Svært tilfreds
Virkelig fine film uden ridser og hurtig levering!
brugtefilm.dk
Kløvmosevej 5, Fjellerup, 5856, Ryslinge, Dinamarca
Não respondeu a opiniões negativas
Virkelig fine film uden ridser og hurtig levering!
Halvdelen af de diske jeg har købt virker desværre ikke. De er i utroligt dårligt stand og er ikke gennemgået eller testet, for så havde man ikke solgt dem.
Virksomheden skrev til mig inden afsendelse, for at bekræfte at jeg var opmærksom på dette atypiske format af diske (hd-dvd) - hvilket jeg er klar over.
Jeg besvarede deres mail og gjorde endda virksomheden opmærksomme på, at de gerne må gå diskene igennem, da der ofte er fejl ved netop disse diske, i dette format (hd-dvd). (Søg på disc rot)
Diskene lider af dette, + ridser osv.
havde man kigget på dem, havde man ikke solgt dem videre.
De har ikke besvaret min henvendelse via. mail hvor jeg ønsker pengene retur, for de defekte diske. Skrev til dem for 4 dage siden.
Men 1/5 stjerner skal lyde for ikke at gennemgå varene inden salg og langsom kommunikation. Det er for ringe.
Levering kom hurtigt. Og filmen er som det skal være. Diskene ser helt nye god så det jo bare fantastisk
Filmen blev sendt omgående,men postnord er stadig
lidt langsom.
CDen virkede fint i starten, men midt i laver den en del besværd, som bevirker utilfredshed. Det der virker, er helt perfekt.
Let at bestille.
Meget fin behandling - gjorde opmærksom på ridse - tilbud om afbestilling.
Tilfreds med den dvd jeg modtog.
Hjemmesiden har et godt udvalg af film - og priserne er yderst rimelige. Standen var som forventet, og pakken blev hurtigt sendt af sted. Kan anbefales.
God service og hele tiden nye film på hylderne. Hvad ejeren ikke har, skaffer han.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.