Bukserjeans Opiniões 505

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Broek besteld op de Bukser site. Wat ik zocht snel gevonden. Bestelde broek werd snel geleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding, pasvorm is top. Kortom, een tevreden klant.

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa
  2. Loja de calças de ganga

Bukser Jeans is hét merk dat zich richt op het leveren van stijlvolle en kwalitatieve jeans voor de formele gelegenheden en voor de professionele, stijlvol geklede man. Het is opgericht door Nino Sumah, een enthousiaste en gedreven ondernemer die een passie heeft voor hoogwaardige mode en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Nino's visie voor Bukser Jeans is duidelijk: hij wil ervoor zorgen dat onze jeans de favoriete keuze worden voor mannen bij formele gelegenheden en een essentiële rol spelen in hun garderobe. Hij begrijpt dat kleding meer moet zijn dan alleen een esthetische keuze. Daarom legt hij de nadruk op duurzaamheid en ethisch verantwoorde praktijken in het productieproces van onze jeans. Nino gelooft dat mode een positieve impact moet hebben op de wereld en bijdraagt aan een betere toekomst. Een van de kenmerken waar Nino bijzonder trots op is, is de unieke pasvorm van Bukser Jeans. Hij begrijpt dat comfort en zelfverzekerdheid essentieel zijn bij het dragen van kleding, en hij heeft dan ook veel aandacht besteed aan het creëren van de perfecte pasvorm. Met lengtematen variërend van 32 tot 38 bieden we een ruim assortiment aan, waardoor we lange mannen zoals Nino zelf de mogelijkheid geven om jeans te vinden die perfect bij hun lengte passen. Dit maakt Bukser Jeans uniek en onderscheidend. Bukser Jeans is meer dan alleen een kledingmerk. Het is een statement van stijl, duurzaamheid en verantwoordelijkheid. We nodigen gelijkgestemde individuen en potentiële partners uit om met ons samen te werken en deel uit te maken van onze missie om hoogwaardige, maatschappelijk verantwoorde mode te ondersteunen. Neem gerust contact met ons op via info@bukserjeans.com om de mogelijkheden te verkennen en gezamenlijk te streven naar een stijlvolle en duurzame toekomst.

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

505 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Classificada 3 em 5 estrelas

Nu voor de tweede keer Bukser jeans…

Nu voor de tweede keer Bukser jeans gekocht. Service en pasvorm perfect maar de jeans zijn zeer kwetsbaar. Nu uit de doos al kleine beschadigingen. Had hem eigenlijk terug moeten sturen maar had hem nodig voor feest. Dit zouden jullie echt moeten verbeteren! Verder super jeans!

27 de março de 2026

Beste Mas,

Dank voor je review en je eerlijke feedback. Fijn dat de pasvorm en service goed bevallen en dat je voor een tweede keer voor Bukser hebt gekozen.

Wat je beschrijft over kleine beschadigingen direct uit de doos vinden we wel iets om serieus naar te kijken dat hoort er natuurlijk niet te zijn. Het kan zijn dat er iets is misgegaan tijdens transport of bij de afwerking van dit specifieke exemplaar.

Zou je ons een foto kunnen sturen van wat je ziet? Dan kijken we persoonlijk mee en zorgen we voor een passende oplossing. Ook al heb je de jeans inmiddels gedragen, dat staat los van het feit dat een nieuw product gewoon in goede staat hoort aan te komen.

Je kunt me direct bereiken via hello@bukserjeans.com dan pak ik het op.

Groet, Nicole

Classificada 5 em 5 estrelas

Broek besteld op de Bukser site

Kortom, een tevreden klant.

27 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Prijs/kwaliteit is niet meer wat het…

Prijs/kwaliteit is niet meer wat het was. De pasvorm (veel wijder) van de bestelde broeken zijn anders als van de eerdere broeken die ik besteld heb. Ook zijn de knoopsgaten veel groter waardoor de broeken slecht/niet sluiten.

25 de março de 2026

Beste Raymond,

Dank voor je review. Ik wil hier toch graag persoonlijk op reageren, omdat het beeld dat je schetst niet klopt met de werkelijkheid.

Sinds je eerste bestelling in 2024 hebben we niets veranderd aan onze leverancier of het doek. We werken nog steeds met dezelfde Candiani-denim en dezelfde productiepartner in Portugal. Binnen denim kunnen er per batch wel kleine verschillen zitten in pasvorm of afwerking dat is inherent aan het materiaal en het productieproces maar van een structurele wijziging in kwaliteit is geen sprake.

Wat ik vooral jammer vind, is dat we hierover nooit van je hebben gehoord. Een 1-sterrenreview zonder dat we de kans hebben gekregen om mee te kijken of een oplossing aan te bieden, voelt voor ons als klein merk gewoon onterecht.

Was je bij ons gekomen, dan hadden we de broeken graag laten beoordelen en samen naar een passende oplossing gezocht.

Mocht je alsnog willen dat we hiernaar kijken, dan ben je van harte welkom om contact op te nemen. We helpen je graag.

Classificada 2 em 5 estrelas

Slechte leverings info ( nl geen tijd…

Slechte leverings info ( nl geen tijd gecommuniceerd) én niet binnen 2 dagen geleverd, nu wordt het na het weekend Toch teleurstellend.

9 de maio de 2026
Opinião espontânea

Beste Arjen,

Dank voor je review. Ik moet eerlijk zeggen dat hij me wat verbaasde niet alleen qua inhoud, maar ook qua timing, want het is vandaag pas 9 mei. (Zaterdag)

Ik heb je bestelling er even bij gepakt: je hebt op 7 mei rond 14:00 besteld, we hebben hem diezelfde avond nog ingepakt en op 8 mei in de ochtend is je pakket overgedragen aan DPD. Daarmee zitten we netjes binnen onze normale verzendtijd.

Vanaf het moment dat een pakket bij DPD ligt, ligt de bezorging buiten onze invloed. Dat het pakket niet vóór het weekend arriveert, is daardoor afhankelijk van de DPD-route en het tijdstip van bestellen.

Ik mail je ook nog persoonlijk dan kunnen we het verder rustig opnemen.

Topkwaliteit broek

Topkwaliteit broek, die bij ontvangst helaas net wat te lang bleek te zijn. Gelukkig biedt Bukser een ruilservice en dus kon ik de broek retourneren en ontving ik enige dagen later een maat korter, die perfect zat. Uitstekende service dus die perfect past bij de prachtige jeans.

9 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Bukser meer dan een broek

Voor mij is de Bukser jeans meer dan een broek. Op alle fronten scoort de broek hoog; model, pasvorm, kwaliteit stof, draagcomfort en zelfs de klantenservice is uitstekend. En door de broek hou ik tijd over …. Ik hoef nl niet meer verder te zoeken naar de ultieme jeans 😉

8 de maio de 2026

Fijne Bukser

Netjes ontvangen op moderne locatie (voldoende parkeergelegenheid) lekkere espresso ( volgende keer wel in een kleiner kopje😇!) De zeer vriendelijke en enthousiaste Nino nam rustig de tijd, heel leuk om over de ( jonge) geschiedenis van het bedrijf te horen. Ruime keuze in de kleur en maten van de broeken. Let op, online had ik voor een te grote maat gekozen. Met mijn lengte 1.92m en 100 kg pas ik prima een 33 taille en 32 lengte.
(bovenlijf in verhouding wat langer.) broek zit comfortabel en stretcht best wat uit bij het dragen. Tot nu toe zeer tevreden en ben benieuwd hoe de broek valt na het wassen. Mocht je in de buurt en in de gelegenheid zijn zou ik zeker een private fitting aanraden.

7 de abril de 2026
Opinião espontânea

Resposta da Bukserjeans

Wat een geweldige en uitgebreide review — dank je wel dat je de moeite hebt genomen om dit zo uitgebreid te delen! Echt ontzettend leuk om te lezen.

Fijn dat je de private fitting als zo prettig hebt ervaren en mooi dat er rustig de tijd genomen kon worden om samen naar de juiste maat en fit te kijken. En die espresso-opmerking nemen we mee 😄☕️ volgende keer een kleiner kopje!

Ook super waardevol dat je jouw maten en ervaring deelt, dat helpt andere klanten zeker bij het kiezen van de juiste fit. Onze jeans stretchen inderdaad nog iets mee tijdens het dragen, waardoor een iets aansluitendere maat vaak beter werkt dan klanten in eerste instantie denken.

Het was echt gezellig om je te ontvangen en mooie gesprekken zoals deze maken Bukser voor ons extra bijzonder. Geniet van je jeans en hopelijk tot een volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en tevreden met de…

Snelle levering en tevreden met de kwaliteit en comfort jeans

5 de abril de 2026

Resposta da Bukserjeans

Dank je wel voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering én het comfort en de kwaliteit van de jeans. Veel draagplezier gewenst!

Maatvoering wijkt af

Advies was een maat groter dan normaal te bestellen. Model valt echter veel ruimer uit en je moet juist een maat kleiner dan normaal bestellen. Broekspijpen zijn erg lang en knopen sluiten slecht. Kortom: een beetje een tegenvaller deze broek. Dit was mijn tweede bestelling bij Bukser. De eerste was goed, maar de maatvoering wijkt wel wat af van de ‘norm’ alles valt gewoon wat ruimer en langer uit dan ik in ieder geval gewend ben.

19 de março de 2026

Resposta da Bukserjeans

Dank je wel voor je eerlijke en uitgebreide feedback. Jammer om te horen dat deze bestelling niet dezelfde ervaring gaf als je eerste Bukser.

Wat hierin meespeelt, is dat wij bewust werken met de officiële inch-maten zoals deze technisch bedoeld zijn. Veel andere merken wijken daar in de praktijk juist van af en maken jeans vaak iets korter of smaller dan de aangegeven maat. Daardoor kan een Bukser in vergelijking wat ruimer of langer aanvoelen, terwijl de maat technisch gezien klopt.

Juist door dit soort feedback hebben we inmiddels een uitgebreide pagina toegevoegd waarin we uitleggen hoe onze jeans vallen en hoe je dit eventueel kunt nameten. In jouw geval had je waarschijnlijk dezelfde maat kunnen aanhouden als bij je eerdere bestelling.

Via deze pagina kun je precies zien hoe je de juiste maat bepaalt:

Dank dat je dit aangeeft, dit helpt ons om onze communicatie en maatadviezen steeds verder te verbeteren.

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit. Net als de vorige jeans.

2 de abril de 2026

Resposta da Bukserjeans

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat ook deze jeans weer goed bevalt. Dat je terugkomt voor een volgende Bukser waarderen we enorm. Veel draagplezier gewenst!

Fijne broeken

Fijne broeken, mooi afgewerkt

18 de março de 2026

Resposta da Bukserjeans

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de broeken goed bevallen en dat je de afwerking waardeert. Veel draagplezier gewenst!

Customer Care Expert

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.