Onze eerste bestelling is goed verlopen. Kwaliteitsvlees met veel smaak, degelijk verpakt in een box met droog ijs. De opvolging door de klantendienst is top en mails worden onmiddellijk beantwoord.... Ver mais
Perfecte bistecca Fiorentina! Mijn verwachtingen waren hoog omdat ik een echte foodie ben. Mijn tafelgasten waren een maître sommelier, een chef en een sterrenchef. In het glas 100% Sangioves... Ver mais
The Butchery is een uitgekomen jongensdroom van mij (Bert-Jan Lantinga). Een slagerij waar the sky the limit is. Met de mooiste rassen en een 100% Dierenwelzijn garantie. Maar ook kant-en-klaar maaltijden, met liefde door onze slagers bereid.
The Butchery gaat verder waar je slager stopt. Runderrassen als Black Angus USA, Black Angus Premium Argentinie, Rubia Gallega, Aberdeen Angus Uruguay, Simmentaler en zelfs Kagoshima Wagyu. Varkensrassen als LIVAR, Iberico, Mangalitza en Duroc d'Olives. Superieure kip als Label Rouge en natuurlijk gehouden Polderhoen. Online weten de liefhebbers het allemaal te vinden. En daar geniet ik zo ontzettend van!
The Butchery is het platform voor BBQ liefhebbers, maar ook voor bewuste vleeseters. Want wie liever 'goedkoop' vlees eet uit de bio-industrie moet hier zeker niet zijn.
Bestel voor 11u, 's avonds thuis
Quickfrozen en vacuüm verpakt
Kies zelf je leverdag
Gratis verzending v.a. €100
Spaar voor gratis producten
Badweg 4, 7944HJ, Meppel, Holanda

Respondeu a 40% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
De bestelling ging vlot en makkelijk , de levering was snel en makkelijk te volgen. en de kwaliteit van het vlees was top iedereen heeft er vol van genoten
Gewend aan vlees van slager en supermarkt kwam ik, op zoek naar ander soort vlees die daar niet te koop is, min of meer per ongeluk op de site van Butchery@nl/be terecht. Kwalitatief diepvriesvlees klonk als een aantrekkelijk concept en dus een week of wat geleden een eerste bestelling geplaatst. Same day delivery ook naar Belgie volledig waargemaakt en momenteel zijn we de diverse vleessoorten uit onze bestelling aan het proberen. Met wat kritische familieleven altijd afwachten of het qua textuur, en vooral kruiding, in de smaak valt en tot op heden is iedereen enthousiast. Ik vind de te bestellen hoeveelheden soms wel wat krap (2x 500gr is ook een kilo maar 1 kg is misschien nog aantrekkelijker te prijzen:-)). De prijzen zijn zeker niet vergelijkbaar met supermarkt en/of slager maar de hoeveelheid in keuze, smaak en kwaliteit, met daar bovenop de diepvrieslevering, zijn absoluut de moeite om naar een volgende levering uit te kijken!
Altijd zeer tevreden over de levertijd en de kwaliteit van het vlees!
Het vlees was van super kwaliteit
Levering was top

Resposta da Butchery.be
Levering ging vlot en makkelijk en de kwaliteit van het vlees is gewoon top!

Resposta da Butchery.be
Het vlees en de vis waren superlekker en van topkwaliteit, perfect op tijd geleverd.

Resposta da Butchery.be
Snelle levering en top kwaliteit. Zeker vatbaar voor herhaling

superservice en supervlees!

Resposta da Butchery.be
Mooi diepgevroren geleverd en nog eens alle gerechten apart luchtledige verpakt.
Vlees was super lekker. Vooral de spareribs waren een voltreffer.

Resposta da Butchery.be
Onze bestelling bevatte o.a. angus burgers. De consistentie van dit vlees is zo zacht en zonder enige 'bite' dat het minder in de smaak viel. In een goede burger moet je kunnen bijten en het mag geen 'babyhapje' zijn.

Resposta da Butchery.be
De Iberico spareribs van The Butchery waren echt top! Het vlees was van uitstekende kwaliteit, super mals en vol smaak. We hebben het zelf bereid en het resultaat was geweldig — je proeft meteen dat dit premium vlees is. 🔥🍖
Na deze zeer positieve ervaring zijn we extra benieuwd naar de Black Angus burger en de Boston Butt. Als die van dezelfde kwaliteit zijn, wordt dit absoluut onze vaste plek.
Zeer enthousiast en absoluut een aanrader voor iedereen die van goed vlees houdt

Resposta da Butchery.be
De heel verschillende variëteiten van jullie vlees die wij reeds gegeten hebben, zijn allemaal van topkwaliteit.
Perfect diepgevroren geleverd op de afgesproken tijd.
Blij dat wij jullie website ontdekt hebben!
Groetjes, Gert

Resposta da Butchery.be
Mooi stuk vlees, maar 2 dagen te laat geleverd. Ik zat met bezoek dus niet op tijd gekregen .

Resposta da Butchery.be
Dit is onze eerste ervaring via Butchery.be. De lamsribben waren van topkwaliteit net als de levering. Ook fijn dat er avondleveringen aangeboden worden. Voor herhaling vatbaar.

Resposta da Butchery.be
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.