By-Bjerg Café & Event Opiniões 5

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Fik aldrig maden

Vi havde et gavekort til caféen og lagde en stor bestilling. Vi ventede i 1 time og fik kun en cookie og en scone, ikke engang kaffe som vi tilmed også havde bestilt. Da vi spurgte efter maden var personalet uvidende om bestilling vi havde lagt 1 time før. Der er mangel på en voksen der kan styre caféen

30 de dezembro de 2025
logótipo da By-Bjerg Café & Event

Resposta da By-Bjerg Café & Event

Kære Emilie,

Jeg er virkelig ked af at i havde en dårlig oplevelse… det var en nødsituation og jeg er sikker på at mine piger har gjort hvad de kunne.

Jeg brækkede desværre ryggen i søndags så alt har været på den anden ende, det håber jeg kan give jer lidt trøst for det var og er virkelig en meget uheldig situation….

Jeg undskylder meget og håber at i har lyst til at komme tilbage en anden god gang.

Kærlige hilsener
Mette
Ejer, BY-BJERG

Classificada 5 em 5 estrelas

Den smukkeste bryllupskage

Vi havde fornøjelsen af at få en helt fantastisk bryllupskage fra By-Bjerg, og den var alt, hvad vi kunne drømme om – smuk, elegant og virkelig velsmagende! ✨
Kagen var både gluten- og laktosefri, men uden at gå på kompromis med smag eller konsistens. Den cremede passionsfrugt-mousse, det sprøde citrusknas og den silkebløde frosting fik virkelig gæsterne til at tale om kagen længe efter.

Derudover var samarbejdet med Pernille og teamet hos By-Bjerg en sand fornøjelse – professionelt, kreativt og med en varm personlighed, der gjorde det hele trygt og let.

Vi kan på det varmeste anbefale By-Bjerg, hvis man ønsker en kage, der både er en fryd for øjet og en oplevelse for smagsløgene. 🎂💐

6 de setembro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Hyggelige og rene omgivelser

Hyggelige omgivelser
Giver den “kun” 3 stjerner.
Ventede i over 35 minutter på 2 sandwich.
Prisen svarer ikke helt overens med maden vi fik.
Desværre var kyllingen noget tør og helt kold. Bacon stegt til den hårde side.
Sandwich på surdejsbrød lyder virkelig lækkert. Jeg havde forestillet mig en bolle og ikke to skiver surdejs franskbrød.
Sød pige bag skranken der var meget imødekommende og smilende

16 de agosto de 2025
logótipo da By-Bjerg Café & Event

Resposta da By-Bjerg Café & Event

Kære Birgitte,

Det er vi da kede af at høre 🥺 Hvornår var det I var forbi os….?

Håber vi kan gøre det godt en anden god gang. Vi har desværre været meget presset af mangel på personale (som alle andre restaurationer i Stege) så det kan være lidt svært her i det sidste af sensommeren, hvor mange er startet på uddannelse igen, at få timerne i døgnet til at slå til.

Kærlig hilsen
Mette
By-Bjerg

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais