1. Serviço de empresa para empresa

The fastest and highest quality creative services. We help businesses scale their content production efforts. Peace of mind, 24 hours turnaround, unlimited revisions, 99% approval rate, full ownership rights, all 100% satisfaction guaranteed. Team up with the world's best creatives!

4,9

A Highly Disheartening Experience with Bunny Studios: Lack of Professional Appreciation and Poor Quality

I want to leave a strongly negative review about Bunny Studios on Trustpilot. This company doesn't value the professionals who work for them, pays extremely low rates, provides terrible support to partners, promotes an absurd speed competition, lacks any quality control, and is a terrible platform for professionals to join. It's a gamble for clients, hoping to be lucky enough to have a competent professional accept their project. A TERRIBLE COMPANY.

Gostaria de deixar um comentário extremamente negativo sobre a Bunny Studios no Trustpilot. Essa empresa não valoriza os profissionais que trabalham para ela, paga taxas extremamente baixas, oferece um suporte terrível para os parceiros, promove uma competição de velocidade absurda, não possui controle de qualidade algum e é uma plataforma péssima para os profissionais se cadastrarem. É uma loteria para os clientes, torcendo para ter sorte o suficiente para um profissional competente aceitar o projeto. UMA EMPRESA PÉSSIMA.

26 de julho de 2023

Resposta da Bunny Studio

I sincerely apologize for the unsatisfactory experience you encountered while using our platform. If you could kindly provide additional details about your specific project, I would greatly appreciate it. This will enable me to offer more comprehensive assistance.

At Bunny Studio, our pros have the autonomy to set their own rates. The final price is determined based on the word count and the rates established by the pros. Like other similar platforms, some pros may initially lower their rates to garner positive reviews before adjusting them later. However, this decision lies entirely within their discretion.

Clients, on the other hand, enjoy the freedom to select any professional they prefer. They can assess pros based on reviews, badges, and number of projects delivered. Naturally, pros with higher ratings often command higher fees, while newer professionals may offer more competitive rates.

For clients who prioritize both speed and affordability, our "Speedy" option guarantees project completion within a few hours.

To ensure quality, each project is thoroughly reviewed by our Quality Control team. Additionally, every pro on our platform undergoes a pre-approval process.

Regardless of whether you are a client or a pro , please don't hesitate to reach out to me at juanpedro@bunnystudio.com. I am fully dedicated to assisting you in any way I can.

Best regards,
Juan Pedro Narancio - Customer Experience Lead

Foi ótimo trabalhar com a Bunny

Foi ótimo trabalhar com a Bunny
É uma plataforma segura, os projetos são bem detalhados.

4 de abril de 2022

Obrigado Liliane!
É um prazer para nós também trabalhar com você. Ficamos disponíveis por cualquier dúvida que tiver no futuro.

Juan Pedro Narancio - Customer Experience Lead.

Excelente empresa

Excelente empresa, séria e comprometida com seus clientes e profissionais .

2 de março de 2022

Resposta da Bunny Studio

Muito obrigado Cristiano! É um prazer para nós contar com tua confiança. Continuaremos trabalhando para melhorar o nosso serviço ainda mais.

Juan Pedro Narancio - Customer Experience Lead.

Mostrar opiniões em todos os idiomas. (247 opiniões)