BSS Shoes Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne schoenen met goede demping. M’n normale schoenen lopen verschrikkelijk na hier lang op gelopen te hebben haha

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor mijn werk in de zorg was ik al langere tijd op zoek naar comfortabele schoenen vanwege het vele lopen. Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij BSS Shoes en ik wil nooit meer anders! De schoenen zitt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het bedrijf reageerde snel en de schoenen waren snel binnen. Alleen jammer dat er geen track and tracé was of bekent via welk postorderbedr u nf het bezorgd zou worden. Verder zitten ze goed fijne ant... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wandelen is gezond totdat je last van hielspoor krijgt, na allerlei fysio bezoeken kwam ik geen stap verder. Totdat ik een tip kreeg over BSS Shoes en tot bestellen overging. Ik persoonlijk wil niet m... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de sapatos ortopédicos

Online verkoop van gecertificeerde werksneakers met aandacht voor diegene die de schoen draagt. Extra zorg door de goede voetondersteuning en hieldemping. Met als direct resultaat minder vermoeidheid en op termijn minder fysieke klachten. Want 20.000 stappen per dag is al snel 15km. En doe dat maal 5. We werken hierin samen met de landelijke organisatie van Podologen. Stijlvol je dag beginnen en deze ook uitgerust weer afsluiten.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

68 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

35 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb ze nog niet binnen!

25 de novembro de 2024
logótipo da BSS Shoes

Resposta da BSS Shoes

Dag Danielle, dank voor het reageren.

We hebben je order nagezien en als het goed is, heb je je sneakers afgelopen zaterdag besteld. Op werkdagen streven we naar levering binnen 24 uur. Daar is ons magazijn op ingesteld. Helaas levert PostNL niet op maandag, dus daarmee hebben orders van zaterdag altijd iets meer tijd nodig.

Jouw order is vandaag (maandag) ter post bezorgd en als het goed is heb je via de email de Track and Trace ontvangen. Naar verwachting wordt je order morgen afgeleverd.
We wensen je bijzonder veel loopplezier toe.

Met vriendelijke groet, team Salessupport BSS Shoes

Classificada 4 em 5 estrelas

Een ideale schoen!!!

Een ideale schoen!!!
Zeker als je veel moet staan en lopen
Geeft veel steun
Echt een aanrader

15 de outubro de 2024
logótipo da BSS Shoes

Resposta da BSS Shoes

Fijn om te horen Marjan, We wensen je veel loopplezier toe. Team BSS Shoes

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne en veilige schoenen.

Ik draag de schoenen al een tijd met veel plezier.
Ik werk in de horeca achter de bar, en vaak einde dag/avond is dat best wel glad.
Op deze schoenen merk ik daar helemaal niets van door de anti slip!
Werkt een stuk fijner, en veiliger!!
Zodra ik nieuwe nodig heb ga ik niet verder zoeken, maar bestel ik deze zeker opnieuw.

1 de fevereiro de 2024

In April schoenen gekocht

In April schoenen gekocht. Vanaf dat moment eigenlijk alleen nog deze schoenen gedragen. Afgelopen tijd begonnen ze te kraken, dus gemaild of het kon zijn dat ze aan vervanging toe waren. Kreeg mail terug of ik foto's kon sturen. Dit gedaan en kreeg mail terug dat ik een nieuw paar kreeg opgestuurd. Dat noem ik echte service en een bedrijf dat achter zijn product staat.

7 de outubro de 2024

Ik ben fan!

Wat een top sneaker!
Zelfs na 3 dagen op een beurs staan niet moe, en geen last van mijn rug.
Voor mij geen andere sneakers meer!!!

2 de setembro de 2024