Bruuns Chokolade Opiniões 185

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super professionelt, med både flot indpakning, ingrediensliste og næringsindhold. God service også. Stor ros til Magnus. Jeg er meget imponeret 🥰 Jeg har indtil videre kun smagt flødebollerne, me... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hos Bruuns Chokolade får du som forventet en høj kvalitet chokolade og Magnus en fantastisk dygtig og arbejdsom ung iværksætter. Uddannet på la glace i København. Ønsker dig held og lykke. Jeg blev i... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Opdatering efter jeg fik en ny omgang flødeboller disse var møj møj bedre de smagte frisk by den var ikke harsk og skummet var blødt og chokoladen var tynd med knæk 100 gange bedre oplevelse denne... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

WOW. Hvor er det bare lækker chokolade. Købte i dag et marcipanbrød med lakrids og overtrukket med hvid chokolade. Det er noget af det lækreste chokolade jeg længe har smagt. Jeg er afhængig af Bruu... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de doces

Informação fornecida por diversas fontes externas

Skal du holde et arrangement? Fødselsdag, barnedåb, bryllup, konfirmation eller lignende hvor du skal bruge chokolade? Så klarer vi det. Helt efter dine ønsker.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Leveringstiden var længere end hvad jeg havde forventet. Da jeg spurgte hvornår jeg kunne regne med at få varerne da jeg skulle bruge dem en bestemt dag. Kørte Magnus selv ud og leverede varen. Virkelig god service.

24 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Påskeæg i bakke

Vi har fulgt dig i medierne og derfor skulle vi også ind og se din fine butik, da vi var i byen. Vi ville bestille en belgisk vaffel med softice men fik besked om, at softice maskinen denne da ikke var sat til. Vi købte derfor 1 to go kaffe latte (ville have købt to, hvis der havde været havremælk) og 1 bakke påskeæg. Glædede os til at smage men oplever desværre at marcipanen er tør og kedelig, så alt i alt ikke den oplevelse vi håbede på. Bedste hilsner og pøj pøj med biksen i fremtiden.

2 de março de 2024
Opinião espontânea
logótipo da Bruuns Chokolade

Resposta da Bruuns Chokolade

Kære Channie
Først tak for de meget pæne ord, dem sætter jeg stor pris på.

Når vi for ros bliver vi glade og stolte. Når vi for ris giver det os muligheden for at rette ind og dygtiggøre os.

Jeg sætter stor pris på din feedback.
Jeg har forsøgt at skære et par æggebakker op for at se om de var tørre, som du nævner. Pt. har vi to forskellige produktions batch på lager, og vi syntes de er som de skal være.

Hvis du stadig har din æske og ønsker at få nogen nye, så send meget gerne en mail m. billede af etiketten bagpå, så vi kan se produktionsdatoen. Hvis du ligefrem stadig har nogle af æggene er du også meget velkommen til at kigge ned forbi, så kan jeg se på dem.

Jeg håber meget du har løst til at købe vores produkter igen i fremtiden, og ikke afskriver os helt pga. dette.

Med håbet om et gensyn ønskes du en rigtig god dag.

Chokolade hilsner
Magnus Bruun
Indehaver

Mega lækker chokolade

Mega lækker chokolade, hvor man virkelig kan smage, at der ikke er tale om et masseproduceret produkt! Kan varmt anbefale at bruge de ekstra kroner på noget fra Bruuns

17 de fevereiro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais