Buttebuy Opiniões 21

TrustScore: 3 em 5

2,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Minder dan 1 ster Terug betaling 21,98€ is mij belooft via e-mail en nog niets ontvangen. Waar blijft mijn geld 21,98€ is met e-mail belooft , dit naar aan leiding van mijn bestelling ontharing... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelling van 28 juli 2025, nog niet binnen, veel mailtjes gestuurd en steeds dezelfde standaardberichten terug: bestelling onderweg, vertraging… Het is nu 1 september 2025 nog steeds geen mijn bes... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had goederen besteld, maar door de ervaringen had ik die geannuleerd ( 14 dagen herroeprecht) omdat ik dacht dat het nep site was. Ik kreeg de volgende dag een mail waarin stond dat ik een reden... Ver mais

Informações de contacto

2,9

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

21 opiniões

Respondeu a 25% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Minder dan 1 ster

Minder dan 1 ster
Terug betaling 21,98€ is mij belooft via e-mail en nog niets ontvangen. Waar blijft mijn geld 21,98€ is met e-mail belooft , dit naar aan leiding van mijn bestelling ontharing crème #UTT29494 deze was waardeloos , geen resultaat. Heb ik met PayPal betaalt en nog geen storting ontvangen. Wel oplichten om deze verkoop door buttebuy.

Juist een bericht ontvangen van PayPal: het geld word terug gestort

Ik dank PayPal om af en toe in mijn voordeel om tussenkomst te verlenen.

2 de abril de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Verzending

Dit is de tweede keer dat ik bij hen bestel. De eerste keer werd de bestelling perfect geleverd. De tweede keer kwam de bestelling echter niet aan. Het was nu een cadeau dat niet is geleverd en ik ben erg teleurgesteld. De betrouwbaarheid is hier niet zo goed. Het positieve is dat de klantenservice snel reageerde en het ontbrekende cadeau opnieuw heeft verzonden, maar het komt nu niet meer op tijd aan.

13 de março de 2026

Waardeloos werkt echt niet

Waardeloos werkt echt niet
Weggrgooid geld

5 de março de 2026
logótipo da Buttebuy

Resposta da Buttebuy

Geachte klant, wij hebben uw feedback ontvangen, hartelijk dank!
Het spijt ons oprecht dat u deze keer een negatieve ervaring heeft gehad. Wij verontschuldigen ons oprecht. Wij willen dit probleem graag direct voor u oplossen. Kunt u een korte beschrijving van de situatie naar het e-mailadres van onze klantenservice sturen? Het adres is: service@buttebuy.com. Ons after-sales team staat voor u klaar en zal u binnen 24 uur van een bevredigend antwoord voorzien!
Geef ons alstublieft de kans om de zaken recht te zetten. Bedankt voor uw begrip!

Classificada 2 em 5 estrelas

verkeerd geleverd

Goede middag,

Ik heb een probleem met de levering van het product
dat Buttebuy geleverd heeft, het is nl een goedkopere
versie dan dat ik besteld heb.
Besteld 10/12 betaald 24,89 op 18/12 bij Klarna

22 de dezembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Negatieve ervaring door goede respons omgekeerd naar positief

In 1e instantie verbaasd over de slechte kwaliteit van wat ik ontvangen had in tegenstelling tot de presentatie van het product in de advertentie. Maar de costumerservice is heel goed. Ik kreeg een mooiere uitgebreidere set ter compensatie opgestuurd en daar ben ik heel blij mee.
Bedankt dat jullie de klacht hebben opgepakt en iets nieuws hebben opgestuurd.

4 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Besteld en ontvangen

Ik kreeg de volgende dag een mail waarin stond dat ik een reden moest opgeven voor annulering. Dezelfde dag heb ik mijn bestelling ontvangen. Dus , ik had in paniek gehandeld. Heb dan ook een mail teruggestuurd om mij te excuseren. Ik heb geen klagen van de service.

7 de outubro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Das nächste Mal lieber neu kaufen

Habe mir bei betterbuy eine gebrauchte ps4 pro gekauft.
Funktioniert alles soweit, aber wenn sie läuf stinkt nach kurzer Zeit mein Zimmer nach kaltem Zigarettenrauch und der Lüfter fängt an schön laut aufzudrehen...
Na ja...war mal ein Versuch sowas gebraucht zu kaufen, aber kommt nicht wieder vor. Lieber ein paar Euro mehr und schön neu.

9 de outubro de 2025

Besteld via adv van Instagram

Besteld via adv van Instagram. Blijkt uit China te komen. Is echt alie expres kwaliteit. Lang moeten wachten tot bestelling er was. Nu wil ik het door de kwaliteit terug sturen ; moet het ws naar China?!
Zou toch belachelijk zijn?! Nog geen reactie op mijn mail.

9 de outubro de 2025

Dropshipping pffff

Blijkbaar is dit dropshipping 'hun spullen komen uit China daarom moet je lang wachten 'retour sturen kost bijna net zoveel als het product zelf 'trap er niet in 'bestel hier niks 'bestel dan zelf bij temu of alie dan heb je het een heel stuk goedkoper en die reageren nog sneller als deze buttebuy 'een grote teleurstelling en geldplukkerij

29 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

ik heb ook besteld via buttebuy en ook…

ik heb ook besteld via buttebuy en ook ik heb nog niets binnen .
ook ik krijg dit via email binnen.
Hello sandra jans:
Thanks for your email .
We have received your email and our Customer Service Representatives will be in touch with you soon. We're here to help Monday through Friday, 8 a.m. to 8 p.m. (PST) and do our best to reply within 24 business hours (business hours do not include weekends or holidays).
It may be a little delayed due to excessive emails, but we will definitely reply as soon as possible and solve your problem.Please do not send multiple emails as this could delay our response time.
Thank you for your support
Customer Service Center

en dit kreeg ik ook

Je bestelling is onderweg
Je bestelling is onderweg. Volg je verzending om de bezorgingsstatus te zien.

Je bestelling bekijken
of Bezoek onze winkel

Other trackingnummer: JVGL06379283001613208127

2 de setembro de 2025
logótipo da Buttebuy

Resposta da Buttebuy

Beste klant, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.
Onze excuses voor de vertraging. We zullen dit melden aan onze transporteur en hen vragen de levering te versnellen. We begrijpen uw frustratie volledig. We verzekeren u dat we uw zorgen prioriteit zullen geven en het probleem zullen oplossen. Wij staan ​​achter elk product. Stuur uw gegevens naar onze klantenservice via service@buttebuy.com. Ons toegewijde klantenserviceteam zal u binnen 24 uur de best mogelijke oplossing bieden. Geef ons alstublieft de kans om het goed te maken. Hartelijk dank.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.