Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Professionelt og effektivt arbejde hos os Skønt med fleksibel kommunikation og planlægning med ekstra opgaver udover vores gældende grønne aftale 😁😁😁😁😁😁 Vi er MANGE som også glæder os til de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Min gamle mor bor på plejehjem hos MNV Bolig som hun er lykkelig over Jeg har fået viden om bs landskabspleje rydder sne hos min mors afdeling og med denne vinter vi har været igennem skal lyde k... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er fast besøgende på Hillerød hospital grundet kronisk sygdom. På mange af mine besøg ser jeg ofte gartnerne og det fantastiske arbejde de udfører. Enkelte gange har jeg hilst og kort snak... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

hurtig udførsel og eksekvering på rydning af vores områder da vi stod uden en aftale om snerydning og ikke havde fået ryddet i snestormen

Informações sobre a empresa

1. Serviços de manutenção de solo
  2. Fábrica de emulsão de asfalto
  3. Tratamento de relvados
  4. Serviço de sistema séptico
  5. Serviço de remoção de neve
  6. Serviço de poda

Informação fornecida por diversas fontes externas

Grøn pleje og vedligeholdelse til private, boligforeninger og virksomheder. Vi udfører opgaver såsom: - Snerydning - Grøn vedligeholdelse - Træfældninger - Stubfræsning - Slagleklipning - Asfaltreparationer - Hækkeklipning - Ukrudtsbekæmpelse og meget mere ...

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 14% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Vinterservice Solgården

Sidste rate for denne sæson er betalt og vi er igen taknemlig for den ydelse der er modtaget på vinterservice. På trods af meget sne har der været høj leveringssikkerhed på samme niveau med de andre vintre siden 2022 hvor vi blev kunder hos BS Snerydning.

Kasserer Solgården i Køge

22 de março de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Plads til forbedring på kvalitet af…

Plads til forbedring på kvalitet af udførsel for særligt snerydning, men ellers ok

Kommunikation god på både skrift og tlf

Med håb om snerydning kan blive lidt bedre. Vi er trygge på det og tager en sæson mere.

humlevænget

1 de março de 2026

Nøddehegnet

Vi glæder os til endnu en slåning af vores skråning i nøddehegnet, hvor dette firma blev hyret ind sidste år til at udføre opgaven

På vegne af nøddehegnet, Næstved
Beboerepræsentant johnny

24 de setembro de 2025
Opinião espontânea

A Trustpilot está a analisar esta opinião utilizando o nosso procedimento de sinalização.

Classificada 5 em 5 estrelas

Min gamle mor bor på plejehjem hos MNV…

Min gamle mor bor på plejehjem hos MNV Bolig som hun er lykkelig over
Jeg har fået viden om bs landskabspleje rydder sne hos min mors afdeling og med denne vinter vi har været igennem skal lyde kæmpe cadeau

Særligt jeres ansatte Anders får ros derude

På vegne af min gamle mor, Ingrid, og mig selv en meget glad og tryg søn

3 de janeiro de 2026

Vintertjeneste

Er nu på 2 sæson af vintertjenesten og efter 1 sæson der var blandet oplevelse har 2 sæson været super god.

Vi glæder os til 3 sæson og forventer samme niveau som i år.

På vegne af Solmarken GF

15 de março de 2026

Hold jer væk fra BS Landskabspleje

Jeg sidder i bestyrelsen i en helårshaveforening, hvor vi de sidste 2 år har brugt BS Landskabspleje - desværre nåede vi ikke at opsige aftalen efter det første år, inden sæsonen 2025-2026 startede.
Vi har klaget adskillige gange over manglende snerydning både i sæsonen 2024-2025 og denne sæson. Vi har meget smalle veje med kun lidt trafik, alligevel har firmaet valgt at nøjes med at salte og ikke rydde sne med plov, selvom vi også adskillige gange har gjort opmærksom på, at vi er meget sårbare, når der ikke bliver ryddet sne, fordi det er forbundet med risiko for at falde, når man skal ud til hovedvejen.
Firmaet har fx valgt at "dobbelt salte" 4 gange på et døgn og 3 gange på det efterfølgende døgn, fordi de ikke mente, at det var nødvendigt at køre igennem foreningen med en plov!
Vi har fået 2 stk. uhørt store fakturaer for januar og februar måned, der selvom det har være ekstraordinær meget sne i vinter, så mener vi alligevel, at fakturaer for to måneder på næsten 135.000 kr. inkl. moms er fuldstændig urimelig.
Vi har selvfølgelig klaget flere gange, men firmaet fastholder fakturaerne, selvom vi på intet tidspunkt har set dokumentation på, at der er kørt igennem med ekstra salt fx 4 gange på et døgn.
Vi kan kun opfordre til, at man holder sig langt væk fra BS Landskabspleje - desværre kan man ikke give minus point. Dato for oplevelse burde være hele januar og februar.

6 de janeiro de 2026

Snerydning (saltning)

Vi har haft kontrakt med firmaet om saltning i to år.
Lang historie kort: De kommer ikke, når det sner, men fremsender gladeligt fakturaer, også uden for det der står i kontrakten. Da vi prøvede at komme til bunds i det, fik vi en sms om, at vores kontrakt stod som opsagt. Jeg tager det som et tegn på, at de godt ved, den er gal.

10 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg sidder i bestyrelsen i en…

Jeg sidder i bestyrelsen i en andelsforening, hvor vi har hyret BS Landskabspleje til snerydning. Vi er meget utilfredse med samarbejdet. Der er flere gange ikke blevet ryddet eller saltet som aftalt, og i skrivende stund har der ikke været snerydning i to dage trods massivt snefald. Vi har selv været nødt til at rydde en sti for beboerne.
Vi har kontaktet firmaet rigtig mange gange telefonisk og er blevet lovet at den der sidder med snerydning ringer tilbage, det sker så bare aldrig!

Samtidig har vi modtaget en meget stor faktura for snerydninger og saltninger, som vi ikke kan genkende i forhold til det arbejde, der er udført. Vi oplever derfor manglende leverance i forhold til aftalen og kan desværre SLET ikke anbefale firmaet.

7 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais