam, Holanda
- 020-301 36 80
- info@broring.com
- broring.com
Uitstekende service en deskundig advies
Broring Slaapcomfort biedt uitstekende service en een aangename winkelervaring. Het team vermijdt opdringerige verkooppraktijken en biedt in plaats daarvan deskundig advies dat echt gericht is op het vinden van de juiste oplossing. De verkopers zijn vriendelijk en behulpzaam, waardoor je je direct op je gemak voelt. Bovendien is de nazorg top, waardoor je ook na je aankoop goed wordt ondersteund. Een aanrader voor wie op zoek is naar een goede nachtrust!
Nieuw bed bij Bröring gekocht
Wij hebben ons nieuwe bed gekocht bij Bröring maar wel ook van tevoren bij andere winkels gekeken. Wat gaf de doorslag? Uitgebreide en complete selectie van topmerken. Zeer deskundig advies en begeleiding. Wij kregen na onze keuze een aantrekkelijk aanbod voorgelegd. Ook de after sales krijgt een dikke voldoende, dus al met al een prima zaak!
Brohring is een fantastisch mooie zaak
Brohring is een fantastisch mooie zaak. We hebben hier het heerlijkste bed ooit gekocht: Carpe Diem. Ook fantastisch mooi beddengoed waar we heerlijk onder slapen. Aangezien wij allemaal 1/3 van ons leven in bed doorbrengen (veel minder tijd dan in onze auto) vind ik elke cent die we hier hebben uitgegeven de moeite waard.
oneerlijke verkooppraktijken
In juli 2023 heeft Bröring mij een te hard matras, à € 3.460,--, geadviseerd. Ik sliep niet en ontwikkelde pijnklachten. De oplossing van Bröring was om aanvullende artikelen te kopen voor een bedrag van € 2325,-. Deze artikelen, na eerst proberen, boden geen oplossing en vervolgens kwamen zij met het voorstel een ander, 2e matras, aan te schaffen. Op mijn vraag bij mijn 1e bezoek wat er aan gedaan kon worden als het matras mij niet zou bevallen, was het antwoord: ‘overal is een oplossing voor’. Er werd niet bij verteld dat hun ‘oplossing’ veel geld kost én het blijkt dat ze niet overal een oplossing voor hebben. Het contact met Bröring was heel naar, ik werd weggezet als iemand met ‘koopspijt’, met ‘onderliggende klachten’. Ik heb zelfs de UitgesprokenZaak.nl ingeschakeld die recent mijn klacht van misleiding en oneerlijke verkooppraktijken, ongegrond verklaarde. Ik heb ook een uitspraak gevraagd over de koopovereenkomst met Bröring. Zij beroepen zich op ‘matrassen op maat, die daardoor niet terug genomen kunnen worden’. Het zijn echter geen ‘matrassen op maat’, zij worden op afroep volgens een standaardprocédé gemaakt. De ACM is hier heel duidelijk over, matrassen ontbreken op de lijst van producten die je als consument niet mag retourneren. Brörings verkoopovereenkomsten zijn dus ongeldig. De geschillencommissie heeft verzuimd hierover een uitspraak te doen en verwijst mij nu naar de rechter. Wat daar uitkomt weet ik nog niet, maar wees in ieder geval gewaarschuwd bij het aangaan van het contact met Bröring! Zij pretenderen klantvriendelijkheid en expertise te hebben. Wij hebben het tegendeel ervaren.

Resposta da Bröring Slaapcomfort Amsterdam
Ik heb weer een fijne ervaring met een…
Ik heb weer een fijne ervaring met een andere verkoper in Broring - Roger Blankert!
Fijne warme persoonlijkheid, heel erg veel kunde over alles wat met bedden te maken heeft. Hij luistert erg goed en erg begripvol.
Top notch customer service!
Bröring neemt contact op als er aanbiedingen komen
Bröring neemt uitgebreid de tijd om te laten proefliggen in de showroom voor matrassen en kussens. Na een eerste proef bleven we toch twijfelen, maar hielden wel interesse. na een jaar nam Bröring contact met ons op dat er bedden in de uitverkoop gingen, en toen waren we er snel uit. Het freshbed bevalt gigantisch goed, wat een verbetering ten opzichte van ons vorige toch ook niet goedkope bed!
Voor de tweede maal voor freshbed…
Voor de tweede maal voor freshbed gekozen. Super geadviseerd.Ook heeft Bröring ons geadviseerd over nieuwe kussens en meteen geen nek klachten meer. Bröring is een zeer betrouw en goed bedrijf met top producten
Service die verder gaat na de ondertekening
Na afspraak gemaakt te hebben, vriendelijk ontvangen door Igor en het overige personeel.Een schitterende zaak met prachtige producten. Zijn goed van advies voorzien door Igor en uiteindelijk heel goed geslaagd.Bij thuiskomst werden verrast door een aangenaam telefoontje, en toen bleek de service nog veel verder te gaan dan we al dachten. Voor ons is dit DE speciaalzaak op gebied van exclusieve bedden, hartelijk dank, Fam Tol / Volendam
AANKOOP SAN GIACOMO KLEDINGKAST
Ik ben goed begeleid bij mijn keuze een kledingkast te kopen. Roger is in mijn appartement komen kijken om de maten op te nemen. Vervolgens hebben we uitgebreid samen de indeling, mogelijkheden en kleuren besproken. Ik vond het prettig dat er zoveel tijd was om een keuze te maken. Ook de levering en het in elkaar zetten van de kasten verliep uitstekend. Bij het hele proces viel me ieders vakkundigheid op. En de kasten zijn werkelijk prachtig en voldoen 100 procent.
Heel vriendelijk, veel kennis en duidelijk.
We zijn zomaar de winkel binnengelopen en liepen Igor tegen het lijf. Na een introductie waar heel goed naar onze wensen en behoeftes werd gevraagd, en echt aandacht werd besteed aan ons, kregen we een uitgebreide rondleiding door de verschillende opties. Omdat het lastig is een keuze te maken was het aanraden om dat ook niet direct te doen, maar terug te komen en de voorselectie nogmaals te proberen. Dit hebben we gedaan en wederom door erg goed advies van Igor de juiste keuze kunnen maken.
Heel vriendelijk, veel kennis en duidelijk.
Aankoop nieuwe matras - uitstekende service en advies op maat
Ik ging bij Bröring langs voor de aankoop van een nieuwe matras, zonder goed te weten wat ik precies nodig had. Ik werd geholpen door Igor, die de uitgebreid de tijd nam om me eerlijk advies op maat te geven. Uiteindelijk precies gevonden wat ik zocht. Aanrader!
Goede en heel persoonlijke hulp bij de aanschaf van twee nieuwe matrassen
Bij de aanschaf van twee nieuwe matrassen zijn wij heel goed geholpen door Igor. Er werd goed naar ons geluisterd en er werd meegedacht ten aanzien van onze wensen. We kregen uitgebreid tijd en ruimte om verschillende matrassen uit te proberen.
Een Geweldige Nachtrust
Wij zijn begin 2022 bij Bröring geweest en geholpen door Igor. We hebben toen geen bed gekocht. Maar een jaar later, nadat we al twee bedden hadden geprobeerd, heb ik contact opgenomen met Igor en hebben we uiteindelijk de Carpe Diem Vindö Boxspring gekocht. We zijn zeer tevreden en slapen erg goed op ons bed. Het was een top aanschaf en de service was ook goed. Ik kan Bröring en Igor zeker aanbevelen!
Mijn ervaring als klant dateert al van 1988
Mijn ervaring dateert al van 1988 , mn eerste mooie lakens en slopen gekocht van egyptisch katoen ,
mn fantastische goede bed van VI-Spring later , en recent het FRESHBED een byzondere ervaring met een ventilatiesysteem , dat je bed schoon en fris houdt , en de prachtige lakens van celso de lemos
(vele Top Hotels hebben het bed inmiddels ook )
zeer tevreden met de goede Service en de beste produkten , dank familie BRORING
Topservice bij Broring
Na 2 jaar geleden 10 beddenwinkels bezocht te hebben en de matrassen getest, zijn wij bij Broring terecht gekomen.
De zaak voor een andere categorie (dus de betere kwaliteit) matrassen.
Na 2 jaar hadden wij het idee dat er toch iets aan het matras niet meer goed functioneerde en volgde er een thuisbezoek van de verkoper die ons indertijd geadviseerd heeft.
(Igor van den Hout) Hij stelde onmiddellijk vast dat het hier om een fabricagefout ging en in overleg met de directie en fabrikant regelde hij voor ons gratis vervanging door nieuwe matrassen.
Ja dat heb je dus als je wat meer betaalt, geen gezeur maar topservice die wij iedereen kunnen aanraden.
Corrie & Jan Heijstee
veel kennis en kunde van alles wat met…
veel kennis en kunde van alles wat met bedden, matrassen, kussens, dekbedden en linnengoed te maken heeft.
een zeer tevreden klant
Bought a 1000ml spray that would be…
Bought a 1000ml spray that would be delivered 2 days later. But the day after i got a phonecall from a nice man who told me the big bottles are not available not knowing when they are in stock again. Ik can get 2 500ml bottles but than i should pay extra money…. Sorry, thats no customerservice to me! Waiting for my money now.
Zeer prettig ontvangen en goed geholpen…
Zeer prettig ontvangen en goed geholpen door Igor.
Vakkundig advies en na lang gezocht te hebben hier ons droombed gevonden, zeker een aanrader.
Quick After Service
We had some issues putting the bed together.
Bröring arranged a service team to assist very quickly.
perfect service!
Great service from Igor
Great service from Igor, he visited us at home to help us pick the right colour for our Carpe Diem mattress.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.