Fantastisk Service, fine produkter og gode priser. Jeg bestilte et nyt skær til headshaver. Det burde have passet, men satte sig fast og gjorde maskinen ubrugelig. Niels fra Brushh svarede super hu... Ver mais
A empresa respondeu
Helt fantastisk kunde service! Jeg købte for 2 år og 2 måneder siden en “skullshaver” som desværre nu har et defekt batteri.. Jeg skrev en mail til Brushh og forhørte om det er muligt at... Ver mais
A empresa respondeu
Produktet, "Shinon, perfect shaving experience, privat cut, model : SH-2278" levede langt fra og overhovedet ikke op til mine forventninger. Billigt bras. Kan hverken klippe hår og så rasler... Ver mais
👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
Brushh.dk sælger trimme udstyr til mænd for hele kroppen. Fra hoved og ryg til de intime dele. Derudover sælger vi andre plejeprodukter til en flot hud
Løvsangervej 7, 3660, Stenløse, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Fantastisk Service, fine produkter og gode priser.
Niels fra Brushh svarede super hurtigt (samme aften) og tilbød med det samme at sende ny maskine og ekstra skær - vi fandt endda ud af at han sendte en anden maskine der kan bruge de moderne magnetiske skær.
(Jeg glæder mig allerede til jeg får en anledning til at købe noget der igen...)

Resposta da Brushh.dk
Helt fantastisk kunde service!
Jeg skrev en mail til Brushh og forhørte om det er muligt at finde en løsning?
De svarede hurtigt tilbage og skrev nedenstående
“ Det lyder jo ikke så godt og er jo ikke meningen.
Kan se at de 24 måneders garanti udløb i januar, vi vil dog ikke lade det komme dig til skade, da vi jo er kort tid efter.
Vi finder derfor en ny og sender til dig.”
Kæmpe anbefaling herfra for deres kundeservice er godt nok i top!

Resposta da Brushh.dk
Hurtig levering og tilfreds med det jeg købte.

Resposta da Brushh.dk
God service via telefon opkald og hurtig levering.
Produktet fungerer optimalt

Resposta da Brushh.dk
Noget skuffende resultat, når man vil have en blank isse, efter brug af maskinen fra Brushh.dk!
Den barberer ganske enkelt ikke tæt nok…

Resposta da Brushh.dk
Hurtig levering af varen selv om den første ikke ville virke så var i hurtig til at sende en ny så det har været en god oplevelse rigtig flot så mange tak for god service mvh Vagn

Resposta da Brushh.dk
Hurtig levering , og ingen klager omkring min vare , alt var så fint , en meget tilfreds kunde her

Wow en god oplevelse.
Til Black Friday købte jeg på en anden hjemmeside en billig headshaver, som jeg skulle bruge til julegave. Pengene blev trukket og der stod på DAO, at de ventede på levering….
Omkring den 10. havde jeg stadig ikke set mere. Jeg så så at firmaet havde meget dårlige anmeldelser. 16. December bestilte jeg en noget dyrere shaver hos Brushhdk og allerede den 18. kunne jeg se, at den var ankommet til en terminal hos DAO. Der lå den så. Jeg efterlyste pakken lørdag og fik et sagsnummer af DAO. Dagen efter skrev Niels fra Brushh, at de havde gjort det samme- altså spurgt DAO om hvorfor den lå stille.
Den 22. December stod der sørme 2 pakker uden for døren, da jeg kom op.
Tusind tak til Niels fra Brushh. Den billige søger jeg at sælge efter jul på markedspladsen….
Venlig julehilsen
Ane Kjær

Resposta da Brushh.dk
Meget hurtigt levering af varen, så jeg kan varmt anbefale denne hjemmeside til andre.

Resposta da Brushh.dk
Dejligt nemt at bestille og betale på hjemmesiden. Men at Dao så skal bruge en uge til at levere er så træls og ikke Brushh. Dk skyld 🤔

Resposta da Brushh.dk
Hurtig levering og en god barbermaskine til en fornuftig pris

Resposta da Brushh.dk
Hurtig levering kun to dag så var produktet på min adresse super tilfreds

Resposta da Brushh.dk
Det er altid en fornøjelse at handle hos dette firma
har lige modtaget en HTC Black Diamond Zero skægtrimmer og som altid et godt produkt.
Handler gerne med dette firma igen

Resposta da Brushh.dk
Synes ikke varene levede op til forventningerne

Resposta da Brushh.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.