Leia as opiniões dos outros
leuk cadeautje voor mijn vader zijn verjaardag besteld. hij wou graag eens proberen zelf bier te brouwen en hier hebben ze alles wat je nodig hebt. van recepten tot pan en flessen net kronen erg te v... Ver mais
Netjes snel geleverd! Duidelijke instructies....nu wachten of het brouwproces ook goed gaat :)
Informações sobre a empresa
Wij zijn Brouwchef! Bier Brouwen is Makkelijk en Leuk. Wij leveren de producten en jij maakt in je eigen keuken een heerlijk biertje! De lekkerste Bierrecepten.
Informações de contacto
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
De bestelde producten zijn prima en op…
De bestelde producten zijn prima en op tijd bezorgd.
Pakket was bij postnl kwijtgeraakt maar…
Pakket was bij postnl kwijtgeraakt maar ze stuurden onmiddellijk een nieuw pakket. Was precies op tijd voor de verjaardag. Prima service.
Uitstekende producten en snelle service
wat logistieke problemen gehad maar…
wat logistieke problemen gehad maar perfect opgelost.
Netjes snel geleverd
mooi pakket en netjes verstuurd
heel mooi pakket, met alle toebehoren. Goed verzorgd en netjes verstuurd
Helemaal compleet en een snelle…
Helemaal compleet en een snelle levering. Overzichtelijke beschrijving en voor nu ; aan de slag
Super service
Super service. Een deel van m’n bestelling geretourneerd ivm dubbel cadeau en het bedrag werd netjes terug op m’n rekening gestort.
Mooi product, met ruimte voor verbetering
Super levering en mooi product. Echter had ik van de verpakking wat meer verwacht. Het was een simpele doos met de daarom een emmer met wat zakjes. Als je dit cadeau aan iemand wilt geven is het wellicht een idee om een mooie doos te (laten) maken waarmee je dit product ook goed cadeau kunt doen aan iemand.
Een heel snelle reactie op mijn email…
Een heel snelle reactie op mijn email met de vraag of de bestelling al is verzonden. Mijn schuld daar ik hun mail met de verzendbevestiging in de spam box terecht was gekomen. Maar de twijfel was binnen een half uurtje opgelost door hun snelle respons.
Zeer tevreden over
Eerste keer bier Brouwen!
Super snel geleverd. Alles zat netjes in de doos. De Handleiding was duidelijk. Voor de eerste keer een bier brouwpakket geprobeerd en het maken was een succes. Het fermenteren in de emmer gaat tot nu toe ook helemaal goed. Hopen dat er een lekker biertje uit komt.
Leuk product
Leuk product, boekje met stappenplan erbij. Nog even een vraag gesteld zaterdags en binnen 2 uur antwoord.
Waterslot ontbrak
Waterslot ontbrak. Later alsnog toegestuurd verkregen. Duidelijke omschrijving hoe te werk te gaan. Nu paar weken wachten om te proeven.
Alles ging goed alleen kreeg ik geen....
Alles ging goed alleen kreeg ik geen track en trace code.
Verder was alles super
Goede service!
Zeer behulpzaam en denken graag mee in oplossingen, zelfs aangeboden om het langs te brengen om het tijdig binnen te krijgen!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.