Leuk deze actie van Buurtkadoos.nl, alleen zit er van geen enkele winkel of onderneming in mijn buurt een actie of voordeel bij. Alle vouchers zijn te besteden in andere buurten, dat is dus niet echt... Ver mais
Een heel goed initiatief om de buurt nog beter te leren kennen! Al gebruik kunnen maken van meerdere voordelen via hen. Scheelt veel in de portemonnee! Gewoon Top!!
Geweldige verrassing in de brievenbus ontvangen van Buurtkadoos. Zoveel leuke aanbiedingen waar ik gebruik van kan maken zonder dat ik erom gevraagd heb. Echt geweldig!!
Zeer teleurgesteld in deze service. We hebben inmiddels maanden gebruikgemaakt van hun diensten en meer dan 1000 cadeaus verstuurd, zonder enig resultaat in klantenwerving. Daarnaast laat de logist... Ver mais
BuurtKadoos brengt al meer dan 15 jaar lokale ondernemers en nieuwe buurtbewoners op een persoonlijke manier met elkaar in contact. Wanneer iemand verhuist, ontvangt hij of zij een welkomstbox met vouchers en aanbiedingen van ondernemers uit de directe omgeving. Zo leren nieuwe bewoners hun buurt kennen en krijgen lokale ondernemers de kans zich op het juiste moment te laten zien. Voor ondernemers is BuurtKadoos geen massareclame, maar een gerichte en sympathieke manier om zichtbaar te zijn bij nieuwe bewoners. Voor consumenten is het bedoeld als een warm welkom en een kennismaking met wat de buurt te bieden heeft. Wij staan voor transparantie, lokale betrokkenheid en duurzame samenwerkingen. BuurtKadoos draait om relevant contact op een logisch moment: wanneer iemand nieuw is in de buurt en openstaat voor ontdekking.
Joan Muyskenweg 22, 1096 CJ, Amsterdam, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Duidelijke informatie, doen wat ze beloven en geweldige service!

Resposta da BuurtKadoos
Wij werken inmiddels al langere tijd samen met Buurtkadoos. We krijgen ontzettend leuke reacties van nieuwe buurtbewoners die bij ons in de winkel komen. Ze vinden het een erg leuke manier om zo nieuwe winkels in de buurt te ontdekken. Voor ons is het een mooie manier om nieuwe klanten te ontmoeten en contact te maken.

Resposta da BuurtKadoos
Super leuk om te ontvangen en kennis te maken met onze nieuwe buurt!

Resposta da BuurtKadoos
Kortingen op zaken waar we niets aan hebben!😡

Resposta da BuurtKadoos
De samenwerking met BuurtKadoos is er één waar je energie van krijgt. Wat BuurtKadoos onderscheidt, is het unieke concept: lokaal, persoonlijk en met echte impact. Ze brengen buurtbewoners en lokale ondernemers samen. Dat maakt het niet alleen origineel, maar ook betekenisvol.
Het team van BuurtKadoos is betrokken, denkt proactief mee en schakelt snel. Ze staan open voor feedback en zetten die ook echt om in actie. Dat maakt samenwerken prettig en effectief.
Kortom: een prachtig merk met een sterk verhaal, maatschappelijke relevantie en een fijne, professionele manier van samenwerken. Absoluut een aanrader!

Resposta da BuurtKadoos
Super leuk om zo welkom geheten te worden. Veel van de vouchers al ingeleverd!

Resposta da BuurtKadoos
Leuk concept, na onze verhuizing ontvingen wij de BuurtKadoos in de bus.
Mijn bedrijf ook aangemeld en daar is de ervaring ermee ook erg positief.

Resposta da BuurtKadoos
Al jarenlang succesvol actief met buurtkadoos. We krijgen vele vouchers retour va nieuwe bewoners in de wijk, die het een leuke verrassing en welkomst geschenk vinden.

Resposta da BuurtKadoos
Leuke verrassing als je gaat verhuizen. Toch wel van meerdere aanbiedingen gebruik gemaakt.

Super leuke aanbiedingen gekregen

Resposta da BuurtKadoos
Ontzettend leuk concept! Na onze verhuizing ontvingen wij vouchers van onder andere lokale ondernemers door de brievenbus. We konden niet alles gebruiken, maar er zaten echt leuke aanbiedingen tussen van winkels en een restaurant in de buurt. Leuk initiatief!

Resposta da BuurtKadoos
Sluit totaal niet aan op lokale behoefte, zijn landelijke acties.

Resposta da BuurtKadoos
Idee is leuk, maar helaas werkt het voor vele regio's niet. Daar zijn ze niet bij aangesloten. Dus hebben we niks aan.

Resposta da BuurtKadoos
Sommige kortingen komen te laat mijn huis is al ingericht we wonen er al dan heb je bijvoorbeeld aan een aanbieding voor een warmtepomp niets

Resposta da BuurtKadoos
Niet rendabel. Kosten veel hoger dan afgesproken.
En ondanks dat ze de prijs verhogen. Kunnen we volgens buurtkadoos niet beëindigen.
Dit leg ik nog neer bij ACM

Resposta da BuurtKadoos
Jammer dat we deze bonnen niet eerder hebben ontvangen. We zijn intussen al klaar met de gehele inrichting.

Resposta da BuurtKadoos
Ik krijg zo goed als niks aangeboden voor mijn nieuwe woonplaats Vlissingen. De algemene kortingen online stellen niet echt veel voor. Teleurstellend.

Resposta da BuurtKadoos
We kregen als nieuwe bewoners BuurtKadoos met goede aanbiedingen van ondernemers uit de buurt. Mooi en nuttig initiatief waar we zeker gebruik van gaan maken!

Totaal niet interessant!

Resposta da BuurtKadoos
Ik kreeg het in de bus en ik dacht wat leuk! Maar de aanbiedingen zijn grotendeels van grote ketens en niet van de lokale ondernemer uit de buurt, zoals de naam doet vermoeden.