Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Lise, der har Brudens Klædeskab. Lise gav den bedste service – helt nede på jorden og meget nærværende. Der var plads til at være sig selv, også selvom m... Ver mais

Informações sobre a empresa

Fantastisk oplevelse og service ❤️

20 de março de 2026

Kære Marie.
Tusind tak for din anmeldelse ♥️
Det var en fornøjelse at hjælpe dig.
Jeg ønsker jer et skønt bryllup, når I kommer der til ♥️

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og smukke kjoler 🤩🙏🏻…

Super service og smukke kjoler 🤩🙏🏻 Rigtig god oplevelse at prøve og købe kjole hos Lise ❤️

7 de março de 2026

Kære Louise.
Tusind tak for din fine anbefaling ♥️
Jeg glæder mig til den videre proces, når din kjole kommer hjem ♥️

Line Kristensen

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Lise, der har Brudens Klædeskab.
Lise gav den bedste service – helt nede på jorden og meget nærværende. Der var plads til at være sig selv, også selvom man er nervøs, og hun var virkelig god til at få mig til at føle mig tryg og tilpas.

Noget af det, jeg satte allermest pris på, var, at Lise havde god tid til mig, og at vi var de eneste i butikken.

Jeg fandt ikke min brudekjole her, men jeg vil alligevel klart anbefale Brudens Klædeskab til andre. Lise havde utrolig mange smukke kjoler, og oplevelsen i sig selv var virkelig positiv. Lise får mine varmeste anbefalinger.

3 de fevereiro de 2026

Kære Line. Tusind tak for din anbefaling ♥️
Jeg er glad for I havde sådan en dejlig oplevelse. Det er vigtigt, at man føler sig helt tryg i sådan en situation ♥️
Ærgerligt jeg ikke havde din drømmekjole, men jeg ønsker jer et fantastisk bryllup til den tid ♥️

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var præcis som jeg drømte om

Det var præcis som jeg drømte om, når jeg skulle vælge brudekjole, at være hos Lise i Brudens Klædeskab - prinsessefølelsen, som man ser i film! Både rummet, stemningen, kjolerne og Lises blide og venlige tilgang var helt fantastisk! Jeg glæder mig til at blive gift i min kjole fra Brudens Klædeskab og kan kun give de bedste anbefalinger, lige fra hjertet :)

5 de fevereiro de 2026

Kære Rikke. Tusind tak for din anbefaling ♥️
Jeg er glad for det lige var som du drømte om ✨

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Meget professionel service og det smukkeste udvalg!

16 de janeiro de 2026

Resposta da Brudens Klædeskab

Kære Lise. Tusind tak for din søde anmeldelse ♥️ Jeg glæder mig til at gøre din brudekjole klar til jeres store dag 💒

Rigtig god service

Smukke kjoler, rigtig god og professionel service i hyggelige og varme rammer. Får min varmeste anbefaling!

16 de janeiro de 2026

Resposta da Brudens Klædeskab

Tusind tak for din anbefaling 🙏❤️
Jeg glæder mig til det videre forløb med tilpasning af din kjole, så du bliver klar til jeres store dag 💒

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse og service hos…

Fantastisk oplevelse og service hos Brudens Klædeskab ✨
Lise som ejer Brudens Klædeskab er så professionel, imødekommende og sød. Hele processen med at prøve kjoler føltes så personlig - efter at have booket hos til prøvning ringede hun mig op for at høre ind til ønsker til kjolen og havde på forhånd fundet en god håndfuld kjoler jeg kunne prøve. Hun var så god til at lytte og forstå hvad jeg godt kunne lide og ikke kunne lide og fandt løbende kjoler som jeg kunne prøve.
Og hun er ærlig når man prøver kjoler, og kan kan tydeligt mærke at hun helt oprigtig er interesseret i at man som brud skal finde KJOLEN og ikke bare vil sælge en kjole for at sælge en kjole. 🤍
Noget som jeg især synes var skønt ved at prøve kjoler hos Brudens Klædeskab er at Lise er uddannet skrædder og derfor kunne jeg med det samme få et svar på hvad man kunne eller ikke kunne gøre ved kjolen. 🤍
Jeg vil til hver en tid anbefale at tage et kig fordi butikken, her bliver man lyttet til, set og behandling er i top!⭐
Nu mangler jeg bare at få rettet min kjole og jeg ved at den er i de bedste hænder ✨

8 de janeiro de 2026

Resposta da Brudens Klædeskab

Kære Camilla. Tusind tak for din anmeldelse! Jeg glæder mig til vi får tilpasset din kjole præcis, som du ønsker den. Det bliver så fint!

Classificada 5 em 5 estrelas

Den helt rigtige adresse til din brudekjole!

Brudens Klædeskab kan jeg kun anbefale. Alt var så nemt og professionelt. Fra tidsbestilling, organisering, prøve og bestilling af kjole. Lise var super forberedt efter mine ønsker og forestillinger. Gæster blev forsynet med lækkerier og hyggede sig.
Et rigtig hyggeligt og optimalt sted, -tag og kig forbi!

22 de dezembro de 2025

Kære Trine.
Tusind tak for din anmeldelse.
Den gør mig rigtig glad ❤️
Jeg håber, I får den skønneste bryllupsfest! 🥳

Helt klart 5 stjerner

Lise er dygtig til at finde lige det man ønsker sig, og også noget udover, som man ikke ved man søger. Hun er rigtig flink og for hurtigt en til at føle sig tilpas. Hun har øje for detaljer. Jeg var ude ved hende 2 gange og har købt min kjole hos hende. Jeg vil til enhver tid anbefale brudensklædeskab.

6 de novembro de 2025

Kære Jane.
Tusind tak for din anbefaling ❤️
Det var hyggeligt at finde din kjole sammen med dig. Nu glæder jeg mig til det videre forløb, hvor kjolen skal gøres klar til jeres store dag ❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har købt og fået tilrettet min brudekjole hos Brudens Klædeskab

Jeg har prøvet, købt og fået tilrettet min brudekjole hos Lise fra Brudens Klædeskab. Da jeg kom til den første brudekjoleprøvning hos Lise, havde jeg nogle uger forinden været til brudekjoleprøvning hos en større brudekjolebutik. Denne prøvning oplevede jeg desværre som meget overvældende og nærmest stressende, da der foregik alt for meget omkring mig, så jeg ikke kunne fokusere på de kjoler jeg prøvede.

Det var den direkte modsatte oplevelse jeg havde hos Brudens Klædeskab. Til brudekjoleprøvningen åbnede Lise butikken for mig og mine gæster, og var fuldt ud fokuseret på mig og mine ønsker til kjolen. Det var en tryg og hyggelig oplevelse, og det var lige præcis det jeg havde brug for i så stort et valg til mit bryllup.

Jeg vil også gerne fremhæve hvor skønt det var at købe min kjole hos Lise, der selv er skrædder, så hun fra allerførste prøvning kunne fortælle om hvilke muligheder jeg havde mht. tilretning af min kjole. Der er ingen tvivl om, at der er rigtigt mange leverandører, man skal tale med, når man planlægger et bryllup, så at kunne købe kjolen og få den tilrettet af samme person, har været et kæmpestort plus for mig. Lise har mine allervarmeste anbefalinger til køb og tilretning af brudekjole.

23 de setembro de 2025

Kære Mia.
Tusind tak for din anbefaling 🥹❤️
Det har været en fornøjelse at hjælpe dig igennem hele processen.

Dejlig oplevelse🥰🫶🏼

Lise har min varmeste anbefaling☺️
Det var en fornøjelse at prøve brudekjoler i hendes lille fine butik - trygt, god stemning og service - og flot udvalg til gode priser❤️

23 de outubro de 2025

Kære Lisa.
Tusind tak for din søde anbefaling ❤️
Der var ingen tvivl om det var den helt rette kjole til dig. Vi ses igen til tilpasning ❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget dejlig og behagelig betjening

Meget dejlig og behagelig betjening. Lise har øje for detaljen, og var en kæmpe hjælp i søgen efter min brudekjole. Stor anbefaling herfra :-)

22 de outubro de 2025

Resposta da Brudens Klædeskab

Kære Susan. Tusind tak for din anmeldelse ❤️ Jeg glæder mig til det videre forløb med at rette kjolen til, så den passer perfekt til dig på jeres bryllupsdag 💒

Tryg og suveræn oplevelse

Lise er yderst kompetent, imødekommende, forstående og meget tålmodig ift. de ønsker man har for sin kjole. Kæmpe anbefaling herfra.

9 de outubro de 2025

Resposta da Brudens Klædeskab

Kære Camilla. Tusind tak for din anmeldelse ❤️ Jeg er stolt over du ville køre den lange vej for at besøge min lille butik 🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Et besøg hos Lise er det hele værd

Et besøg hos Lise er det hele værd. Hun er god til at guide og lytter til ens behov. Inden besøget har man givet hende en ide af budget og hvad man selv går efter, og det respekterer hun. Kom og besøg hende hvis du ønsker rolige omgivelser, engageret medarbejder og god vejledning; i forhold til hvilken kjole passer dig, men også hvilke løsninger der muligt da hun er uddannet skrædder. Helt klart en kæmpe anbefaling herfra 🥰

12 de setembro de 2025

Tusind tak for dine søde ord Christina ❤️
Det har været så hyggeligt at hjælpe dig. Jeg ønsker jer en fantastisk bryllupsdag og glæder mig til at se billeder 😉

Kan varmt anbefale Brudens Klædeskab

Kan varmt anbefale Brudens Klædeskab!

Købte min bryllupskjole derinde for 2 uger siden og følte mig godt tilpas og hørt fra start til slut. Lise var virkelig sød og lyttende. Hun var med til at gøre at det blev en helt perfekt dag.

Vil til enhver tid anbefale at købe kjole her!

9 de agosto de 2025

Resposta da Brudens Klædeskab

Kære Cecilie. Tusind tak for din anmeldelse ❤️ Det betyder meget for mig.
Jeg kontakter dig snart igen, når din kjole er kommet hjem 😊

Varmeste anbefaling

Jeg havde en super god oplevelse med kjoleprøvning ved Brudens Klædeskab, virkelig hyggelig og intim stemning og de fineste kjoler. Jeg fandt den helt rigtige kjole til mig, og fik den tilpasset ved Lise, så den passede helt perfekt! Alt i alt kunne jeg ikke være mere tilfreds med det hele, og vil give min største anbefaling! :)

24 de março de 2025

Kære Christine.
Tusind tak for din anmeldelse ❤️
Jeg håber I havde en rigtig dejlig bryllupsfest ❤️ Kærlig hilsen Lise

Af hjertet tak

Simpelthen bare en stor tak til Lise for at hjælpe en igennem den store proces det er at finde en brudekjole.

Hun er faglig dygtig
Hun har kompetente meninger son hun udtrykker professionelt.
Hun får en til at føle sig så velkommen (som om man er den eneste i verden der skal giftes)
Hun har sørget for de helt rigtige omgivelser.
Hun er skrædder der bare fikset ethvert ønske
Og så er hun bare skøøøøøøn :-)

Skal du giftes, så er et besøg ved Lise et must, giver hende her mine varmeste anbefalinger.

Lotte

2 de julho de 2025

Resposta da Brudens Klædeskab

Kære Lotte. Tusind tak for dine søde ord 😄🙏❤️ Det var en fornøjelse at hjælpe dig. Jeg håber I havde en fantastisk bryllupsdag 🥳

Classificada 5 em 5 estrelas

Lise er så behageligt et menneske

Lise er så behageligt et menneske. Hun forsøger at finde de kjoler man ønsker, men samtidig prøver at udfordre en lidt. Hun kommer kun med sin mening, hvis hun bliver spurgt, i selve valget af kjole. Og guider en så fint igennem hvordan hun kan skræddersy kjolen, så den passer til en. Hendes butik er så fint indrettet. Jeg vil til enhver tid anbefale Lise.

7 de junho de 2025

Kære Nanna.
Tusind tak for dine søde ord ♥️ Det har været en stor fornøjelse at hjælpe dig hele vejen. Du så jo blændende ud på jeres bryllupsdag 🤩

Classificada 5 em 5 estrelas

Så i mødekommende og gør sit Aller…

Så i mødekommende og gør sit Aller bedste for og lytte til brudens ønsker men samtidig lidt udfordrende, helt perfekt brudekjole prøvning og udover det er der 100 % styr på hvad der kan lade sig og og ikke lade sig gøre i forhold til og sy kjoler om også videre! Kæmpe anbefaling herfra!

25 de abril de 2025

Kære Trine.
Tusind tak for din søde anmeldelse 🙏
Det betyder rigtig meget for mig ♥️
Jeg glæder mig til at komme videre med din kjole, så den bliver helt perfekt til jeres store dag 🪡

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse, et dejligt sted hvor der er tid til den kommende brud kan finde den helt rigtige kjole og plads til at have sine egne meninger og os der var med, følte os velkommen. Man skal ikke ud og få rettet kjolen til andre steder, det klares også her. De varmeste anbefalinger her fra 👍

25 de abril de 2025

Kære Pia.
Tusind tak for din anmeldelse ♥️
Det var så hyggeligt at have besøg af jer, og Trine bliver så fin i kjolen 🤩

Kærlig hilsen Lise

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais