Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Renseriet med det plettede ry

Jeg har brugt renseriet tre gange, for det meste uden resultat. Én gang sendte jeg to pudebetræk til rens. De kom tilbage helt uden virkning på pletterne. Jeg prøvede så almindelig pletfjerner til møbler, som uden videre fjernede pletterne helt. Jeg har sendt bukser til rens, hvor jeg fortalte, at der var spildt is på bukserne, og pletfjerning var nødvendig. Bukserne kom pressede tilbage med rester af is på pletten, som kunne fjernes med en negl. I samme ombæring sendte jeg en skjorte til vask, hvor jeg bad om at få fjernet skjolder under armene. Den kom vasket og strøget tilbage med skjolder under armene. Dem kunne jeg så efterfølgende fjerne fuldstændigt med almindelig pletfjerner.

Samtalen med ejeren gik sådan, at der
slet ikke var lydhørhed. Det var det resultat, man måtte forvente, når man sender ting til rens. Pengene for manglende bukserens og manglende pletfjerning på skjorten kunne ikke refunderes. Samtalen blev afsluttet med, at der ikke var mere at tale om, han stod med en kunde, og der blev lagt på.

22 de agosto de 2022

Værste renserioplevelse!

Værste renserioplevelse!

Hentede lørdag mit tøj fra rens. Tøjet var fyldt med skidt, pletter og store brune plamager, og havde en forfærdelig jordslået lugt. Det var på ingen måde rent og nu også uudholdeligt at have indenfor fordi det nu også stank langt væk (det gør vores gæsteværelse, hvor det har hængt weekenden over i vinduet nu også).

Værre endnu er den behandling jeg fik, da jeg ringede for at klage. Aldrig har jeg mødt så ubehøvlet et menneske. Hele samtalen var dybt ubehagelig, og jeg er rystet over hvordan han talte til mig. Slutteligt forlangte jeg pengene tilbage, da de på ingen måde har leveret den ydelse jeg har betalt for. Hertil fik jeg svaret “det får du ikke, så vi har ikke mere at tale om” og så smed han røret på. Jeg fraråder på det kraftigste alle at gå derind.

30 de agosto de 2021

KBH K’s dårligste renseri

Denne anmeldelse omhandler vaskeriet / renseriet på Borgergade 2, kaldet Borgergade Vask BVR. Jeg indleverede tre jakker og to kjoler til rens. To af mine jakker, en APC Trenchcoat og en Toteme uldfrakke er blevet direkte ødelagt. Store pletter (som ikke var der før) og dybe ridser i ulden. De er ubrugelige nu. Ejeren, Jørgen Larsen, nægter at tage noget ansvar og sagde at “det må du bare klage over”. Han var direkte uhøflig i snakken og gik bare sin vej, da jeg var nede for at klage. Jeg vil på det kraftigste fraråde at nogen nogensinde bruger det sted. Simpelthen elendig service og en gennemgående dårlig oplevelse.

10 de maio de 2021

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais