Een tijdje geleden hebben wij op vakantie in Engeland op een matras geslapen die we fantastich vonden. Terug in Nederland hebben we contact opgenomen met Bröring omdat we zagen dat zij dit merk - Harr... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Broring, beddenwinkel op het Gelderlandplein is een zeer betrouwbare winkel, waar de medewerkers uitgebreid en kundig advies geven. Gewoon eerlijk zoals je t wil horen, zodat je een weloverwogen ke... Ver mais
Onlangs met mijn vrouw naar Bröring geweest om een nieuw dekbed te kopen. Zeer correct en deskundig te woord gestaan door Gianno en Igor. Met gerichte vragen zorgden zij dat wij tot de beste keuze kwa... Ver mais
Ik was afgelopen zaterdag in de winkel op hrt Gelderlandplein voor een bepaald soort kussen. Ik werd geholpen door een dame die met veel geduld mijn specifieke eisen aanhoorde en mij prima informati... Ver mais
Informações sobre a empresa
Ontdek de wereld van Bröring voor gezond slapen en mooi ontwaken, vol ideeën en inspiratie over slapen, ontspannen en genieten. Bröring verzekert u van een royale keuze uit bijzondere en gerenommeerde merken op het gebied van slaap- en kastsystemen, woontextiel en -accessoires, bed- en badlinnen, dekbedden en kussens.
Informações de contacto
Gelderlandplein 101-111, 1082LV, Amsterdam, Holanda
- 020-301 36 80
- info@broring.com
- broring.com
Prachtige producten en ook de plaatsing…
Prachtige producten en ook de plaatsing verliep goed. Alleen slecht contact met verkoper en slechte after sales, ook slecht in afspraken nakomen. Dat is in dit segment onbegrijpelijk.

Resposta da Bröring Slaapcomfort Amsterdam
Natural matrassen, dank Thomas!
Voor de aanschaf van ons bed hebben wij de tijd genomen. Wordt het een Vispring of een Serta? Wij zijn hierbij uitstekend door Thomas begeleidt. Dankzij z’n deskundigheid (en geduld) hebben wij uiteindelijk gekozen voor de York van Broring Harrison Spink.
Het is een kostbare aanschaf! Het is dan ook van belang dat je met een goed gevoel de winkel uitstapt! Dat is dankzij Thomas gelukt.
Het gevoel van de eerste nacht op onze nieuwe bed was eentje waar wij lang op hebben gewacht maar dan heb je ook wat.
We zijn ontzettend fijn geholpen door…
We zijn ontzettend fijn geholpen door Igor en hebben een prachtig bed gekocht. Fijne service en een heel mooi aanbod!
Mooie spullen top service.
mooi bed gekocht…
Gisteren een heel mooi bed gekocht keurig en vakkundig geholpen door Igor wij zijn er heel blij mee
Super service gehad!
Super service gehad!
Na last van rug en nek en jaren van slechte kussens een langs gegaan voor een nieuw kussen. Na een uitstekende uitleg over slaapstanden voor mijn boksers schouders, rustposes en meerdere kussens proberen ben ik naar huis gegaan met een top kussen. Daarna gewoon even langs gegaan om de positieve ervaring te delen, wederom blij ontvangen door de vriendelijke meneer uit Brabant.
Kortom: hele fijne ervaring, passend advies van mensen met kennis en een beter nachtrust. Top zaak!
Geweldige en persoonlijke hulp
Geweldige en persoonlijke hulp. Wat het heel bijzonder maakt is dat Bröring, terwijl ik (nog) geen klant was, meer dan bereid was mee te denken aan een oplossing in het kader van een onvolledige levering door een collega dealer.
Igor van den hout
Wij zijn vorige week op bezoek geweest In brôring en werden zeer vriendelijk ontvangen door Igor van den hout.
Mijn partner en ik waren ons niet bewust van de verschillende merken en eigenlijk ook niet dat er bedden in dit sigment bestonden. We wilde ons oriënteren en kregen een grondige uitleg over alles van matrassen tot de bedden, dekbedden en kussens. Igor was met name erg enthousiast over freshbed maar wel na dat ik al mijn slaapproblemen duidelijk had gemaakt.
Ik slaap al jaren slecht en heb het altijd veel te warm in de nacht. Igor begon zijn verhaal en wij werden er zelf steeds enthousiaster over.
Uiteindelijk kregen wij een zeer mooi aanbod ( waar we nog even over na moesten denken ) na een paar dagen belde Igor op en heeft ons uitgenodigd om nog eens lang te komen. Dit hebben wij gedaan en de koffie stond al klaar bij aankomst ! Nadat we nogmaals alles hadden uitgeprobeerd en al onze vragen nogmaals gesteld hadden en Igor met hetzelfde geduld en enthousiasme ons te woord had gestaan hebben wij ons pronkstuk aangeschaft. Dank je wel Igor voor een leuke en informatieve middag en ik kan niet wachten tot ik in mijn bed kan slapen!
Wel heb ik een opmerking aan de werkgever van Igor / freshbed , als jullie zo een goede werknemer hebben en hij zo enthousiast jullie product verkoopt misschien zouden jullie hem zelf ook kunnen belonen met een mooi freshbed? Ik denk dat Igor niet nog enthousiaster kan zijn maar de beste reclame kan iemand denk ik toch maken als hij het zelf ook kan uitproberen toch?
Zwaan
Fantastische service
Fantastische service, goede adviezen en zeer betrouwbaar!
Ben altijd zeer tevreden met Broring…
Ben altijd zeer tevreden met Broring slaapcomfort heb daar een aantal meubels gekocht door de jaren heen.
Was met de verhuizing de poten van het onderbed kwijt en ze hebben mij zo goed geholpen door te gaan zoeken in het magazijn waar ze de poten gevonden hebben en mij daarmee heel blij mee hebben gemaakt .
Goede en zeer vriendelijke service
Goede
Super tevreden over de goede service…
Super tevreden over de goede service van de firma!!!
Great quality products
Great quality products, service, and advice. Thank you Igor :)
Igor is een goede verkoopadviseur
Bij Bröring werden wij ontvangen door de enthousiaste verkoopadviseur Igor. Hij is een goede adviseur. Hij probeert alles te doen om onze wensen te vervullen. Door zijn vakkundige kennis hebben wij een fijn gesprek gehad en zijn wij ontzettend geholpen met een uitstekend matrasadvies. Kortom een goede ervaring bij het bezoek bij Bröring!
Perfect service and advice
ondermatras advies en levering
We hebben via Thomas van Doornewaard een ondermatras besteld. Zeer behulpzaam en goed advies gekregen. Er werd echt meegedacht.
De bezorging was ook goed geregeld en goede service inclusief plaatsing en afvoer van het oude ondermatras. Het ondermatras bevalt erg goed!
bedankt.
Vandaag fantastisch geholpen door Igor…Uitstekende service
Vandaag fantastisch geholpen door Igor van den Hout. Zelf heb ik 2 hoofdkussens gekocht, mijn vriend tevens 2 matrassen. Meneer van den Hout is bijzonder aardig, luistert goed en geeft gedegen advies.
Fantastiche service
Vorig jaar hebben wij hier een Kuperus Ariane bed gekocht tot zeer grote tevredenheid. Na ruim 1 jaar hadden wij last van gepiep in de motor. Dit hebben wij gemeld bij de heer Igor van den Houd onze verkoopadviseur destijds. Onmiddellijk is er actie ondernomen en vandaag zijn zowel de heren van Bröring alsmede van Kuperus naar ons toe gekomen om dit euvel te verhelpen. Wat een fantastische service, Chapeau!
Marianne Niessen
Really friendly staff & always happy to…
Really friendly staff & always happy to help. Igor showed us the beds and mattresses around the shop and explained in details the differences between them - really happy with his support.
Also, we were pleasantly surprised by the size of the shop and diversity of products in it.
Definitely recommend to visit the store in case you are looking for beds/mattresses, etc
Gemengde ervaring
Gemengde ervaring in deze winkel.
Positief: Zeer goed geadviseerd bij het kiezen van een hoofdkussen! In eerste instantie geadviseerd door Stefan. Hij heeft mij verschillende kussens laten proberen in de winkel. Omdat een kussen toch weer anders kan liggen op een ander matras, mocht ik het even thuis uitproberen. Dat heb ik gedaan, uiteraard met 2 kussenslopen eromheen, en ik merkte al snel dat het kussen toch iets te hard was voor mij. Ik ben de volgende dag terug gegaan naar de winkel en daar heeft Igor mij een zachter model laten proberen die iets hoger is. Zodat mijn nek toch goed ondersteund blijft. Ik heb het kussen omgeruild en deze blijkt perfect te zijn! Ik heb er heerlijk op geslapen. Ik vind het echt top service dat ik op deze manier het voor mij perfecte kussen heb kunnen vinden!
Negatief: de mevrouw aan de balie moest privé zaken regelen omdat het anders thuis “in de soep zou lopen”. Het ging erover dat iemand de poort open moest doen o.i.d. Daarom moest ik wachten. Ze belde gewoon in de winkel en ik kon alles meeluisteren. Het duurde best lang en ik vond dit zeer onprofessioneel. De dame voor mij werd nog wel geholpen, maar toen zij weg ging en gedag zei, was de receptioniste al met haar telefoon bezig. Toen heb ik maar gedag gezegd. Ik heb zelf ook een representatieve functie en dit vond ik echt een beetje gek.
Excellente service
Wij hebben een zeer goede service gehad van Igor tijdens twee bezoeken waarbij alle opties zijn doorgenomen en echt geluisterd werd naar onze wensen.
Ik raad deze zaak van harte aan!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.